Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birine benzemek için bıçak altına yatacaksam en azından bu Sophia Loren filan olurdu...sıradan bir güzellik için riske girilmez.ayrıca kimseye benzemek te istemem.ben benim.başkası bana benzesin hihhh.

Cnm benım özel mesaj kapalıydı atar mısın kızın resmını merak ettım :)

Kız güzel ama sıradan bir güzelliği var. Ama insan sıradan bir güzelliği olup çok can yakabilir. Çekicidir, cilvelidir vs.

Ben de gayet sıradan bir tipim ama ilginç bir şekilde talibim çok. Burada açtığım konuları gören adriana lima sanar ama normal bir güzelliğim var

Ben de esmerim, illa sarışın renkli gözlü mü olmak lazım güzel olmak için

Son derece sıradan sokakta gördüğümüz kızlardan biri gibi geldi bana. Hiçbir özelliğini göremedim.

Birine benzemek için bıçak altına yatacaksam en azından bu Sophia Loren filan olurdu...sıradan bir güzellik için riske girilmez.ayrıca kimseye benzemek te istemem.ben benim.başkası bana benzesin hihhh.
Sen bildiğin güzelsin kız
Millet 42 yaşında senin gibi olsun da totosunu kaşısın nazar değmesin diye

Tamam guzel ama abartilcak kadarda degil okadar dert etme kendine senin yasin kac.kesin sen daha guzelsindir

ask degil ki bu takinti kiz dedigin gibiguzel bile degildir

Beni de Katrina kaif e benzetirler hiç hoş bir durum değil bence o senin bu istediğini Tülin Şahin elde etti ama şimdi pişman buna

Ne veriyorlar arkadaş bu yeni nesile yahu neyin kafası bu?
Doğuştan psikolojik problemli mi doğuyorlar bunlar yoksa hastanede mi birşey oluyor anlamıyorum!!!!!

burcakkxoxo
ikinizin fotosuna da baktım. şekerim hiç de özenilecek bir kız değil, üstelik sen çok hoşsun.
ben konuyu okuyunca kızı afeti devran gibi beklemiştim. biraz öncede yazdım. hoş kız ama sıradan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…