• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık erkek sevgilisine kıyamaz mı?

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
123
Sevgili olmadığımız, normal erkek arkadaşlarımdan hep duyduğum bu söz hakkında siz ne dusunuyorsunuz. Bana en aşık olduğunu sandığım kişi bile bir zaman sonra böyle yaklaşmaya çalışıyor. Başka bir erkeğe bunu söylediğimde aldığım cevap "aşık adam sevdigine kıyamaz" diyorlar.
Ve genelde bu kişilerin yıllar once çok aşık olup, bi şekilde severek ayrıldıkları, evlenmiş, cocuklanmis bi eski sevgilileri olmus oluyor.

Benim eski sevgilim de başta bana "sana asla o şekilde yaklasmam çünkü belki kaza geciririm evlenemeyiz falan sen zor durumda kalirsin" demişti ama ailesi ile benim aramda kalıp da evlenemeyecegimize inaninca bana gayet de o şekilde yaklaşmaya çalışmıştı...

Siz ne dusunuyorsunuz.

Bunu genelleyemiyorum. Benim eski sevgilim de "aşık olunca gözüm hiçbir şeyi görmedi sadece seninle olmayı diledim" diyordu. Kimisi aşık olmadığına o şekilde yaklaşıp sonra ayrılıyor kimisi de cinsel birliktelik yaşadıktan sonra daha da aşık olup ayrılmıyor. İki örneği de çok gördüm. Önemli olan karakterini ciddi anlamda çözebilmek. Ondan sonrası zaten kendini gösteriyor.

Ben de anlamıyorum bana gore aşık olduğu kadına karşı daha da yoğun duygular besler erkek, ama "asiksa kıyamaz" diyor hepsi.
Ve bunu diyenlerin de hep zamanında çok aşık olup da kiyamadığı bir sevgilileri olmus, kiyamadan ayrılmışlar :) acaba o kişi ile bisey yasayamamak içlerinde kaldığı için birlikte olamadıkları için mi böyle diyorlar. Ama o gözle bakamaz erkek evlenmeden diyorlar.

Aşık adam sevdiğine kıyamaz tabi ki. Mesela canını yakmaz, hakaret etmez, üzmez, el üstünde tutar.

Ama sevişmenin kıymak ya da kıymamakla alakası yok. Seven insan sevdiğine dokunmak ister, öpmek, sarılmak, sevişmek ister. Ancak karşısındaki insana da saygı duyar, bunun iki kişinin istegi ile olması gerektiğini bilir.

Adam tek başına sevişmiyor ki? Ne kıyması.

Seven adamda yakınlaşıp birşeyler yaşamak ister,sadece birşeyler yaşamak için seviyormuş gibi erkeklerde vardır.

Yani acaba beni seviyor mu sevişsem mi mantığıyla olmamak gerek zaten kendin istiyorsan,sorumluluğu alıyorsan yapacaksın o işi.Yarın illa evleneceksin diye bir kural yok her şey olabilir.

Bu sevdiğime kıyamam,kıyarım lafları saçma geliyor bana.

İlişkiyi ceza? !? Olarak goren, küfür ederken bile "seni karim yaparim " diye honkuren tipler tabiki bunu kiymak olarak görür.
Cok igrenc ya, hala var mi böyle tipler ?
Bence uzak dur bu tür fikir bildiren adamlardan..
Kiyamazmismis !

Evlenmeden önce birlikte olmayi kadına kıymak olarak görüyorlar, yani nikahı basmadan o gozle bakamazmis asik olan erkek

O nikahı basmadan o gözle bakmayan, kıyamayan adamlar nikahı bastıktan sonra dayak, küfür, hakaret manyağı yapıyor o sevip de kıyamadıkları hatunları.

Bu şekilde düşünen bir erkek genelde evlilik sonrası öküze dönüşecek erkektir. Çok mu arıyorsunuz bu maço herifleri?

Evlenmeden önce birlikte olmayi kadına kıymak olarak görüyorlar, yani nikahı basmadan o gozle bakamazmis asik olan erkek
Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım.

Diyelim ki birlikte olmadan evlendiniz. E ya hiç olmazsa, olamıyorsa?

Ben evlenmeden önce eşimle birlikte oldum. Bana aşık değil miydi? Yoo eminim aşıktı hala da öyle.

Gerçekten kıyamaz ama. Akşamları beni yalnız bırakmaz. Her hafta sonu birlikte gezmeye gideriz. Kızıma ben bakmak istiyorum dedim diye 2 sene ücretsiz izin aldım. Evde canım sıkılmasın diye her ay gidip annemlerde bir hafta kalıyorum vs vs. Gerçek kıymak kıymamak bence bunlar. Eşinin mutlu olmasını istemektir kıyamamak...

Benim yıllar önceki eski nisanlim da bana doğru düzgün sarılmıyordu bile, ve ben buna alınıyordum aslında "beni hiç istemiyor mu acaba, evlenirsek nasıl olacak" diye çok dusunuyordum. Acaba ona çekici gelmiyor muyum diye alınıyordum ama ona birsey demiyordum. Sonra biz ayrıldık, ben ayrildim.
Bence de iki kişi birbirini seviyorsa , sevgilisine asiksa arzular.
Peki o zaman bu erkekler neden böyle dusunuyor?

Hatta size daha garip bir şey söyleyim, istediği zaman herhangi bi kadınla birlikte olan(yani cinselliği tabu yapmayan) bir erkek, böyle bir sevgilisi olduğunda (yani bu sevgilisine hiç o gözle bakmamis) bu kızı aldatmış. Gerçekten sevdiği için, asik olduğu için ona o gözle bakmadigini söyledi ama sonra gidip başka kadınla ilişkiye girmiş. Hâlâ bana diyor ki "ben hiç ona o gözle bakmadim, gerçekten seven erkek o gözle bakamaz". Çok yalvarmış kıza affetmesi için ama kız affetmemis ayrılmışlar.

Back
X