Aşık mı oldum?

Erkekler dalga geçiyor ya TC kızı,kendisine bakan her erkeğe aşık oluyor diye. Haklılar vala. Saçma sapan döngüden çıkın. Aşk böyle bir şey değil. Huyunu suyunu ,karakterini bilmediğiniz bir kişiye görür görmez nasıl vuruluyorsunuz?

Aşk böyle birsey değil.

Hastası olduğunuz için ve yakınlık kurmak için sen diye hitap etmiş olabilir (ki bence yanlış, siz demeliydi) Hemen takıntı yapmasanız mı acaba :d
Dogru söylüyosun. Aslında asık olmak demeyelim de yazarken ben biraz abarttim. Bi hoslandım, yasini bilmiyordum, profiline girince farkettim ve sonra zaten merakımdan ve rahatsız etmis olmamak adına, tanımadıgı bir profilden istek attım

Bence kendinizi çok kaptırmayın belkide hastasısın diye ilgi göstermiştir kendisi ilgi duysa yazar veya arardı

Ya ben atmiyim dedim iste ordan baktık, sonra kabul ettiginde sildik. Arkadasim dedigim zaten kız kardesim gibi, beraber büyüdük aile dostum. Acıklattirmayin o kadar mal degiliz hrld yas 27 evet djfhffj

Bence kendinizi çok kaptırmayın belkide hastasısın diye ilgi göstermiştir kendisi ilgi duysa yazar veya arardı
Dogru. Sonrasında bi komplikasyondan bahsetmisti, olursa ulasabilirsin diye. Ben de yazdım ciddi bi sey mi gelmem gerekir mi diye, o da bi görmem gerekebilir gelebilirsin dedi. Ben de müsaitlik yaratabilirsem gelirim dedim. Sonra ne demek her zaman fln samimi bi sekilde bitti konusma. Sonra doktor bir arkadasima danistim gitmeme gerek kalmadı. Yani bunun icin bile sanki bahane arıyormus gibi gözükmek istemedim gitmedim ona.

Bari sen istek atsaydın arkadaşın niye istek attıki? Bu arada genel olarak ilk adımı kadın atınca mayası bozuk erkekler bir havalara giriyor o ilişkiden hayır gelmiyor. O yüzden erkekler çabalasın.
Aynı fikirdeyim. Ayrıca çalıştığı üniversiteyle de iş yapıyorum, tanırım çoğu öğretim görevlilerini. O yüzden biraz stalktan zarar gelmez diye düşündüm. Ayrıca biri You dizisinden alıntı yapmis ABARTTTTT

Kız delirme arkadasimin da flörtü var sadece istek attı karsı taraf kabul edince geri cekti. Ben zaten hintli adam profiliyle girmistim coktan cocugun profiline hshddjfk eğer kızları kabul etmezse diye random bir HERHANGİ hintli adam profili oluşturmustum. Kızlae sadece asik olmak yapmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…