Asik olamayanlar varmi?

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Asik olamayanlar varmi, korkan, surekli dusunceli olan, acaba seversem yanlis kisiyi mi severim diye, mantik mi ask mi diye hep dusunuyormusunuz sizde? Ya mantigi secersem hata olurmu... aski secersem ya bu seferde hata olursa? Insanin kalbi, yuregi, duygulari gercekten agriyor

ben hayatimda hic asik olmadm gorucu usulu evlendm ve gayet mutluyum esimi seviyorm ayni sekilde oda beni cok sukur

Keşke olsam...
bence dünya aşkın narına dönüyor
hiç olmadım, bağlandım sadece deliler gibi
ama aşk uğruna yapılan hataları insanın gözü görmüyor..
ve böyle düşünmezsin korkmazsın açık olunca, kalp mantığı devre dışı bırakır

evet korktugum sey de bu asktan gözun kör olmasi, ama mantikli dusunsem bu sefer keske asik olupta mi secseydim dermiyim diyorum pisman olup

Aşk mantık öyle böyle.... Bu soruların hepsi işte o adam bu dediğin noktada bitiyor. Sen aşık olmamışsın ya da mantıklı davranmamışsın diyemem. Sorun karşına doğru adam çıkmamış....
O adam çıktığında kafandaki tüm soruların cevapları kendiliğinden oturacak merak etme

Öyle bi lüks'ün yok güzelim.
Aşk, öyle olayım,yok olmayayım gibi bişi dilki..

Adı üstünde aşk..

Evet haklisiniz daha cikmamis demekki, ve cikanlar da beni sevdiklerini söyleyip ortadan kayboldular sabretmediler bile, hepsi gitti.. sirf karaktere bakmama ragmen, baska hic birsey istememistim, nerde hata yapiyorum bilmiyorum belkide hayirlisi böyleydi

Öyle bi lüks'ün yok güzelim.
Aşk, öyle olayım,yok olmayayım gibi bişi dilki..

Adı üstünde aşk..

Evet dogru pat diye giriyor hayatina ama sonra cikmasinida biliyor:/ hayatima giren birinin nesine dikkat edecegim bilmiyorum artik , o yuzden kafam karisiyor cunku karaktere baksam bile kurtarmiyor o insanda istemedi beni..

"O aşık olunan kızlar o p** adamlarla evlendiler. Çirkinin iyisine, güzelin kötüsüne kaldık..."

Bu sözun kiz versiyonuyum malesef...

Hic olmadim olmayi cok isterdim o duyguyu iliklerine kadar yasamak hayal kurmak ama gel gor ki kalp atmiyo resmen :):) dedigin gibi kaygisini da yasamazdim hayirliysa olsun derdim okadar kaygilanmaya dusunmeye gerek yok bence:)

Hic olmadim olmayi cok isterdim o duyguyu iliklerine kadar yasamak hayal kurmak ama gel gor ki kalp atmiyo resmen :):) dedigin gibi kaygisini da yasamazdim hayirliysa olsun derdim okadar kaygilanmaya dusunmeye gerek yok bence:)

Evet bende :)))
cok mu kaygi yapiyorum ki :)

Kime gore ask neye gore ask :))

Ask tanimi kisiden kisiye degisir. Benim hayranlik dedigime sen ask dersin. Senin ask dedigine ben şehvet derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…