• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

Ayyyy 3 görüşme oldu mu gerçekler gün yüzüne çıktı mı çok merak ettim:KK30:

Miracledark .!.:
Zeka yoksunu olduğunuz için ne dediğiniz pek te önemli değil gece toplantında eğleneyim sizinle biraz :KK70:
Biliyormusunuz bazen hiç işim gücüm olmuyor ve ben haddini aşan insanları kibleyip banlatmaktan büyük zevk alıyorum :KK76: Akşam muhtemelen eğlenceye siz katılamıcaksınız, ayrıca oturduğunuz yerden hakaret etmek kolay keşkeinsanların karşısına geçip birde söylemeyi deneseydiniz bakın bakalım ozaman kim terbiyesizleşiyor :KK48::KK48:

Biliyormusunuz bazen hiç işim gücüm olmuyor ve ben haddini aşan insanları kibleyip banlatmaktan büyük zevk alıyorum :KK76: Akşam muhtemelen eğlenceye siz katılamıcaksınız, ayrıca oturduğunuz yerden hakaret etmek kolay keşkeinsanların karşısına geçip birde söylemeyi deneseydiniz bakın bakalım ozaman kim terbiyesizleşiyor :KK48::KK48:
Ağzını yirtardim valla.camura bulaşma sıçrar demişler .cevap vermemek gerekiyor aslında boylelerine

Derdi olan insan tek seferde anlatıp yardım isterdi. Tamam dediniz ki halim yok daha sonra yazacağım. Fakat gördüğüm kadarıyla konudan da ayrılmayıp cevap veriyorsunuz. Üstelik 2 sene boyunca hiç görmediğin birisine nasıl insan aşık olur anlamıyorum. Bunun aşk mı saplantı mı olduğuna karar vermelisiniz. Buluşma yeri için karanlık oda cidden çok güzel bir seçim. Adama resmen gel üstüme atla demişsin. Bu arada kızlar en iyisi böyle konu açanlara yorum yazıp beslemeyelim. Yoksa arkadaş cidden hayal gücünü bile aşacak. Konu sahibi ve destekleyicilerine sesleniyorum. Olumsuz yorumları beğenmeyip insanlara hakaret etmeyin. Tamam derdiniz olup buraya açmış olabilirsiniz fakat kimselerin de yazdığı yoruma olumsuz hakaret etmeye hakkınız yok. Eminim ki mesajımıza bol bol hakaretler yağacak. Ama burası cidden insan kandırma yeri değil. Belki ben ve diğer olumsuz yorum yazanları seviyesiz diye değerlendirebilirsiniz fakat gerçekleri duymak size çok acı geliyor olmalı.

Aynen cass arkadasımıza katılıyorum konudan ayrılmıyor ama cevap da yazmıyor .Birbirinize burdan hakaret etmeyin .

şaka gibi bir konu gerçekten bunları yaşamadıysan eğer hayal dünyan can çekişiyor

Ben de merak ettim yahu. Son görüşme kalmış, ondan sonra bitecek konu. Şöyle bir durum var. Takıntı haline gelmiş aşk zannedilen duygu, bir anda kendiliğinden geçer. Yani yer değişikliği yapınca, sürekli onunla konuştuğun telefonu değiştirince vs. Bilemiyorum özgüven çok önemli bir şey. Belki özgüvenin olsaydı o zaman belki hemen görüşüp sen beğenmeyip istemeyecektin? Neyse bakalım neler olmuş.

Bu arada konu sahte, kendini ellet, karanlık oda fantezisi vs. yazan arkadaşlar olmuş. Konu sahte olabilir, diğer tüm konular gibi. Site yöneticileri bunlarla yeterince ilgileniyor zaten biz dalga geçmek, üzerine gitmek yerine empati kurup yardımcı olmaya çalışsak dahadoğru olur. Çünkü hayat bu, kimin ne zaman ne yaşayacağı hiç belli olmuyor.

Back
X