Aşık mı oldum?

ayolayyyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
21
9
36
27
Kızlar selam benim bi derdim var. Şimdi ben fakülteye bi islem için gittim ve orda tedavimi yapan cocuktan hoslandim. Tedavi 2 gün sürdügü icin öteki gün haberlesebilmek adina numarami almisti ve cocugun numarasi var suan bende. Aramizda 3-4 yas var sanirim ama ben minyonum yasimi cok belli etmiyorum o da senli benli konustu ztn sanirim bütük oldugumu anlamadi. Ona yazmayi düsündüm ama sonra wp da çevrimiçi olduğu zamanları biraz gözlemledim ve sanırım sevgilisi var öyle hissettim arkadasimla cocugun instasini bulduk arkadasim istek attı anında kabul edip geri takip isteği attı sevgilisi olan insan hareketi de değil bu bilemiyorum isin icinden cıkamadım bana bi akıl verinnn

Yaş gerçekten 27 mi? Umarım değildir.

Öyle bir kere gördüğünüz insana aşık olmazsınız.

Ne diyeceğimi bilemedim. Yani o kadar çocuksu davranışlar ki, çok saçma olmasına rağmen sevimli geldi.

Buradaki en saçma şey arkadaşın niye istek attı adama?

Keşke you dizisinde gibi günlerce adamı stalklayıp çevrimiçi olduğu saatlere göz dikeceğinize yanına gidip muhabbet açsaydınız
Yani biz bilemeyiz aşık mısınız değil misiniz ama 2 gün gördüğünüz adama da aşık olmamışsınızdır umarım.
Aranızda bir sohbet, muhabbet geçti mi? Bence geçmediyse yazmak biraz garip olur. Ben hastama numaramı versem o da yürümek için yazsa hiç hoş bulmazdım heralde. Valla yerinizde olsam çok kafaya takmışsam yüz yüze gider konuşurdum

Bencee direk yazmak yerine instagramdan ekleyebilirsin sonra gonderilerini begenebilirsin belki o yazarr. Bu arada ilgi hissettin mi iki gun gordugun birinden nasil hoslandin bu kadar

Takip isteği attırdığınız arkadaşınız ile hoşlandığınız bey bir şeyler yaşarsa ne yapacaksınız? Belli ki arkadaşının profilini beğendi ve geri takip isteği attı. Belki de mesaj atmak için bahane arıyordur karşı taraf. Değişiksiniz

Son düzenleme:
Bari sen istek atsaydın arkadaşın niye istek attıki? Bu arada genel olarak ilk adımı kadın atınca mayası bozuk erkekler bir havalara giriyor o ilişkiden hayır gelmiyor. O yüzden erkekler çabalasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…