• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşıcılar dökülün konuya..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.748
348

Konuya başlamadan önce çok sayın bakanımızın bomba açıklamalarını buraya bırakıyorum. Zira bundan sonrasında Fahrettin Koca çok sık ekranlarda görünmeyeceğini ve bir nevi korona ile bizleri başbaşa bırakacağı tarzından bir açıklamada bulundu.

Evet bu videoda anladığınız üzere çok sayın bakanımız korana geçirmiş insanlarda bıraktığı hasar kaynaklı ölümlerin 3 4 yıl içinde daha fazla artacağını duyurdu.

Aklıma direk yapılan aşılardan kaynaklı ölümlerin olacağı ve bunu bize ilerleyen zamanlarda biz size korona hasarından ölümlerin fazlalaşacağını söylemiştik tarzında bir konuşmayla geri dönüleceğini düşündürdü.
Aşı konusunda nötrdüm fakat bu açıklamalar beni ürkütmüyor değil.

nasıl bir kumpasın içerisindeyiz bilmiyorum. öbür tarafta görüşmek üzere .d

Konuya başlamadan önce çok sayın bakanımızın bomba açıklamalarını buraya bırakıyorum. Zira bundan sonrasında Fahrettin Koca çok sık ekranlarda görünmeyeceğini ve bir nevi korona ile bizleri başbaşa bırakacağı tarzından bir açıklamada bulundu.

Evet bu videoda anladığınız üzere çok sayın bakanımız korana geçirmiş insanlarda bıraktığı hasar kaynaklı ölümlerin 3 4 yıl içinde daha fazla artacağını duyurdu.

Aklıma direk yapılan aşılardan kaynaklı ölümlerin olacağı ve bunu bize ilerleyen zamanlarda biz size korona hasarından ölümlerin fazlalaşacağını söylemiştik tarzında bir konuşmayla geri dönüleceğini düşündürdü.
Aşı konusunda nötrdüm fakat bu açıklamalar beni ürkütmüyor değil.

nasıl bir kumpasın içerisindeyiz bilmiyorum. öbür tarafta görüşmek üzere .d

Prof. Dr. Alişan Yildiran hocanın makalelerini vitamingillerden okumanızı tavsiye ederim. Size katılıyorum

Tarihte salgınlar olmuş ve aşılar geliştirilmiş
Insanlar sıtmadan yok olmuşlar veba öyle su çiçeği verem öyle
Covit yine öyle yaşadık halen yaşıyoruz aşının ne derece etkisi yan etkisi var bilmiyoruz
Covit insanlarda hasar bıraktı evet en azından ben eskisi kadar enerjik eskisi kadar haraketli değilim çünkü çabuk yoruluyorum ve agrilarim oluyor
Aşının etkisi ne olucak bilinmez veba aşıcı ve eski zaman aşıları için bile halen söylentiler olur çocuklarınıza yapmayın diye
Bu covit aşıcı bununla ilgili haberler çıkıyor insan neye inanacağını şaşıyor

Ne yapacağız covit asiısından mi ölelim covitin kendinden mi bilemedik ama öleceğiniz o kesin günün birinde ama ne zaman buda belirsizlik

Belirsiz bir dünyada yaşıyoruz işte türbanlık sonumazs doğru gidiyoruz

Cinnet burda başka bir şey demek istendi. Covid beraberinde ne hasar bırakır bilinemez, belki ölümler daha da artacak denmesinin sebebi bu. Her yere yazıyorum ama bak ben örneğin covid sonrası hipotiroid oldum. Maalesef hangi bünyeyi nasıl etkileyeceği meçhul. Komplocular bunları ilaçlara veya aşıya bağlıyor hemen ama virüsün kendisinin nelere yol açtığı tam olarak bilinmiyor. Söylenmek istenen bu.

İyi de ben mesela korona olmadım , 3 sene sonra başıma bir şey gelse kim 'korona geçirdin ya,ondan oldu' diyecek ki? Çoğu hastalık geçiren aşı olmadı bile. Bence gereksiz yerden evham yapıyorsunuz
Ben ve ailemde olmadık.

Felaket tellallıgındn bana bisi degil.
Yeterince psikolojimiz bozuk zaten

Neyin ne olacağını allah bilir. Ölüm saati ne bir saniye ileri ya da erken ...

Başa gelen çekilecek

Tarihte salgınlar olmuş ve aşılar geliştirilmiş
Insanlar sıtmadan yok olmuşlar veba öyle su çiçeği verem öyle
Covit yine öyle yaşadık halen yaşıyoruz aşının ne derece etkisi yan etkisi var bilmiyoruz
Covit insanlarda hasar bıraktı evet en azından ben eskisi kadar enerjik eskisi kadar haraketli değilim çünkü çabuk yoruluyorum ve agrilarim oluyor
Aşının etkisi ne olucak bilinmez veba aşıcı ve eski zaman aşıları için bile halen söylentiler olur çocuklarınıza yapmayın diye
Bu covit aşıcı bununla ilgili haberler çıkıyor insan neye inanacağını şaşıyor

Ne yapacağız covit asiısından mi ölelim covitin kendinden mi bilemedik ama öleceğiniz o kesin günün birinde ama ne zaman buda belirsizlik

Belirsiz bir dünyada yaşıyoruz işte türbanlık sonumazs doğru gidiyoruz
Vallahi bende bu haberi görünce covitten mi öleceğiz aşıdan mı diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım....

Cinnet burda başka bir şey demek istendi. Covid beraberinde ne hasar bırakır bilinemez, belki ölümler daha da artacak denmesinin sebebi bu. Her yere yazıyorum ama bak ben örneğin covid sonrası hipotiroid oldum. Maalesef hangi bünyeyi nasıl etkileyeceği meçhul. Komplocular bunları ilaçlara veya aşıya bağlıyor hemen ama virüsün kendisinin nelere yol açtığı tam olarak bilinmiyor. Söylenmek istenen bu.
Aynen bende tansiyon çıktı ve ben yorulmaz bilmezdim bacak diz el kol ağrısı bilmezdim bahçe var belki yüz kez bahçeye giden ben iki adım sonra yoruluyorum
Onu diyorum hasar bırakıyor belki sonradan çıkıcak belli değil gözlerin bile bulanık görüyor sonumuzu bilmiyoruz allaha emanetiz ve şahsım adına korkuyorum da gelecek zamandan

Daha önce böyle bir şeyden bahsedilmiyordu. Son zamanlarda bu tarz haberlerin çıkması acaba aşının üzerini mi kapatacaklar sorusunu getiriyor aklıma..

Siyaset bölümüne kaynak linki de eklenerek haber içerikli konular açılır, bu konu haber değil kaynak da yok.
Ayrıca kusura bakmayın ama böyle bir konunun açık kalmasını sağlıklı bulmuyorum zira Bakan'ın konuşması yanlış aktarılmış, sizi kaderinizle başbaşa bırakıyorum demiyor, konuşması aşıya bağlanmış ne alaka?
Ayrıca kumpas ne kumpası???

Konu endişeleri olan insanları daha da tedirgin etmekten başka bir işe yaramaz.

Sağlık da bizim farazilerimizle olacak iş değil, kaldı ki korona üzerinden 1,5-2 yıl geçse de henüz uzun vadede nasıl etkiler bırakacak bilinmeyen bir hastalık, Bakan'ın bunu dile getiriyor olması komplo anlamı taşımaz.
Ne pembe tablo çizilebilir ne felaket senaryosu yazılabilir, zira henüz işin uzmanları dahi uzun vadede ne olur bilemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X