- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Az önce biri ben sarisin kızları sevmiyorum demiş o yüzden beğenmedim demiş. Ne iş :)
erkek üye yassahSirf kizi gormek icin uye oldum bana da atabilirmisiniz cok merak ettim
Yeni uyelerle resim paylasmıyoruz bizSirf kizi gormek icin uye oldum bana da atabilirmisiniz cok merak ettim
Bende esmer kıvircik dovmeli bi hatun gördumElf gozlerim esmer guzeli görüyorbu sarisinsa ben albinoyum
Topikte foto varsa bildirin o zaman MissBu topik izin olmadan foto paylaşma üstüne Mune cum. Safi suç yani
Bide özelden attığı kişi bu kız oluyormuşBi de kız ya icimizden biriyse dusunmeden gecemedim
valla az daha çıkıyordu:)) bir arkadaşıma o kadar benzettim ki:)Topikte foto varsa bildirin o zaman Miss
Konu içeriğinde sadece özenme, daha güzel olduğu söylenen kıza duyulan sempati yer alıyor.
Konu sahibesi sizde özelden bile olsa başkasına ait fotoyu dağıtmayın lütfen, o kızın bir tanıdığı çıkar sitede, ona denk gelirsiniz izinsiz paylaşım yaptığınız için zor duruma düşersiniz.
Topikte foto varsa bildirin o zaman Miss
Konu içeriğinde sadece özenme, daha güzel olduğu söylenen kıza duyulan sempati yer alıyor.
Konu sahibesi sizde özelden bile olsa başkasına ait fotoyu dağıtmayın lütfen, o kızın bir tanıdığı çıkar sitede, ona denk gelirsiniz izinsiz paylaşım yaptığınız için zor duruma düşersiniz.
HayırEvet istedim attı yaa size atmamış mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?