Aşık değilmiş seviyormuş

Yalan söylüyor aşk öyle bir şey değil , keza birbirine sorulmaya ihtiyaç duyulacak bir şey hiç değil , iliklere kadar öyle bir yaşanıyorki kimse de dönüp diğerine sormuyor bana aşık mısın diye , hadi sordu efendi gibi yok sana aşık değilim desin yani yok daha önce oldum şöyleydi de , yok baklava bilmem ne ,sevgi daha anlamlı kutsal cart curt diye saçmalamanın lüzumu yok yani.

Kısacası size aşık değil.

Evet bu konuda sınır çizmiştim aslında . Eski muhabbetlerini bırakmıştı tamamen . Ama boş bulunduk bugün. Aslında ne kadar sağlıksız olduğunu anlatmak için örnek verdi işte . Benim salaklıgım sesini kestirecektim orada
Bir sınır cizdiyseniz onu koruyun. Sınırları asmaya alistikca dediklerinizin bir onemi olmayacak cunku.

Salakligim demeyin, boş bulunmussunuzdur. Ama bundan sonra ayni konusmayi yapmayin, yaparsa da susturun. Gereksiz seyler bunlar. Sadece kafanizi kurcalamaya neden olur.

Erkek arkadaşımla sohbet ediyorken konu aşk duygusuna geldi . Daha önce tatilde tanıştığı bir kıza karşı aşk hissettiğini çok sağlıksız ve kontrolsüz bisi olduğunu sevginin daha kıymetli olduğunu söyledi . Bende sordum bana aşık mısın yoksa seviyor musun dedim . Seni çok seviyorum bu daha kıymetli daha sağlıklı dedi . O kıza aşıkmış ama bana değilmiş özetle . Gerçekten kalbim çok kırıldı . Kırıldığımı görünce kendince açıklamalar yaptı . İşte aşık olmak her gün baklava yemek gibi aşırı sağlıksız bi süre sonra bıktıran bi şeyken sevmek sağlıklı ev yemeği yemek vs vs böyle açıklamalar saçmasapan . Gerçekten çok kırgın hissediyorum
Söyledikleri gayet mantıklı ama bunun yolu aşık olduğu yaz aşkını örneklendirme olamaz,yolu çok yanlış,kırılmakta haklısın.

Ya tamam söyledikleri doğru da, her doğru her zaman laps diye söylenmez ki.
Gerizekalı olmak lazım yani.
Sen ben zamanında x'e çok aşıktım, onun için evden kaçıp böbreğimi satasım gelmişti, o istese or.spu olurdum iyi ki istemedi sağlıksız bir düşünceymiş desen seni nasıl terk ederdi.

Ne yapmamı önerirsiniz
Eğer ilişkinizde açık açık hislerinizi paylaşabiliyorsanız bence direkt söyleyin. Bana bu şekilde bunu anlatman hiç hoşuma gitmedi. Aramızdaki ilişki hayatında daha önce olan insanlarla yaşadığından daha değerli olabilir ama bunu, bana başkasına aşık olduğunu söyleyerek yapman beni kırdı diyebilirsiniz. sağlıklı bir ilişkide böyle olmalı zaten.

Ya tamam söyledikleri doğru da, her doğru her zaman laps diye söylenmez ki.
Gerizekalı olmak lazım yani.
Sen ben zamanında x'e çok aşıktım, onun için evden kaçıp böbreğimi satasım gelmişti, o istese or.spu olurdum iyi ki istemedi sağlıksız bir düşünceymiş desen seni nasıl terk ederdi.
bence adamın duygusal zekası düşük. kim sevdiği kadına gidip de ben tatilde birine aşıktım ama seni seviyorum bu daha değerli der

siz sevgilinize aşık olduğunuzu mu hissediyorsunuz yoksa sadece sevgi mi hissediyorsunuz peki? bu tanımlamalardan sizin beklentiniz nedir? sizce aşkı ve sevgiyi birbirinden ayıran şey nedir? aşk herkesin kendine göre biçimlendirdiği, net bir tanımı asla olmayan çok öznel bir şey. belki onun sevgi dediği şeyi tecrübe etseniz siz onu aşk olarak tanımlayacaksınız.

Ee daha nolsun yahu akışına bırak bunlar olursa aşk da gelir zaten ten uyumu olan bir insanla seviştikçe aşık olursun yahu 🤩
Zaten eskisine göre daha naif düşünceli ilgili davrandığını hissedebiliyorum . Ama böyle pat diye bisi diyor mahvediyor resmen . Dehbli ondan herhalde

Erkek arkadaşımla sohbet ediyorken konu aşk duygusuna geldi . Daha önce tatilde tanıştığı bir kıza karşı aşk hissettiğini çok sağlıksız ve kontrolsüz bisi olduğunu sevginin daha kıymetli olduğunu söyledi . Bende sordum bana aşık mısın yoksa seviyor musun dedim . Seni çok seviyorum bu daha kıymetli daha sağlıklı dedi . O kıza aşıkmış ama bana değilmiş özetle . Gerçekten kalbim çok kırıldı . Kırıldığımı görünce kendince açıklamalar yaptı . İşte aşık olmak her gün baklava yemek gibi aşırı sağlıksız bi süre sonra bıktıran bi şeyken sevmek sağlıklı ev yemeği yemek vs vs böyle açıklamalar saçmasapan . Gerçekten çok kırgın hissediyorum

Aşktan beklentiniz ne?

Mesela benim için aşk tutku demek. Böyle gözlerinin içinde erimek, öpüştüğünde dudaklardan kalbe yayılan yanma hissi. Ama bunu her zaman sürekli olarak sürdüremeyiz.

Sevgi bana kalırsa aşktan daha geniş bir tanıma ve öneme sahip. İçinde merhamet, beraber güzel zaman geçirmek, karşındakine kıyamamak, emek vermek gibi aşktan daha önemli şeyleri içeriyor.

Sizin erkek arkadaşınızın aşkla ilgili tanımı daha çok salakça olmuş. Tatilde tanıştığı kızla hızlıca cinsellik yaşadıysa aşkı bu heyecanla karıştırmış gibi.

siz sevgilinize aşık olduğunuzu mu hissediyorsunuz yoksa sadece sevgi mi hissediyorsunuz peki? bu tanımlamalardan sizin beklentiniz nedir? sizce aşkı ve sevgiyi birbirinden ayıran şey nedir? aşk herkesin kendine göre biçimlendirdiği, net bir tanımı asla olmayan çok öznel bir şey. belki onun sevgi dediği şeyi tecrübe etseniz siz onu aşk olarak tanımlayacaksınız.
Ben aşk duygusunu bilmiyorum. Çok fazla taviz veriyorum ilgiliyim zaman ve emek harcıyorum yüzüne bakınca bile mutlu oluyorum. Bu aşk mı bilmiyorum

Durup dururken oraya gelmedi . Ben biraz yolu açtım sanırım . Konuyu ben açtım hiç aşık oldun mu vs diye
Anladım. Ben fazla yorum yapıp aklınızı karıştırmak istemem. Sadece şunu söyleyebilirim, insan doğru insan ile karşılaşınca geçmişte aşk sandığı şeylerin heves olduğunu anlıyor ve aşkı doğru insanla yaşıyor. Yani doğru insana "geçmişte şuna aşık oldum, seni sadece seviyorum" gibi bir cümle kurulması pek mümkün değil bana göre. Ama bunlar benim düşüncem.

bence adamın duygusal zekası düşük. kim sevdiği kadına gidip de ben tatilde birine aşıktım ama seni seviyorum bu daha değerli der

Ya ortada tatil aşkını büyük aşk zanneden bir gerizekalı var zaten.

Tamamdır lonely boy, tamamdır yazlıkta ay ışığında oturduğumuz kıçımıza kum dolduran kumsal, tamamdır herşey dahil otelde vodka ısmarlayan çocuk, dönünce biz seni unuttuk sen ne anlatıyorsun...

Aşktan beklentiniz ne?

Mesela benim için aşk tutku demek. Böyle gözlerinin içinde erimek, öpüştüğünde dudaklardan kalbe yayılan yanma hissi. Ama bunu her zaman sürekli olarak sürdüremeyiz.

Sevgi bana kalırsa aşktan daha geniş bir tanıma ve öneme sahip. İçinde merhamet, beraber güzel zaman geçirmek, karşındakine kıyamamak, emek vermek gibi aşktan daha önemli şeyleri içeriyor.

Sizin erkek arkadaşınızın aşkla ilgili tanımı daha çok salakça olmuş. Tatilde tanıştığı kızla hızlıca cinsellik yaşadıysa aşkı bu heyecanla karıştırmış gibi.
Bence de öyle sadece cinsellikle için 3 5 gün birlikte olduğu biridir ona aşk diyorsa zaten salağın teki zaten. Bana göre aşk çok daha önemli mesela ben aşkı böyle kötü tanımlamam asla

Ya ortada tatil aşkını büyük aşk zanneden bir gerizekalı var zaten.

Tamamdır lonely boy, tamamdır yazlıkta ay ışığında oturduğumuz kıçımıza kum dolduran kumsal, tamamdır herşey dahil otelde vodka ısmarlayan çocuk, dönünce biz seni unuttuk sen ne anlatıyorsun...
tamamdır 2 kere yattığı kıza aşık olduğunu sana eleman

Aşktan beklentiniz ne?

Peki ben bunlara okeyim . Çok mesele yapmıyorum . Takıldığım nokta o kıza aşık olmuş olması bunu söylemesi . Ben çok kırıldım ve ne yapacağımı da bilmiyorum. Aşk mı sevgi mi deseler yüz kere seni seçerim vs böyle şeyler söyledi

Ben aşk duygusunu bilmiyorum. Çok fazla taviz veriyorum ilgiliyim zaman ve emek harcıyorum yüzüne bakınca bile mutlu oluyorum. Bu aşk mı bilmiyorum
e siz de asik degilsiniz o niye olsun
bir de "erkek asik olmali ya da cok cok sevmeli" demissiniz. ayni hesapla bugun sizden ayrilsa yarin baskasina mi asik olmasi, cok cok sevmesi gerekiyro?
bizim ulkemizde kizlarda boyle bir beklenti oldugu icin adamlarin hepsi yalanci romantik, hepsi daha kadini taniamdan, huyunu suyunu bilmeden "cok asigim" diye geziyorlar..

Back
X