Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar duzeltme yapamiyorum
Kisinin haberi olmadan paylasim yapmak dogru degil.

Kimsenin izni olmadan fotograf paylasamazsiniz.
Konu sahibi fotogfafini paylasabilir kendi rizasi dahilinde ancak konuyu kacirmisim
3. Bir kişinin resmi habersiz dagitiliyor.
Lutfen.
Yasal olarak suç değil mi aslında o_O ama merak ettiriyor işte duramadik baktık :kızgın:

Kızlar hem konu sahibinin hem de bahsettiği kızın fotolarını gördüm. Konu sahibi kesinlikle daha güzel. O kızında tek numarası Avrupayı gezip görmüş İngiltere de master yapmış. Sanırım sevgilileri epey cömert davranmış kıza. Sevgililerinden geçinen bir tipmiş anladığım kadarıyla.

Kızlar hem konu sahibinin hem de bahsettiği kızın fotolarını gördüm. Konu sahibi kesinlikle daha güzel. O kızında tek numarası Avrupayı gezip görmüş İngiltere de master yapmış. Sanırım sevgilileri epey cömert davranmış kıza. Sevgililerinden geçinen bir tipmiş anladığım kadarıyla.
Banada ikisinin fotosunu atarmisiniz.baya merak ettim..

Hiç tanımadığınız birinin resmi neden merak edilir? Biz kadınlar ne ilginciz böyle? Her seferinde neden şaşırıyorsam?

ammannnn dünya ne hale gelmis , her yerde bombalar patliyor, insanlar ölüyor ,ülke kaosta, insanlar bi cok caresiz hastalikla gecim derdiyle bogusuyo, bu sayfada bi cok insan hamile kalmak icin cirpiiniyor, senin derdin bi motor kizin herkesle seviserek kazaandiklari, canim cok var e 5 e cik bi cok hayat kadini ayni seyi yasiyor, yatip kalkiyorlar , karsilginda para ve pahali hediyeler alyiorlar, sen yyatmaya hazir ne italyasi afriakdan bile sevgili bulursun, git be kizim ya sirf komplex

Kız güzel ama abarttığın kadar değil bence. Yani ona benzeyen bir sürü kız var sanırım sen biraz gözünde büyütmüşsün ;)

Yanlis anlasilmasin ama acayip buyuk bi hayranlik duyuyorum ona, nedenini sormayin bilmiyorum. Ona cok ozeniyorum yasadigi hayata, dis gorunusune... Benden 4 yas buyuk ve oyle bir aurası var ki sokaga pijamalarla ciktiginda bile herkesin kafasi onun oldugu yone donuyo. Tanidigim butun erkekler ona aşık. Okulu bitti suan ingilterede yuksek lisans yapiyor, butun avrupayi gezdi hatta 2 gunlugune roma ya gittiginde bile hemen italyan sevgili yapmis. Sevgilileri onun icin her seyi yapti araba, cok luks kiyafetler, tatiller vs... Kiz (bence) asiri guzel (arkadaslarim pek begenmesede) bende sacimi, fizigimi, giyimimi, makyajimi hep ona benzetmeye calisiyorum hatta ona benzemek icin estetik yaptirmayi dusunuyorum. Normalde hicbi kizi kolay kolay kiskanmam basima ilk kez boyle bisey geliyor. Onun gibi olmak istiyorum ne yapmaliyim?
Sizin hayranlığınız saplantı haline gelmiş ve ileri derece de kişisel bozukluk sorununuz var.
Sizin istediğiniz nedir?
O kız gibi güzel olmakmı?
Erkekleri peşinizde koşturmakmı?
Yoksa sizin dış görünüşünüzü kullanarak lüks yaşamakmı?
Yada hepsimi?
Umutma ki bu dünya fani beden ölür ruh ölümsüzdür.Bence siz Allah'ın size bahşettiği ruhunuzun güzelliğini kullanıp temiz kalın.Her topalın bir kör alıcısı vardır elbet.
Mutluluk dış görünüşte değildir.Ben bir Adriana Lima değilim ama bahsettiğiniz gibi avrupa gezilerine de gittim eşim tarafından aşık olundum ve gayetde mutluyum çok şükür.
En azından sadece bir erkepe ait olmanın verdiği huzur içinde yaşıyorum ve kendimi diğer erkelere beğendirmek gibi bir mücadelem hiç olmadı olmayacakta.
Sende kendin olmayı dene.
Estetik olduğun zaman avrupa da tahsil italya da sevgili falan edineceğinimi sanıyorsun? :D
En fazla pijamalarınla mahallede gezer bakkalın manavın ilgisini çekersin ysda sokağın delikanlılarının ötesi sadece hayal ve BOŞ ;)

Çok merak ettim kızı paylaşsana bizimle.
koy sonra hemen duzenleden kaldırırsın :KK45::KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X