Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaa bu muydu :KK53: çirkin değil ama abartılacak kadar guzelde değil. fazla yaşam hevesi, tutku var gözlerinde. ve kendıne baglılık. senın sorunun da bu bence
her seyı yaparsın da bunu yapamazsın. belkıde onu değil imkanlarını kıskanıyorsun ;)

muneyi niye cagırıyorsunuz onu anlamadım :KK53: ne var yani gece gece sempatık bi kız görücez işte.
aynen ya katılıyorum bişey oldumu hemen mune :KK48::KK48::KK48: onlar zaten müdahale edilmesi gereken yerlere yetişiyorlar
Hiç tanımadığınız birinin resmi neden merak edilir? Biz kadınlar ne ilginciz böyle? Her seferinde neden şaşırıyorsam?

Niye şaşırdın ki merak etmemizde anormal bi durum yok bence. Öyle bi anlatıyor ki tvbe ya rabbim resmen aklını basından almıs.
Hayır çok güzel ya çok çirkin olsa bile durum zaten cok ürpertici elbette bakınca aaa çok güzelmiş begenmekte haklısın demicez. cem.

Munenin bakmasını istediğimden çağırdım. Ve evet şaşırıyorum bana göre şaşılacak bir durum çünkü. Kişisel fikrim. Sen merak edersin ben buna şaşırırım. Olamaz mı? Konu sahibi dışında da kişisel bi cevap yazmıyorum dikkat ederseniz. Mesaj alıntılamamaya gayret edıyorum. Alaya alan tavrınızde şahsi kanaatimce itici. Kurallara aykırı bir durum olmayabilir. Ama o kızın yerinde ben olsaydım asla affetmezdim konu sahibini. Evet foto gizli paylaşılıyor ancak yüzü aşkın kişiye. Bana ters sana değil. Anladıkk. Ah empati!

Munenin bakmasını istediğimden çağırdım. Ve evet şaşırıyorum bana göre şaşılacak bir durum çünkü. Kişisel fikrim. Sen merak edersin ben buna şaşırırım. Olamaz mı? Konu sahibi dışında da kişisel bi cevap yazmıyorum dikkat ederseniz. Mesaj alıntılamamaya gayret edıyorum. Alaya alan tavrınızde şahsi kanaatimce itici. Kurallara aykırı bir durum olmayabilir. Ama o kızın yerinde ben olsaydım asla affetmezdim konu sahibini. Evet foto gizli paylaşılıyor ancak yüzü aşkın kişiye. Bana ters sana değil. Anladıkk. Ah empati!
Elbette merak etmeyebilirsin bu çok normal ama merak edenlere böyle bi tepeden bakar gibi ahh her seferinde böyle neden şaşırıyorsam gibi yorum yapman hoş değil. Ben alıntılıyorum çünkü senden alıntılayarak merak ettiğim için üstüme alınarak cevap verdim. Amacım tartışmak değil merak etmeyebilirsin ama demin yazdıgım gibi yani. Kendimce şöyle söyliyim elbette ki alay etmek değil ama yıllardır bu kulupteyim nelerini gördüm o yüzden her konuyada itibar etmemek gerek.

Bu arada Anladıkk :KK25:

Elbette merak etmeyebilirsin bu çok normal ama merak edenlere böyle bi tepeden bakar gibi ahh her seferinde böyle neden şaşırıyorsam gibi yorum yapman hoş değil. Ben alıntılıyorum çünkü senden alıntılayarak merak ettiğim için üstüme alınarak cevap verdim. Amacım tartışmak değil merak etmeyebilirsin ama demin yazdıgım gibi yani. Kendimce şöyle söyliyim elbette ki alay etmek değil ama yıllardır bu kulupteyim nelerini gördüm o yüzden her konuyada itibar etmemek gerek.

Bu arada Anladıkk :KK25:
Tepeden bakar gibi değil, yanlış olduğunu düşündüğüm bi şeye şaşırdım ciddi şekilde. Ve neler görüyoruz neden hala şaşırıyorsam mantıgında yazdım. Tepeden bakmakla alakası yok. Ancak sizin neden mune çağırılıyor demeler gülmelerbiraz alaycı değil mi gerçekten de. Madem karşılıklı sohbete daldık siz kızın yerinde olsaydınız gerçekten de kızmaz mıydınız? Ben mi hassasım. Empati kırdugum için tepeden bakmakla mı suçlanıyorum? Oysa tam aksine. İnsana ve kişisel değerlere değer veriyorum.

Mune abla ya bir etiket yaptı ortaya resmi koysa baksak diye Mune abla uygun olmaz dedi ama özelden resim atıldığını biliyor mu bilmem..

Konu sahibi ,bu mecrada fotografini gonderdigin 100 kisiden 98 i kimseye forografini kimseye gondermez biliyor musun?bil bakalim neden? Dogru olan da budur.Niye matbaaya vermis gibi dagittin anlamadim.Yanlis kere yanlis.Cok toysun belli ama hangi yasta olursa olsun hele ki su devirde yapilmamasi gerekenler vardir.Bu da bunlardan biri.

Tepeden bakar gibi değil, yanlış olduğunu düşündüğüm bi şeye şaşırdım ciddi şekilde. Ve neler görüyoruz neden hala şaşırıyorsam mantıgında yazdım. Tepeden bakmakla alakası yok. Ancak sizin neden mune çağırılıyor demeler gülmelerbiraz alaycı değil mi gerçekten de. Madem karşılıklı sohbete daldık siz kızın yerinde olsaydınız gerçekten de kızmaz mıydınız? Ben mi hassasım. Empati kırdugum için tepeden bakmakla mı suçlanıyorum? Oysa tam aksine. İnsana ve kişisel değerlere değer veriyorum.

Bende şu anlamda söyledim hemen açıklayalalım mune ya da diğer adminler genelde aksi giden bi durum olursa konuyu hemen kitliyorlar yani takipteler o anlamda söyledim. Hata konu açılıyor diyelim daha sayfası 2 olmadan kitliyorlar.
Yoksa cidden kızın durumuyla dalga geçmedim sadece ilk basta insan inanamıyor dediğim gibi nelerini gördük.
Ben sizi suçlamıyorum ne haddime ben klavye efeliği yapan üyelerden değilim yanlış anlamayın saygı çer.evesinde konusmakta bi konu üzerinden fikir paylaşımı yapmak en güzeli.
Şöyle söyliyeyim o zaman elbbette kızardım ama yine aynı seyi söylicem konunun fake oldugunu düşündüm ya da gerçekten dalga oldugunu düşündüm ve acıkca söylüm muhabbet olsun diye bizimlede paylaş dedim.
Hadi fotosunu paylasmasını istememiz yanlıs olsun konu sahibinin yanlısı bizimkinden buyuk olamaz diyeyim o zaman.

konunun başlarına göz attım. konu sahibi fazlaca gönüllü bi şekilde foto atmıs her isteyene.
ya buradan biri tanıyorsa diye hiç düşünmemiş. bu sensin bence anlaşıldı ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X