Akillardaki soru cidden, neden yani?Buradaki en saçma şey arkadaşın niye istek attı adama?
Keşke you dizisinde gibi günlerce adamı stalklayıp çevrimiçi olduğu saatlere göz dikeceğinize yanına gidip muhabbet açsaydınızKızlar selam benim bi derdim var. Şimdi ben fakülteye bi islem için gittim ve orda tedavimi yapan cocuktan hoslandim. Tedavi 2 gün sürdügü icin öteki gün haberlesebilmek adina numarami almisti ve cocugun numarasi var suan bende. Aramizda 3-4 yas var sanirim ama ben minyonum yasimi cok belli etmiyorum o da senli benli konustu ztn sanirim bütük oldugumu anlamadi. Ona yazmayi düsündüm ama sonra wp da çevrimiçi olduğu zamanları biraz gözlemledim ve sanırım sevgilisi var öyle hissettimarkadasimla cocugun instasini bulduk arkadasim istek attı anında kabul edip geri takip isteği attı sevgilisi olan insan hareketi de değil bu bilemiyorum isin icinden cıkamadım bana bi akıl verinnn
Gerçekten sirf kadin profili gördüğü icin hemen kabul edip geri takip eden biriyle bir sey dusunuyor musunuz?arkadasim istek attı anında kabul edip geri takip isteği attı
Az cesaret yahu. Sahi arkadaşınızı niye sokuyorsunuz araya. Yürürsem kendim yürürüm desenize.
Arkadasimin askisin'i dinler artik napsin...Takip isteği attırdığınız arkadaşınız ile hoşlandığınız bey bir şeyler yaşarsa ne yapacaksınız? Belki arkadaşının profilini beğendi ve geri takip isteği attı. Değişiksiniz
Bari sen istek atsaydın arkadaşın niye istek attıki? Bu arada genel olarak ilk adımı kadın atınca mayası bozuk erkekler bir havalara giriyor o ilişkiden hayır gelmiyor. O yüzden erkekler çabalasın.Kızlar selam benim bi derdim var. Şimdi ben fakülteye bi islem için gittim ve orda tedavimi yapan cocuktan hoslandim. Tedavi 2 gün sürdügü icin öteki gün haberlesebilmek adina numarami almisti ve cocugun numarasi var suan bende. Aramizda 3-4 yas var sanirim ama ben minyonum yasimi cok belli etmiyorum o da senli benli konustu ztn sanirim bütük oldugumu anlamadi. Ona yazmayi düsündüm ama sonra wp da çevrimiçi olduğu zamanları biraz gözlemledim ve sanırım sevgilisi var öyle hissettimarkadasimla cocugun instasini bulduk arkadasim istek attı anında kabul edip geri takip isteği attı sevgilisi olan insan hareketi de değil bu bilemiyorum isin icinden cıkamadım bana bi akıl verinnn
Kız sen taktik de mi veriyon?Bencee direk yazmak yerine instagramdan ekleyebilirsin sonra gonderilerini begenebilirsin belki o yazarr. Bu arada ilgi hissettin mi iki gun gordugun birinden nasil hoslandin bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?