- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Sirf kizi gormek icin uye oldum bana da atabilirmisiniz cok merak ettim
üyeliğin aktif olması için aradan 24 saat falan gecmesi gerekmiyor muyduSirf kizi gormek icin uye oldum bana da atabilirmisiniz cok merak ettim
ben daha çok konu sahibine diyorum yanlış diye ancak resim istendikçe de resim dağılıyor ve suça ortak olunuyor bence. Konu fake ya da değil bilemeyiz ki. Mune konuyu kapatmamış olabilir bu site kurallarına aykırı olmayabilir. Yorum da yapmak istemiyorum hayatta ne çok kural var bana yanlış gelen irdelemiyorum da artık. Ben bakılsın istedim arada kaynamasın diye etiketledim. Zor iş değil etiket koymak. Yineliyorum fikirler farklı olabilir. Bu çok doğal. Ancak konu sahibi ricaları kırmıyor. Benim de bir ricam var. Fake değilse konu lütfen bu arkadaşına bahsetsin bu konudan. Tepkisini ben çok merak ettim kızın. Neden merak ettim? Ben mi anormalim teşhis koyacağım? Teşekkür ederim yine de seviyeli cevabınız için. Polemik insanı değilim inanın ben de.Bende şu anlamda söyledim hemen açıklayalalım mune ya da diğer adminler genelde aksi giden bi durum olursa konuyu hemen kitliyorlar yani takipteler o anlamda söyledim. Hata konu açılıyor diyelim daha sayfası 2 olmadan kitliyorlar.
Yoksa cidden kızın durumuyla dalga geçmedim sadece ilk basta insan inanamıyor dediğim gibi nelerini gördük.
Ben sizi suçlamıyorum ne haddime ben klavye efeliği yapan üyelerden değilim yanlış anlamayın saygı çer.evesinde konusmakta bi konu üzerinden fikir paylaşımı yapmak en güzeli.
Şöyle söyliyeyim o zaman elbbette kızardım ama yine aynı seyi söylicem konunun fake oldugunu düşündüm ya da gerçekten dalga oldugunu düşündüm ve acıkca söylüm muhabbet olsun diye bizimlede paylaş dedim.
Hadi fotosunu paylasmasını istememiz yanlıs olsun konu sahibinin yanlısı bizimkinden buyuk olamaz diyeyim o zaman.
Senden de ben alsam:)kız banada sen at bari :)
bana atar misiniz acepp:))Yok ya sen kafanda büyümüşsün bunu...
Gülşen Bubikoğlu gibi bir kız bekledim bu güzel falan değil sadece havalı:)
Banada yollarmisin kardes? Gece gece uyuyamam simdi bu merakla.Yok ya sen kafanda büyümüşsün bunu...
Gülşen Bubikoğlu gibi bir kız bekledim bu güzel falan değil sadece havalı:)
Ay bana da atar mısınız cok merak ettimüyeliğin aktif olması için aradan 24 saat falan gecmesi gerekmiyor muydu
ben sildim canımAy bana da atar mısınız cok merak ettim
Banada atarmisiniz fotoyu? Kizi cok merak ettim.Yaa iste dedigim olay bu. Kiz enerji patlamasi yasiyo resmen !!!
Seeep ben de isterümmmmDeme öyle demeeee...
Yanlis anlasilmasin ama acayip buyuk bi hayranlik duyuyorum ona, nedenini sormayin bilmiyorum. Ona cok ozeniyorum yasadigi hayata, dis gorunusune... Benden 4 yas buyuk ve oyle bir aurası var ki sokaga pijamalarla ciktiginda bile herkesin kafasi onun oldugu yone donuyo. Tanidigim butun erkekler ona aşık. Okulu bitti suan ingilterede yuksek lisans yapiyor, butun avrupayi gezdi hatta 2 gunlugune roma ya gittiginde bile hemen italyan sevgili yapmis. Sevgilileri onun icin her seyi yapti araba, cok luks kiyafetler, tatiller vs... Kiz (bence) asiri guzel (arkadaslarim pek begenmesede) bende sacimi, fizigimi, giyimimi, makyajimi hep ona benzetmeye calisiyorum hatta ona benzemek icin estetik yaptirmayi dusunuyorum. Normalde hicbi kizi kolay kolay kiskanmam basima ilk kez boyle bisey geliyor. Onun gibi olmak istiyorum ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?