Aşık mı oldum?

Bencee direk yazmak yerine instagramdan ekleyebilirsin sonra gonderilerini begenebilirsin belki o yazarr. Bu arada ilgi hissettin mi iki gun gordugun birinden nasil hoslandin bu kadar
Bu kadar dediğin hoslandigim 13 kisiden birisiydi ama en özeliydi….. o cocuk bize operasyon cekti gitti kardesim. Bu arada 1 gönderisi vardi baktım inceledim cok takipcisi vs yok klasik asosyal biri

Böyle vuruluyoryz abla tekrar oku istersen. Ne büyüttünüz aski siz ya relax olcannn

Toplu cevap vereyim konudan kaymışsınız bu arada ana akım dizileri izlemeyi azaltalim gencler jdjfgk
1-ekleyen kız benim kız kardesimdir, takiplesmediler bi bakıp cıktık.
2-kendim eklemedim cünkü rahatsız edici, benim basima gelse rahatsız olurdum.
3-cocukla sadece islem sırasında konusmadık, sonrasında wp den kısa bi sohbet oldu, saat gece 2 sularında kendine dikkat et falan dedi emoji atti bitti sonra da ben yazmadım komplikasyon muhabbeti anlattim yorumlarda var okuyun ndfjfj
4-onun da yazmaması için haklı çekinceleri var ben reelde mesafeli biriyim, ayrıca calistigi okulla calisiyorum. Bunun muhabbeti geçti o da belki bütün bunlardan çekinip yazamamıştır, öyle bi tip.
Velhasıl ben mi yazsam, ama yazmaya da cekiniyorum bi kere komplikasyon muhabbetiyle yazmıstım cagırdı gitmedim hasta doktor olarak devam etmesin bu mesele diye kffkkfkgk onun yazmasini bekledim yazmadı. Yani o cekiniyosa da cekinmemesi gerektigni anlaması icin ne yapmaliyiz

O yazmaz, yazsa zaten uzak durun derdim. Doktor hastasina yurumemeli.

Eger onun calistigi yere baska sebeple gidiyorsaniz bir gittiginizde ugrayin. "Is icin geldim, gecerken bir selam vereyim dedim" deyin. Buna yaklaşımı zaten belli eder gorusunu.

Hatta normalde gitmeyecekseniz bile gidin, is icin geldim deyin, nerden bilecek ahshd

Bilmem… yapsak mı O NAY LIYORUMMM

şöyle resmi işler için yapılan çakallıklara gıcık oluyorum. iş çıkış saati metrolarda salakta gbt bakıp iyi akşamlar x hanım diyip gülümseyen polisler canlanıyor gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…