- Konu Sahibi Seymadnmz0
2. Kimse onu sec cunku birinciye gercekten asik olsan ikinciyi dusunmezdin bile 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer dediğiniz kadar çok aşık olsa idiniz başka seçenekleri direk eler buraya yazmazdınız.Herkese merhaba hanımlar bir derdim var paylaşmak istiyorum ve çözüm önerilerinizi fikirlerinizi dinlemek istiyorum öncelikle hepinize teşekkür ederim.
Konuma gelecek olursak: Aşık olduğum bir adam var çok seviyorum huyu suyu fiziği yüzü hep hayallerimdeki insandı o da bana karşı boş değil benim gibi aşık olmadığını biliyorum fakat beğeniyor ve hoşlanıyor ve memlektimden 8 saat uzaklıkta bir memlekette yaşıyor. Fakat gecesi gündüzü pek belli olmayan bir işte çalışıyor ve bayağı yoğun. Suan konuşmuyoruz ama mesaj atsam konuşmaya başlasak ciddiyete dökülmesini isteyecek o yüzden karar vermeden mesaj atmak istemedim aklı karışmasın diye.
Diğer adam ise kendi memlektimden ailemle tanisikligi olan bir ailenin oğlu. Hali vakti baya yerinde bir aile. Mesai saatleri belli ailemin uygun bulduğu ve olmasini istediği biri. Tek sorun kendisine aşık olmamam. Olursa mantık evliliği olacak. Üstelik akraba ve ailem tarafından da onaylanan gıpta ile bakılan bir evlilik olacak.( Zenginlik, ailenin taninirligi vs gibi sebeplerden ötürü). Aşık oldugum insanın mesleği aileside bayagi düzgün bu arada.
Aşık olduğum insanla beraber olmak istiyorum fakat herkes memlektimden uzak iş yogunlugu çok seninle çok ilgilenmez sıkılırsın bunalırsın yıllarca ailenden uzakta kalacaksın geri gelme gibi bir durumda olmayacak o küçük köy gibi şehirde sıkılırsın diyor. Napacagimi bilemiyorum herkes gençlik aklına uyup gitme gurbete aşkta hayal kırıklığı çok olur uzulsen ne kardeşin ne ailen yanında olacak tek olacaksın diyor birde çok duygusal ve kırılgan bir insanimdir. Bu durumda hangi fikirde uyacagimi bilemiyorum tecrübeli hanımların fikirlerine çok ihtiyacım var yorumlarınızı bekliyorum
Şuan her ikisi ile de konuşmuyorum sanırım yanlış anlaşıldım demek istediğim çevrem haklı olabilir mi aşkta hayal kırıklığı çok oluyor uzaklik iş temposu vs beni etkiler mi bu konuya dikkat çekmekti asil maksadım . Diğer kişiyi secenk olarak görmek değil benimkisi demek istediğim aşkımdan vazgeçip ailemin uygun bulduğu birileri ile mi evlenmeliyimBence diger adamı secenek olarak görüyorsanız yeterli kadar aşık değilsiniz. Kesip atardiniz konusmalari. Bu kadar basit
Şuan asik olduğum kişi ile sevgili değiliz zaten ben çok seviyorum o ise hoşlanıyor. Fakat nereye gideceğini kestiremedigimiz için konuşmayi kestikŞuan her ikisi ile de konuşmuyorum sanırım yanlış anlaşıldım demek istediğim çevrem haklı olabilir mi aşkta hayal kırıklığı çok oluyor uzaklik iş temposu vs beni etkiler mi bu konuya dikkat çekmekti asil maksadım . Diğer kişiyi secenk olarak görmek değil benimkisi demek istediğim aşkımdan vazgeçip ailemin uygun bulduğu birileri ile mi evlenmeliyim