Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendin gibi olmalisin Allah in verdigi yuzu degistirmek gereksiz yere kimsenin haddi degildir . resmen kendinizi gommussunuz onu yuceltmissiniz . herkesin ona donup bakmasi cok cok guzel oldugundan degildir belki kendi gibi davraniyordur kimseyi taklit etmeden .. Aklinizi basiniza alin lutfen degmez bicak.altina yatmaya hoscakalin

Ben hic bisi anlamadim.. lezmisin ? Yoksa kiza sirf bi hayranlikmi duyosun eeee asigim diyorsun ??? .. Tovbeeeee yine bisey anlamadim ..

Ben geldiğimin 1. Haftası pro oldum kazen sağolsın :)

Fotoyu görmedim ben kimse atmadı ama yorumumu yapayım. Başkasına benzemek için estetik yaptırma, eğer gerçekten kendin istiyorsan örneği burnunu beğenmiyorsan ufak Bi değişiklik yap. Kıyafetim saçın makyajın hepsi onun gibi diyorsun. Başkasına yakışan sana yakışmayabilir. O yüzden sen sana yakışanı yap. Örneğin o yeşil gözlüdür yeşil far sürer yakışır, sen koyu tenlisindir yeşil far sürersin çingene gibi olursun gibi.. Bi de başkasına benzemeye çalışmanın sonu yok. Kendin olursan, kendini sever ve kendinle barışık olursan inan çok ama çok mutlu olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…