- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Ya bende çok merak ettim amaKızlaarrr ikisinide gören biri olarak söylüyorum ikisini de beğendim ama konu sahibesini daha sevimli daha tatlıbuldum.
Banada atarmisim canımKızlaarrr ikisinide gören biri olarak söylüyorum ikisini de beğendim ama konu sahibesini daha sevimli daha tatlıbuldum.
Bence konu sahibi daha güzel ve çekici. Noktayı koydum[/QUOTE banada atar mısınız şütfen
Sözü geçen kız için merakımız gitti, şimdi sıra konu sahibinde. Birazdan da konu sahibi için üye olanlar gelir :)
Not ; Konu sahibi fotosunu bana da atabilirsiniz. İyi geceler
Bence de iyi fikir.Konuyu takip eden herkes 20 dk lığına kendi fotosunu profil fotosu yapsın, olay burda kapansın bence
Konı sahibi arkadaşım yaptığınız pek hoş ve doğru bi şey değil sanki. Biri sizin resminizi rızanız olmadan hiç tanımadığınız binlerce insana gösterse, fiziksel olarak sizi değerlendırmelerını istese hoşunuza gider miydi? Kızın bir tanıdığı hatta kendisi bile şahit oluyor olabilir şu an bu yaptığınız şeye? Ben çok rahatsız oldum kendi adıma bu fotoğrafın ondan ona gezım milletin ağzı şöyle burnu böyle diye yorumlaması durumundan.
Arkadaşım Merak ettim ikisinin foto sunu bana da gönderirmisinKızlaarrr ikisinide gören biri olarak söylüyorum ikisini de beğendim ama konu sahibesini daha sevimli daha tatlıbuldum.
Ya kadin kadinayiz tanisikiz genelde birsey olmazKonı sahibi arkadaşım yaptığınız pek hoş ve doğru bi şey değil sanki. Biri sizin resminizi rızanız olmadan hiç tanımadığınız binlerce insana gösterse, fiziksel olarak sizi değerlendırmelerını istese hoşunuza gider miydi? Kızın bir tanıdığı hatta kendisi bile şahit oluyor olabilir şu an bu yaptığınız şeye? Ben çok rahatsız oldum kendi adıma bu fotoğrafın ondan ona gezım milletin ağzı şöyle burnu böyle diye yorumlaması durumundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?