aşık değilim ama vazgeçemiyorum

Morpanjurluev

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
255
169
103
31
Evet durum tam olarak bu .
23 yaşındayım
Erkek arkadaşıma aşık değilm ama ondan asla kopamıyorum
Aynı fakültedeyiz .
Her an yanımda benimle bir zorluk olduğu anda koşup yetişir üzerimde emeği çok desem yanlış olmaz .

Bütün dostlarım böyle birini bulmuşsun daha ne istiyorsun diyorlar .

Hani birini sevince insanın kalbi küt küt atar onu görünce..
Ben bunu yaşayamıyorum onda . o benimle evlilik hayali kuruyor ama bana ileriye yönelik düşünceler çok uzak . çok hissizim bu konuda .

2 kez ayrıldım bu sebepten dolayı . ama sonra yine geri döndüm ona .

Şimdi yine aramız kötü .
-Sevmiyorsan söyle gideyim diyor .
Diyemiyorum . gitmesinden korkuyorum .

Böyle bişey yaşayan var mı ? Zamanla sever miyim ?

okulda hep beraberseniz muhtemelen ayrılınca yalnız kalcam diye kopamıyorsundur. boşuna çocuğun duygularıyla oynama

sevemiyorsan onunda günahına girme... !
lakin sevginin en demek olduğunu bildiğine emin misin?

23 yaşında son şansınız gibi davranmayın.
Nikahta keramet vardır, ileride seversin diyenleri de boşverin.
Yalnız kalmamak için de adamın hakkına girmeyin, o da kendini seven birini hak ediyor.
Uzatmadan ayrılın.
Haklısınız ama yapamıyorum
okulda hep beraberseniz muhtemelen ayrılınca yalnız kalcam diye kopamıyorsundur. boşuna çocuğun duygularıyla oynama
Belki de bu yüzden ama bilemiyorum
sevemiyorsan onunda günahına girme... !
lakin sevginin en demek olduğunu bildiğine emin misin?
Biliyorum 4 sene sevdim birini sonra vazgeçtim

Kendin ayrıl, kendin geri dön, ayrıl yine dön..ne seviyorum de, ne sevmiyorum de..ilerde bi şekilde evlenseniz bile bu yalama ilişki durumları iyi sonuçlanmıyor.

Çocuk şimdi ne kadar mülayim görünürse görünsün, bu olanları evliliğiniz sırasında da hatırlayacak, yaşattığınızı yaşatacaktır. Örneklerde eğilim hep bu yönde.

Koparmıyorsan seviyorsundur
Seviyorsunda farkında mı değilsin acaba

Bende eşimi görünce kalbim küt etmiyor ama çok seviyorum,
belki zamanla sevgi ve alışkanlık gelişti sende, herşey ilk günkü aşk heyecan gibi olmuyor ki.

Aynısını yaşadım. Onun da sevgisi aynı kalmıyor körelmeye tahammülsüzleşmeye başlıyor senin bu hislerini hissetmeye başlayınca, beni çok seviyor deme. Bu yüzden uzatmadan ayrıl. O da gerçek aşkı tatsın sen de. Unutulmayan insan yok bu dünyada. Kimse vazgeçilmez değil unutma. Birazcık hüzün sonra düzelme aşaması. Kavga dövüşe gerek yok, İnsan gibi ayrılın.

Haklısınız ama yapamıyorum

Belki de bu yüzden ama bilemiyorum

Biliyorum 4 sene sevdim birini sonra vazgeçtim

Ne kadar bencilsiniz...
Yapamıyorum ne demek? Sırf yalnız kalmamak uğruna kısa vadede adama, uzun vadede ikinize birden yazık ediyorsunuz.
Sanıyorsunuzki o karşılıksız sevgi hep devam edecek.

Sevmiyorum filan diyip ayrıldıktan sonra ayrılığın ne kadar sürdü? Ne kadar zaman sonra döndün? Şu an benzer şeyler yaşıyorum da o yüzden sordum...

2 ay yaklaşık ..
Zor bir durum değil mi
Evet çok zor bir durum... benim de sevgilim mecburi nedenlerden dolayı ayrıldı benden, ve sevmediğini söyledi... Cumartesi günü yüz yüze bitirdik. Fakat hiç kötü şekilde ayrılmadık hatta sarıldık giderken.
Cumartesiden beri hiç yazmıyorum, yazsam mı yazmasam mı onu da bilmiyorum. Kendimi uzak mı tutayım o bana yazar mı sence? Ve ne zaman yazar...

Senin konuna gelecek olursam, aşkın geçiçi olduğunu düşünüyorum çünkü heyecan hissedersen bu aşktır ve zaten bu belli bir süre sonra geçer. O yüzden önemli olan sevgi bence. Fakat alışkanlık ile de karıştırmamalısın. Kendini dinle, kalbini dinle. Onu seviyorr musun? Onun ile bir gelecek kurmak istiyor musun? Eğer onunla bir gelecek kurmak istiyorsan dahası kendini onun yanındayken ya da konuşurken iyi hissediyorsan, mutlu oluyorsan ayrılma.
Bunların hiçbiri bile yoksa sende o zaman güzel bir şekilde ayrıl...

Yaklaşık 1.5 yıldır böyle bir ilişki yaşıyorum. İlk zamanlar bu şekilde hissediyordum sürekli ayrılmalıyım haksızlık ediyorum diyordum ama zaman geçtikçe alışkanlığın da etkisiyle mutlu olmaya başladım. İsteklerimiz uyuşuyor, karakter olarak uyumluyuz. Deli gibi aşık değilim ama sevmeye başladım. Çünkü bu halimin sevilmeye alışkın olmadığımdan kaynaklandığını düşünüyorum, daha önce beni süründüren sevgilime tabiri caizse köpek gibi aşıktım. Belki iyi davransa onun da kıymetini bilmezdim, insan psikolojisi.
Kararını iyi vermelisin. Hayata bakış açılarınız aynıysa, birlikte bir şeyler yapmaktan keyif alıyorsan devam edebilir ama biraz da olsa sevgi olmalı.

Bu adam sana sadece iyi geliyor iyi hissediyorsun o olmayınca sıkılıyorsun ama bir gün başkasını seveceksin öyle ayrılacaksın adam için yıkım olacak yapma ayrıl uzamadan

Back
X