Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konı sahibi arkadaşım yaptığınız pek hoş ve doğru bi şey değil sanki. Biri sizin resminizi rızanız olmadan hiç tanımadığınız binlerce insana gösterse, fiziksel olarak sizi değerlendırmelerını istese hoşunuza gider miydi? Kızın bir tanıdığı hatta kendisi bile şahit oluyor olabilir şu an bu yaptığınız şeye? Ben çok rahatsız oldum kendi adıma bu fotoğrafın ondan ona gezım milletin ağzı şöyle burnu böyle diye yorumlaması durumundan.

Kızı gördüm , Güzel bir kız. Ama senin abarttığın kadar değil. Eğer biraz nasıl desem bilemedim. Yanlış anlamayın ama yobaz insanların olduğu mahallede yaşıyorsanız doğrudur. Kızın güzel , bakımlı , hoş fizikli , dikkat çekici giyinmesi yeterli oluyor.
Sakın onun gibi olmaya çalışmayın. Herkes kusurlarıyla güzeldir. Hem öyle tüm erkeklerin sana bakıp, karılarını boşaması da hoş değil.
Şahsen 17 yaşındayım , normal bir kot-tişörtle bile sokağa çıksam babam yaşındaki herifler yiyecek gibi bakıyor. Ve çok rahatsız edici.

Kesinlikle, bir vicdan sızlaması yaşıyorum şu anda

Ya kadin kadinayiz tanisikiz genelde birsey olmaz

Normal, estetikle benzenmek isteyecek bir tarafı yok :) çok fazla bir anlam yükleme güzelliğe...

Biri banada atabilirmi sıra gelmeyecek yoksa duyan gören geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…