Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızın fotosu var mı. Neymis be dedim yani güzel bayan görünce bende bakarım ama o kadar siz uç noktalarda yaşıyorsunuz.

Bir insana benzemeye çalışmak bana çok saçma geliyor illa estetik yaptiracaksaniz kendi beğenmediğiniz yerinizi yaptırın bşakasını boşverin siz tek başına sizsiniz ve sizden bir tane var kıymetini bilin bu arada yaş kaç ?

Kaç yaşındasın ki? Ne bileyim yani ben de çok güzel kızlar görünce hayran hayran bakıp ay ne güzel kız diyorum ama senin estetik yaptırcam kısmın beni endişelendirdi

21 yasindayim ama demek istedigim o degil kiz her haliyle baktiriyo kendine. Kari koca bosattigi bile var

cok kaba bir tabir olcak ama ... neyse yinede soylemiyim, bahsettigin tarz bir kiz normal yasantisi olan birisine benzemiyor.
neyine ozeniyosun.
sokaktaki her ipsiz sapsizin sana bakip ic gecirmesinemi ozeniyorsun,
evli adamlarin pesine dusmesinemi zoeniyorsun, snein yuzunden basanmalarinami ozeniyorsun?
Alla askina bi aklini basina topla.
sokaktakilerin bakmasina cok merakliysan, giy baktiracak biseyler muhakkak sanada bakar ac abazalar.
bi kendine gel lutfen, daha 21 yasinda kizin actigi konuya bakarmisiniz, valla icim curudu sizin gibi geclerin actigi konulari okumaktan...

Bir kadın görmüştüm bir programda..Marilyn Monroe hayraniydi..hatta sizin tabirle aşıktı ona.ve estetik yaptırdı sözde ona benzemek için..sonuç hüsran şuan ne ona benziyor ne de başka birşeye..psikolojisi iyice çökmüş berbat bir halde..
Kendiniz olun konu sahibi.allahın size verdiği sağlığı şifayı ve güzelliği görün ve bunun için şükredin. Güzellik geçicidir biliyorsun. Kendini bu saçma hevesten bir an önce kurtarıp yararlı işler yapabileceğin işlere yönel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X