- 1 Eylül 2014
- 347
- 274
- 73
- 43
Boşuna bekleme o zaman gece kuşun St 2den sonra başlıyor hikayelerini yazmaya...Evet devamini istiyorum bende kime ne? Siz istemiyosaniz disariya buyrun.. asıl beyinsiz inanmadigi bi hikayeyi takip edendir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşuna bekleme o zaman gece kuşun St 2den sonra başlıyor hikayelerini yazmaya...Evet devamini istiyorum bende kime ne? Siz istemiyosaniz disariya buyrun.. asıl beyinsiz inanmadigi bi hikayeyi takip edendir
Zeka yoksunu olduğunuz için ne dediğiniz pek te önemli değil gece toplantında eğleneyim sizinle birazSeviyesiz dedi. Hakliymista hani..
Biliyormusunuz bazen hiç işim gücüm olmuyor ve ben haddini aşan insanları kibleyip banlatmaktan büyük zevk alıyorumMiracledark .!.:Zeka yoksunu olduğunuz için ne dediğiniz pek te önemli değil gece toplantında eğleneyim sizinle biraz![]()
Komik değil seviyesiz dedim .okuma yazman yok muSen bana ne dedin?
Sizi Allaha havale ediyorum.
Ağzını yirtardim valla.camura bulaşma sıçrar demişler .cevap vermemek gerekiyor aslında boylelerineBiliyormusunuz bazen hiç işim gücüm olmuyor ve ben haddini aşan insanları kibleyip banlatmaktan büyük zevk alıyorumAkşam muhtemelen eğlenceye siz katılamıcaksınız, ayrıca oturduğunuz yerden hakaret etmek kolay keşkeinsanların karşısına geçip birde söylemeyi deneseydiniz bakın bakalım ozaman kim terbiyesizleşiyor
![]()
en son şizofreniye bağlıyordukNiye kızıyorsun ki? Eğlenmeye gelmedin mi buraya? Biraz da arkadaşlar eğlensin :)
Konu sahibi yorumlarımıza kızdığı için inat edip cevap vermiyor olabilir.en son şizofreniye bağlıyordukgelişme varmı
![]()
Dont feed the troll pls!Cool story bro..Ciddiyim!
Aferin hayat felsefen olsun genç sözlükçüKonu sahibi yorumlarımıza kızdığı için inat edip cevap vermiyor olabilir.
Dont feed the troll pls!![]()
en son şizofreniye bağlıyordukgelişme varmı
![]()
Zipzip ne bekliyosun devamini yazmak icin?![]()
yılan hikayesine dönücek desene2 haftaya kadar sonuca bağlanacağını tahmin ediyorum![]()