- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Kesin yaşın küçük ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya katılıyorum bişey oldumu hemen munemuneyi niye cagırıyorsunuz onu anlamadımne var yani gece gece sempatık bi kız görücez işte.
Hiç tanımadığınız birinin resmi neden merak edilir? Biz kadınlar ne ilginciz böyle? Her seferinde neden şaşırıyorsam?
yoksa bu kız sen misin? hani bazı konular var kendını övdürmek amaçlı
alttan alttan mesajlı. bu da onlardan mı yoksa![]()
Elbette merak etmeyebilirsin bu çok normal ama merak edenlere böyle bi tepeden bakar gibi ahh her seferinde böyle neden şaşırıyorsam gibi yorum yapman hoş değil. Ben alıntılıyorum çünkü senden alıntılayarak merak ettiğim için üstüme alınarak cevap verdim. Amacım tartışmak değil merak etmeyebilirsin ama demin yazdıgım gibi yani. Kendimce şöyle söyliyim elbette ki alay etmek değil ama yıllardır bu kulupteyim nelerini gördüm o yüzden her konuyada itibar etmemek gerek.Munenin bakmasını istediğimden çağırdım. Ve evet şaşırıyorum bana göre şaşılacak bir durum çünkü. Kişisel fikrim. Sen merak edersin ben buna şaşırırım. Olamaz mı? Konu sahibi dışında da kişisel bi cevap yazmıyorum dikkat ederseniz. Mesaj alıntılamamaya gayret edıyorum. Alaya alan tavrınızde şahsi kanaatimce itici. Kurallara aykırı bir durum olmayabilir. Ama o kızın yerinde ben olsaydım asla affetmezdim konu sahibini. Evet foto gizli paylaşılıyor ancak yüzü aşkın kişiye. Bana ters sana değil. Anladıkk. Ah empati!
Tepeden bakar gibi değil, yanlış olduğunu düşündüğüm bi şeye şaşırdım ciddi şekilde. Ve neler görüyoruz neden hala şaşırıyorsam mantıgında yazdım. Tepeden bakmakla alakası yok. Ancak sizin neden mune çağırılıyor demeler gülmelerbiraz alaycı değil mi gerçekten de. Madem karşılıklı sohbete daldık siz kızın yerinde olsaydınız gerçekten de kızmaz mıydınız? Ben mi hassasım. Empati kırdugum için tepeden bakmakla mı suçlanıyorum? Oysa tam aksine. İnsana ve kişisel değerlere değer veriyorum.Elbette merak etmeyebilirsin bu çok normal ama merak edenlere böyle bi tepeden bakar gibi ahh her seferinde böyle neden şaşırıyorsam gibi yorum yapman hoş değil. Ben alıntılıyorum çünkü senden alıntılayarak merak ettiğim için üstüme alınarak cevap verdim. Amacım tartışmak değil merak etmeyebilirsin ama demin yazdıgım gibi yani. Kendimce şöyle söyliyim elbette ki alay etmek değil ama yıllardır bu kulupteyim nelerini gördüm o yüzden her konuyada itibar etmemek gerek.
Bu arada Anladıkk![]()
Tepeden bakar gibi değil, yanlış olduğunu düşündüğüm bi şeye şaşırdım ciddi şekilde. Ve neler görüyoruz neden hala şaşırıyorsam mantıgında yazdım. Tepeden bakmakla alakası yok. Ancak sizin neden mune çağırılıyor demeler gülmelerbiraz alaycı değil mi gerçekten de. Madem karşılıklı sohbete daldık siz kızın yerinde olsaydınız gerçekten de kızmaz mıydınız? Ben mi hassasım. Empati kırdugum için tepeden bakmakla mı suçlanıyorum? Oysa tam aksine. İnsana ve kişisel değerlere değer veriyorum.