• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık değilim ben ama genede kal de..

gitderbiter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
9
0
36
Giresun
Sevdiğim kişi sana aşık değilim ama bir gün her şey düzelir belki onun için bana kal demen lazımdı diyor :( Bu kadar mı onursuzum ben ya aşık olmayacak ve birgün düzelip düzeleceğini bile bilmeden kal diyeceğim :S Ve amaç sırf benim acı çekmemem içinmiş :S

Sağolsun!

ne sacma bisey.Siz hala birsey hissedebiliyormusunuz size bu cumleyi kurana?yol verin gitsin...

Gönder git :S Sonunda kim acı çekecek, tabikide ben. Bitti diye acı çekmek onunn yaşatığı şeylerden çok daha iyi :/

Keşke o lafı dedi diye bir şey hissetmiyor olsam keşke :S

Ben biriyle bu tarz bir ilişkiye başladım.Geldi bişiler yaşamak istediğini söyledi.Ben olmaz dedim çünkü onunla birşeyler yaşayabileceğime onu gün gelip sevebileceğime inanmıyordum..
Ama bişiler farklı gelişti normalde herkes yoluna gitmesi gerekirken olmadı öyle.Biz beraber vakit geçirmeye başladık.Hatta bizi herkes sevgili sanıyordu.Çünkü normal diildi bu kadar çok vakit geçirmek.Ben bu süre içindede asla onla bir ilişki düşünmedim.Ona haksızlık yaptığımı biliyordum çünkü o yanımda olduğu heran umut besliyordu bize karşı..
Olaylar o kadar saçma bir boyuta gidiyorduki onu istemememe rağmen yanımda olsun istiyordum.Ona sürekli kaprisler yapıyodum beni sevdiğine emin olduğum için saçma bahanelerle çok üzüyordum onu..
Ama o bu evrede bigün bile kırmadı beni ben ne kadar haddimi aşsamda.Bende sana yapılan gibi karşıma aldım onu birgün..
Ağlamaktan helak olmuştum.Seni çok üzdüğümü biliyorum ve senle bi ilişki yaşayamayacağımıda biliyorum.Normal olan bizim görüşmememiz ama sen nolur gitme dedim yanımda kal benim..Eminim oda çok şaşırmıştır bu kız ne diyor diye senin gibi..
sen istemediğin sürece ben yanındayım sen sakın üzme kendini dedi..Ve biz şuan onla 5 yılımızı bitirdik.Hiç kopmadık birbirimizden..Onun sabrı bana olan davranışları körkütük aşık etti beni ona..Şuan dua ediyorum iyiki gitmemiş yanımdan diye.Çünkü ben hayatımın aşkını bilmeden kaybedicekmişim..O benim ŞANSIM bu hayattaki...
Bizim hikayemiz bu tatlım.Sende benzer yanlar gördüğüm için yazdım bunu.Senin sonucun bu kadar güzel olurmu bilmem ama bazen kafa karışıklıkları yaşıyor insan.Zamanında benim yaşadığım gibi..

aşık olasa bile çok hoşlanmıştır.belkide daha tam olarak duygularından emin değildir.hem sana dürüst olmak hemde sana yaklaşmak istiyordur.

Bu durumu bende yaşadım.Ama bu sefer aşık olmadığını söyleyen taraf bendim.Yeni başlamıştık ilşkiye bir kaç gün önce.İstediğim için başladım ilişkiye.Ama 2 gün sonra duygularımda bir karmaşıklık hissettim ve karşımdaki kişiye sen bana aşık değilsin bende sana aşık değilim duygusal pek birşey yok iyi anlaşıyoruz dedim.Oda buna çok kızdı benimle emin olmadan bir ilşkiye başladın vs. diye tam 3 gün bu konu üzerinde konuştum ayrılmayalım vs. diye.Kendisi ayrılmayı tercih etti.Kızmıyorum ona da hak veriyorum ama 2 günlük bir ilşkide aşığım deseydim kendimi suçlu hissederdim zaten bu hayatta hiç bir zaman hissetmediğim şeyleri söylemedim.Şuanda söylemediğim için pişman değilim.Fakat sizinde ilşkiniz yeniyse karşıda insanın hemen size aşık olması gerektiğini düşünmeyin bazı şeyyler yavas yavas olur.Duygular zamanla güçlenir..:40:

Zaten kalmak istediğini söylüyorsa size duyguları var demektir.

Son düzenleme:
Angel87: Aynı durumu sanırım kızla erkeğin yaşaması aynı değil. Bende ona karşı başlarda öyleydim ama sonra körkütük aşık oldum. Ve şimdi aramızdaki ilişki dayanılacak boyutta değil. Araya çok çokk kötü şeyler girdi. Ben ŞANSIM diyemem asla ona :( Umarım siz çokkk çoook mutlu olursunuz.

ilkbahar1982: Yaşadığı sadece alışkanlık ve saplantı. Bana karşı sevgi olarak bir şey hisssettiiğini düşünmüyorum.

prettywitch: !6 aydır birbirimizi tanıyoruz ve 11 aylık bir ilişki. Ben son zamanlarda muhteşem davranıyordum ona o şekilde bile hala böyle diyorsa başka yapacak bir şey yoktur maalesef :( VE yolun sonuna bizde geldik. O kadar yaşadığım acıyla sürekli bir şeyleri düzeltmeye çalıışmakla geçen son 6 ayım heba oldu.

Bu erkekler hiç mi büyümezler yaa, ne demek sana aşık değilim ama günün birinde olabilirim o yüzden bana kal deseydin, duygularına teslim olmak istemiyor bence, bırak gitsin, sonunda çok üzülürsün.:40:

O kadar zaman aşk sözlerini duyduğun kişiden birde bunu duymak çok kötü. Aşık değilim ama belki sonra :S Alıştım şimdilik elimin altına kal demenin farklı bir versiyonuydu maalesef ki :(

Benim durumumu bahsedeyim canım sana,sevgilim,hiç sevgi aşk kelimelerini kullanmayı sevmeyen biriydi,hiç söylemezdi BİR KERE BİLE DUYMADIM ,ama sarılınca bana bakınca anlardım ki seviyor..ama dilinde hep bilmiyorum,değilim diyordu,insan bir kere aşık olur diyordu,ikincisi yok diyordu..benden hem kaçıyordu hem de bensiz olamıyordu,ben de ondan ayrılmak istiyordum ama ayrılamıyordum,o böyle yaptıkca,ben de ondan uzak tutmaya çalışıyordum kendimi ve olmuyordu..sevdiğini hissediyordum ama söylemiyordu madem gidemiyordum ben de kaldım savaştım
ben onun sevdiğine inandım bir gün söyleceğini biliyordum....savaşıyordum ama beklemiyordum söyleyeceğini..ama söyledi..bir yaz günü bana deli gibi aşık olduğunu söyledi:53::53:..nasıl uçuyordum anlatamam:16::16::16::16::16:.. seviyorsan savaş canım,eğer içinde bir yerlerde seni sevidğini düşünüyorsan savaş..ben kazandım belki sen de kazanırsın..ama çok zor bir süreç,ona acı çektirip peşinden koşturman lazım..o lafı ona yedirmen lazım..unutma bir kız istiyorsa yapar:40:

Son düzenleme:
Tatlım sizin ilişkinizi olayın gidişatını bilemem.Araya kötü şeyler girdi demişsin hayatımda savunduğum tek gerçek var aradaki saygı hiçbir zaman kaybolmamalı..Eğer o kaybolduysa toparlamak zor haklısın..

Ayrıca bir bayan için daha zor bi durum çünkü biz alışmışız peşimizden koşulmasına..Bu durumda olmak bu tarz bi ilşki yaşamak çok zor.İlk zamanlar bizde neler çektik.Sana çabala diyemem,Buna karar vericek sensin.Tek diyebileceğim sonra pişmanlık yaşamayacağın bir adım at:40::40:

Teşekkür ederim yorumlarınız ve yaşadıklarınızdan örnekler verdiğinizz için. Benim biraz zamana ihtiyacım var sanırım adam akıllı kararlar verebilmek için. Ve maalesef aramızda saygı kalmadı, hislerimiz ufak ufak yok olup gitti.

canım senın durumunun tam tersını yasadım. 1 yıl pesımden kostu, sonra sevdıgımı sandım kabul ettım. Basıma gelmeyen kalmadı, dedıkodular, annemle babamın kızması, vıcdan azabı... 6 ay cıktık ama son 1 ayında ayrıldım, snra bayramda gorunce yne barıstk ama o o kadar bulasıkkı. Bıktırdı benı hem kısılıgı, hem davranısları. Kasımda Ayrıldım kafa cok rahat sımdı. Alakasız ama anlatmak ıstedım...

Back
X