• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık erkek sevgilisine kıyamaz mı?

Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım.

Diyelim ki birlikte olmadan evlendiniz. E ya hiç olmazsa, olamıyorsa?

Ben evlenmeden önce eşimle birlikte oldum. Bana aşık değil miydi? Yoo eminim aşıktı hala da öyle.

Gerçekten kıyamaz ama. Akşamları beni yalnız bırakmaz. Her hafta sonu birlikte gezmeye gideriz. Kızıma ben bakmak istiyorum dedim diye 2 sene ücretsiz izin aldım. Evde canım sıkılmasın diye her ay gidip annemlerde bir hafta kalıyorum vs vs. Gerçek kıymak kıymamak bence bunlar. Eşinin mutlu olmasını istemektir kıyamamak...

pöff bende kocama kıymıştım evlenmeden önce çok hanzoydum düşünemedim :skandal:

Anladim sizin dediğinizi benim kuzenim ve sevgilisi taa liseden başladılar ilişkilerine.
5yıl beraber oldular aralarinda mezhepsel uysmazlık vardi.Çocuk belki evlenemeyiz diye cinsel bir gözle bakmazmiş.
Sonra baktılar olmuyor kaçip evlendiler:-)

Ay eski klişe Türk filmi repliği resmen.
Bir erkek bana sevdiğine kıyamaz seven erkek dese, yürü git derdim sanırım resmen yüzyıl geride yaşıyor ya. Kıymak ne demek aslında. Sevişmeyi tek taraflı küfürlü bir şey saydıklarından bu tipler genelde kıymak terimini kullanırlar.
Her sağlıklı çift sevdiği aşık olduğu insana arzu duyar, sevişmek ister. Eğer sevişmek değil de küfürlü malum terim olarak gören biriyse elbette sevme ve sevişmeyi beraber düşünemez aklı küfürlü terimde kalır.
Sevişmeyi böyle gören biriyle ben ortak bir hayat kuramaz, bir şey paylaşamazdım.
Sevişerek evlendim kimse kimseye kıymadı, tavsiye ederimç Böyle arabesk maço tiplerden daha çok mutluluk verir insana. En azından evlilikte seks hayatınız tek taraflı zevk alınan bir kıyma eylemi olmaz. Duyguyla yapılır.

bende düşünüyoeum kıyamamak ne alaka diye. şimdi anladım. ay ne saçma bakış açısı
Bana da çok saçma geliyor ama erkeklerin çoğunluğunda bu dusunce var gibi, o yüzden bir de buraya konu açıp sorma ihtiyacı duydum
Değişik

• Beğen
Reactions: KV_
sevgilimle cinsellikte yaşadım. çok sevdim. bana kıyamazdı biliyomusun; gözümün içine bakardı. yüzümün gülmesi için herşeyi yapardı. ama sonra ayrıldık. bana kıydı, evet böyle düşünüyorum. canımı çok yaktı ama seviştik sonra ayrıldık diye değil. bana yalan söylediği için.

Benim yıllar önceki eski nisanlim da bana doğru düzgün sarılmıyordu bile, ve ben buna alınıyordum aslında "beni hiç istemiyor mu acaba, evlenirsek nasıl olacak" diye çok dusunuyordum. Acaba ona çekici gelmiyor muyum diye alınıyordum ama ona birsey demiyordum. Sonra biz ayrıldık, ben ayrildim.
Bence de iki kişi birbirini seviyorsa , sevgilisine asiksa arzular.
Peki o zaman bu erkekler neden böyle dusunuyor?

Hatta size daha garip bir şey söyleyim, istediği zaman herhangi bi kadınla birlikte olan(yani cinselliği tabu yapmayan) bir erkek, böyle bir sevgilisi olduğunda (yani bu sevgilisine hiç o gözle bakmamis) bu kızı aldatmış. Gerçekten sevdiği için, asik olduğu için ona o gözle bakmadigini söyledi ama sonra gidip başka kadınla ilişkiye girmiş. Hâlâ bana diyor ki "ben hiç ona o gözle bakmadim, gerçekten seven erkek o gözle bakamaz". Çok yalvarmış kıza affetmesi için ama kız affetmemis ayrılmışlar.

Gerçekten sevdiği için kızı aldatmış yani öyle mi? Siz de bu salak hikayeyi "ayy ne romantik" diye gözlerinizden kalp çıkarak dinlediniz degil mi?

Gerçekten sevdiği için kızı aldatmış yani öyle mi? Siz de bu salak hikayeyi "ayy ne romantik" diye gözlerinizden kalp çıkarak dinlediniz degil mi?

Bunu bir kadın dese kan çıkar ama.
Sana kıyamadığımdan Mahmutla yattım sevgilim!
Aynı mantık yani.
İnsan birini severken nasıl gidip başkasıyla yatar aklım almıyor. Bir de bu iğrençliği romantik bulmazlar mı.
Zaten sevişmeyi kötü görenler, sevdiğine kıyamayanlar nedense cinsel ilişkiyi erkekler için ihtiyaç olarak tanımlarlar.
Midesizlik resmen.

Benim yıllar önceki eski nisanlim da bana doğru düzgün sarılmıyordu bile, ve ben buna alınıyordum aslında "beni hiç istemiyor mu acaba, evlenirsek nasıl olacak" diye çok dusunuyordum. Acaba ona çekici gelmiyor muyum diye alınıyordum ama ona birsey demiyordum. Sonra biz ayrıldık, ben ayrildim.
Bence de iki kişi birbirini seviyorsa , sevgilisine asiksa arzular.
Peki o zaman bu erkekler neden böyle dusunuyor?

Hatta size daha garip bir şey söyleyim, istediği zaman herhangi bi kadınla birlikte olan(yani cinselliği tabu yapmayan) bir erkek, böyle bir sevgilisi olduğunda (yani bu sevgilisine hiç o gözle bakmamis) bu kızı aldatmış. Gerçekten sevdiği için, asik olduğu için ona o gözle bakmadigini söyledi ama sonra gidip başka kadınla ilişkiye girmiş. Hâlâ bana diyor ki "ben hiç ona o gözle bakmadim, gerçekten seven erkek o gözle bakamaz". Çok yalvarmış kıza affetmesi için ama kız affetmemis ayrılmışlar.
Bu arkadasta cinsellik tabu hala onu.soyleyeyim.
Seviyorum dedigi kiza o.gozle.bakamıyorum demesi.de.gerçekten hastalikli bir bakış acisi.
Benim ergenligimdeki erkekler filan boyleydi ya.
Ben.geldim kirkima.millet marsa koloni kuracak mantaliteye, kafa yapısına bakin hele,
Pes!

Bunu bir kadın dese kan çıkar ama.
Sana kıyamadığımdan Mahmutla yattım sevgilim!
Aynı mantık yani.
İnsan birini severken nasıl gidip başkasıyla yatar aklım almıyor. Bir de bu iğrençliği romantik bulmazlar mı.
Zaten sevişmeyi kötü görenler, sevdiğine kıyamayanlar nedense cinsel ilişkiyi erkekler için ihtiyaç olarak tanımlarlar.
Midesizlik resmen.

Erkek egemen zihniyetin iğrençliğini kanıksamış zavallı kadın düşünceleri ve davranışları işte. Beni aldattı ama kıyamadığından aldattı, çünkü beni çok seviyor.

Hayatimda duydugum en igrenc cümlelerden biri bu.
Nedense hep bunlar kiyiyor sevdiklerine. "Kiymak" kelimesini cok yanlis anlamislar.
Üzmek, hakaret etmek, ezdirmek, saygisizlik yapmak, aldatmak, hor görmek vs kiymak budur.
Erkekse, adamsa böyle kiymayacak. "Erkek adam sevdigine kiyamaz"mis. Peh!
Cok cok yanlis anlamislar. Sevismeyi kiymak olarak mi görüyorlar.
Iyi sevdigine kiymasin, gitsin sevmedigine kiysin. Mükemmel bir bakis acisi. Ayakta alkisliyorum :işsiz:

Eski zamane söylemleri bunlar yav
Mesela ilk gece çok acıyor cart curt da öyle hepsi kızları ilişki yaşamalarından korumak için bence ilkel düşünceler bir zar için saçmalamaya değer mi :)

Hayır şaşkınlıkla dinledim.
Hâlâ bana aşık erkek kıyamaz demelerine anlam veremiyorum, erkeklerin kafasındaki şey ne
Ben buna inanmıyorum, aşık olan kıyamaz lafına. ama erkeklerde böyle bir inanç olmasını da anlamıyorum

bende incitmeye kıyamamak olduğunu düşünmekle birlikte diğer anlamda da ince olan şeyin ; Sana kıyamıyorken başkasına kıyıyor mu orası var ;)

Sana kıyamadığımdan gittim onla yattım ben mi oluyor bak kafam karıştı :KK51:

Hayır şaşkınlıkla dinledim.
Hâlâ bana aşık erkek kıyamaz demelerine anlam veremiyorum, erkeklerin kafasındaki şey ne
Ben buna inanmıyorum, aşık olan kıyamaz lafına. ama erkeklerde böyle bir inanç olmasını da anlamıyorum

Erkeklerde böyle bir inanç yok. Çevrenizdeki erkekleri bir gözden geçirin, gerekiyorsa eleyin. Bu çok hastalıklı bir düşünce biçimi.

sevişmeye 'kıymak' gözüyle bakıyorsa zaten o adamla o iş olmaz. Muhtemelen olayin akabinde arkadaslarina öyle k..dum,böyle s..tim diye anlatıyordur. Çünkü ona göre sevişme fiili karşilikli meşk yapmaktan ziyade bir nevi güç göstergesi.
Saçma salak ataerkil şeyler.
Bir erkekle sevişince kirleneceginizi düşünüyorsanız zaten ayni yatağa girmeyin.
Ayrica seven insan yakinlaşmak isteyebilir, asıl sevmeyen insan oynaşmak koklaşmak istemez,burada bir yanlişlik yok mu:)
Konu başliğina gelirsek : seven insan sevdiğini kırmaya-üzmeye kıyamaz. Eğer ona zarar verecek hamlelerde bulunmuşsa artik seni sevmediğinin göstergesidir.

Back
X