hep faas food yemekten oluyo bunlar bacım..![]()
Ben fast food hic yemem, aksine oldukca saglikli beslenirim. Sadece metabolizmam cok yavas, bu de genetik bir durum. Guvatir, tsh vs..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep faas food yemekten oluyo bunlar bacım..![]()
Seni manken gibi hayal etmiştir ve.adam Görünce CapsLik bir durumun İçine Düşmüştür.. Şaka bi yana da Seni İstemeyen adamı bu kadar Sevmende bir Gariplik var.. Takıntı olmuştur Psikolojiktir... En İyisi Soğuk suyun içine kafanı sok iyi gelir![]()
geldinmi..geldiysen üç kere ıslık çalBen fast food hic yemem, aksine oldukca saglikli beslenirim. Sadece metabolizmam cok yavas, bu de genetik bir durum. Guvatir, tsh vs..
160 ım bende 50 kiloyum..dahada dikkat edebilirsin..Manken gibi olmadigimi ve biraz kilo fazlam oldugunu söylemistim ona. Ayrica obez falan degilim. 1.60 boyum, 62 kiloyum
seni takmadığı için seviyosun bu kadınlar niye böyle yaa
Devamını yazacakmısın? Ayrica abarttigin kadar da kilolu degilmissin... Her şeye bu kadar çok takr mısın hayatında da?Manken gibi olmadigimi ve biraz kilo fazlam oldugunu söylemistim ona. Ayrica obez falan degilim. 1.60 boyum, 62 kiloyum
Ya kusura bakmayın ancak söylemeden geçemicem konunuzu okuduğum 2 dakikada nazlarınızdan, arkası yarın gündüz kuşağı dizileri gibi anlatımınızdan ben bile sevemedim sizi, 2 sene konuşan adam nasıl sevsin. Tek amaç dikkat çekmek galiba.
Adam cok sabirliymis , Sen daha burda basladigin derdini sonlayamiyosun .
Devami yarin diyosun , dusunsene adama kac.kere yarinlar olmus ..
Ben olsam bende seni istemezdim , sirf bukadar bekletigin icin istemezdim. Kendine guvenmiyorsan gostermiyorsan madem ozaman adamla tum iliskini kesip hic konusmayacaksin gorusmeyeceksin...
Bekletmenin ne anlami var , ayrica adam oldugun ulkeye kadar geliyor ve sen gorusmuyosun.
Hak etmissin ama sen bu sonucu .
sadece alışkanlık senin ki. ya da saplantı.
bir de merak ettiğim şey, neden karşındakinin psikolojisinin ne durumda olduğunu tam olarak bilmeden dalga geçilip, eğleniliyor bu kadar ?
Devamını yazacakmısın? Ayrica abarttigin kadar da kilolu degilmissin... Her şeye bu kadar çok takr mısın hayatında da?
Seni seven isteyen olduğun gibi kabul eder... Bide Sana.kızdığım nokta adam yanına kadar gelmiş gitmemişsin... Bence hemen toparlan bi spora yazıl Biraz Tarz Süslenip Kendine bakmalısın... Sosyal hesabın fln varsa Ordan Resim Çekip Havanı atmalısın :) Pişman etmelisin... Sakın Kendini Acındırmaaa duydunmu???Manken gibi olmadigimi ve biraz kilo fazlam oldugunu söylemistim ona. Ayrica obez falan degilim. 1.60 boyum, 62 kiloyum
160 ım bende 50 kiloyum..dahada dikkat edebilirsin..
Seni seven isteyen olduğun gibi kabul eder... Bide Sana.kızdığım nokta adam yanına kadar gelmiş gitmemişsin... Bence hemen toparlan bi spora yazıl Biraz Tarz Süslenip Kendine bakmalısın... Sosyal hesabın fln varsa Ordan Resim Çekip Havanı atmalısın :) Pişman etmelisin... Sakın Kendini Acındırmaaa duydunmu???