- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Konu sahibinin fotosunu bana da gonderin lutfenKonu sahibinin resmini de gördüm ben az önce.
İkiniz çok farklısınız konu sahibi.
Bence ona özenme. Gerçekten kendin ol
Bana da atar mısın?Canim telden nasil atiliyor tarif et atmaya çalişayim tabi konu sahibinin izni olursa
Ay ben de isterim, çatlayacağım valla.Heh gördüm şimdi, yani kız güzel evet. Ama uğruna estetik yaptırmam.
Herkeste var dalgalı saç, esmer ten, koyu göz. Yani abartılacak bir şey yok.
Haha kız vallahi alemsin sen! Bak seni ben de merak ediyorum.O değil ben şu anNooption a otomu attım ve kendisinden cevap yok
Öldü galiba
Burçak sen niye böyle konular açıttırıp beni gaza getiriyorsun hay allahım kadın gitti ya
Banada ikinizin Fotografını özelden atarmısınSanada aticam canim
O değil ben şu anNooption a otomu attım ve kendisinden cevap yok
Öldü galiba
Burçak sen niye böyle konular açıttırıp beni gaza getiriyorsun hay allahım kadın gitti ya
Telden mi atiyorsun foto banada nasil atilacağını tarif eder misin?O değil ben şu anNooption a otomu attım ve kendisinden cevap yok
Öldü galiba
Ahahaha:) çok iyi olmuş konunun üzerine bu:) yaa @prayforlosers bana da göndersene senin fotoyu:)O değil ben şu anNooption a otomu attım ve kendisinden cevap yok
Öldü galiba
Öldü galiba
Sözü geçen kız için merakımız gitti, şimdi sıra konu sahibinde. Birazdan da konu sahibi için üye olanlar gelir :)Bi round da konu sahibi icin.:)
Beklenen yorumu buldum, gördüm. Oh!Kızlaarrr ikisinide gören biri olarak söylüyorum ikisini de beğendim ama konu sahibesini daha sevimli daha tatlıbuldum.
Öldü galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?