Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amann şiştimmm. Kızı da merak etmiyom konh sahibinide. Zaten konuya girerken erkek uye diye girdim konuyu okudum lez mi acaba diye dusundum konu bitti banane herkes yerinde mutlu dedim. Teşekkürler.

Bende şu anlamda söyledim hemen açıklayalalım mune ya da diğer adminler genelde aksi giden bi durum olursa konuyu hemen kitliyorlar yani takipteler o anlamda söyledim. Hata konu açılıyor diyelim daha sayfası 2 olmadan kitliyorlar.
Yoksa cidden kızın durumuyla dalga geçmedim sadece ilk basta insan inanamıyor dediğim gibi nelerini gördük.
Ben sizi suçlamıyorum ne haddime ben klavye efeliği yapan üyelerden değilim yanlış anlamayın saygı çer.evesinde konusmakta bi konu üzerinden fikir paylaşımı yapmak en güzeli.
Şöyle söyliyeyim o zaman elbbette kızardım ama yine aynı seyi söylicem konunun fake oldugunu düşündüm ya da gerçekten dalga oldugunu düşündüm ve acıkca söylüm muhabbet olsun diye bizimlede paylaş dedim.
Hadi fotosunu paylasmasını istememiz yanlıs olsun konu sahibinin yanlısı bizimkinden buyuk olamaz diyeyim o zaman.
ben daha çok konu sahibine diyorum yanlış diye ancak resim istendikçe de resim dağılıyor ve suça ortak olunuyor bence. Konu fake ya da değil bilemeyiz ki. Mune konuyu kapatmamış olabilir bu site kurallarına aykırı olmayabilir. Yorum da yapmak istemiyorum hayatta ne çok kural var bana yanlış gelen irdelemiyorum da artık. Ben bakılsın istedim arada kaynamasın diye etiketledim. Zor iş değil etiket koymak. Yineliyorum fikirler farklı olabilir. Bu çok doğal. Ancak konu sahibi ricaları kırmıyor. Benim de bir ricam var. Fake değilse konu lütfen bu arkadaşına bahsetsin bu konudan. Tepkisini ben çok merak ettim kızın. Neden merak ettim? Ben mi anormalim teşhis koyacağım? Teşekkür ederim yine de seviyeli cevabınız için. Polemik insanı değilim inanın ben de.

Bende kızı merak ettim. Bana da atabilir misin?
Bu arada bende uzun bacaklı, zayıf hatunlara imreniyorum.
Ama bunun için estetik vs. olmam.
Bence bir uzmanla görüşseniz sizin için daha iyi olacaktır.

Yok ya sen kafanda büyümüşsün bunu...
Gülşen Bubikoğlu gibi bir kız bekledim bu güzel falan değil sadece havalı:)

Yanlis anlasilmasin ama acayip buyuk bi hayranlik duyuyorum ona, nedenini sormayin bilmiyorum. Ona cok ozeniyorum yasadigi hayata, dis gorunusune... Benden 4 yas buyuk ve oyle bir aurası var ki sokaga pijamalarla ciktiginda bile herkesin kafasi onun oldugu yone donuyo. Tanidigim butun erkekler ona aşık. Okulu bitti suan ingilterede yuksek lisans yapiyor, butun avrupayi gezdi hatta 2 gunlugune roma ya gittiginde bile hemen italyan sevgili yapmis. Sevgilileri onun icin her seyi yapti araba, cok luks kiyafetler, tatiller vs... Kiz (bence) asiri guzel (arkadaslarim pek begenmesede) bende sacimi, fizigimi, giyimimi, makyajimi hep ona benzetmeye calisiyorum hatta ona benzemek icin estetik yaptirmayi dusunuyorum. Normalde hicbi kizi kolay kolay kiskanmam basima ilk kez boyle bisey geliyor. Onun gibi olmak istiyorum ne yapmaliyim?

Şu konu içeriğinde hiçbirşey yok, 21 yasındaki genç bir kız kendinden yaşça büyük başka bir hemcinsine hayranlığını dile getirmiş, bu içerikle konu açılamaz diye bir kısıtlama yok, bir hemcinsine hayranlığını dile getirmenin yasalara aykırı bir yanı da yok, lakin hatalar zinciri sağolsun bizim üyelerimizin özelden at fotoğrafını bakalım demeleri üzerine neredeyse konuyu okuyan yorum yapan herkese "özelden" dahi olsa başka birinin fotoğrafını dağıtmakla başlıyor.

Zira bana atsana'ların asla sonu gelmeyeceği gibi hayran olunan kızın bir yakını şu konuyu okuyup kızı bilgilendirse TCK 135 ve 136 maddelerine göre Kişisel Verilere Yönelik Suçlar kapsamında konu sahibesini dava edebilir, fotoğrafı gördüğü tespit edilen kişilerde dava edilebilir.
Konuyu okumak bunları ispat etmek için yeterlidir, konu başlı başına delil haline gelebilir.

Bunları neden yazıyorum, bilmeden çoğu zaman bazı yasalara aykırı davranıyorsunuz, sizleri uyarırken yasaları da öğrenmenizi istiyorum, bugün hiçbir davada davalı taraf olmamanız ileride benzer durumlardan davalık olmayacağınız anlamına gelmiyor.

Bugün bu bölümde kullanıcı adını hatırlayamadım ama bir üyemizin geçmişteki tweetlerinden bile dava edildiğini, birçok davada davalı olduğunu yazdığı bir topiğe denk geldim, belki sizlerde okumuşsunuzdur.

İnternette sanal bir platform diye düşündüğünüz bu platformlar için düzenlenmiş yasalar var, Facebook, Twitter, whatsapp, herhangi bir blog veya forumda yazdığınız yazılar TCK'dan muaf değildir aksine medya yoluyla işlenen suçlar 2 ve daha fazla misli oranda cezayla sonuçlanmaktadır.
Ki saydığım platformlar medya grubu sayılmaktadır.

Konu amacından ziyadesiyle saptığından kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X