- 7 Aralık 2013
- 407
- 252
- 103
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Bana da ara bilir misiN, ÇOK MERAK EDİYORUM.konu sahıbı sen daha güzelsin gerçekten güzellik geçici klışe ama gerçekten öyle karakterın sağlam olsun
Kisileri karsilastirmayi sevmem. Ben iki arkadasi da begendim.Herkesin guzelligi kendisine ama dogal guzellikten yanayim. Bir de aura faktoru var ve guzel bir gulus. Bu cok etkiliyor karsi cinsi.
Peki sonrasında da siz kendi fotonuzu bana bi atın ben de sizi farklı bi forumda tartısmaya açayım isterseniz. Ya da o kadar risk almaya korkarsanız direk buraya atıverın sizı analiz etsin bi de arkadaşlar.Ya kadin kadinayiz tanisikiz genelde birsey olmaz
O kim ola canım???????????????????????????????????????????????????? hıııı???Kisileri karsilastirmayi sevmem. Ben iki arkadasi da begendim.Herkesin guzelligi kendisine ama dogal guzellikten yanayim. Bir de aura faktoru var ve guzel bir gulus. Bu cok etkiliyor karsi cinsi.
@praysforlovers seni de ayri yorumlayacagim. :)
Hehehe ben gördüm onu prayi yaniHaha kız vallahi alemsin sen! Bak seni ben de merak ediyorum.
O kim ola canım???????????????????????????????????????????????????? hıııı???
Bir an onu da merak ettim bu merak fena bir şey huyum kurusun.Hehehe ben gördüm onu prayi yani
Bendeee :) sanslı azınlıktanı. Tas massallah :)Hehehe ben gördüm onu prayi yani
Hehehe ben gördüm onu prayi yani
At at at))bende atarım sende bak))Bende atim mi bana da bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?