- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Yuhhhh21 yasindayim ama demek istedigim o degil kiz her haliyle baktiriyo kendine. Kari koca bosattigi bile var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuhhhh21 yasindayim ama demek istedigim o degil kiz her haliyle baktiriyo kendine. Kari koca bosattigi bile var
Yuhhhh
Karı koca mı boşattı? Ohaa şimdi daha da merak ettim.Fotoğraf bekliyoruz.21 yasindayim ama demek istedigim o degil kiz her haliyle baktiriyo kendine. Kari koca bosattigi bile var
Kız kim, mahalleden biri mi??
Eenee milletin mahallesinde ne hatunlar var ya?
Benimkinde neon adidas pijamalarının üzerinde cırtlak pembe ruj sürmüş gözlerini kapkara yapmış aslan başlı kızlar.
21 yasindayim ama demek istedigim o degil kiz her haliyle baktiriyo kendine. Kari koca bosattigi bile var
arada aşk var bu ne acaba.. hayranlık başka bişey çünkü..Hayir?
Ama bence mutlaka eksikleri vardir onkari gormeye calissana birine bu kadar ozenmek iyi degil.arkadasmisiniz peki uzaktan uzaga mi takip ediyorsunKendime engel olamiyorum ki
İyice merak ettim bende kızı ayıca ne yaptı da ayırdı karı kocayı bilhassa bilmek isterim memlekette her güzel kız karı koca ayırırsa işimize var demektirAynen yuhhh ve yok artık diyorum
İyice merak ettim bende kızı ayıca ne yaptı da ayırdı karı kocayı bilhassa bilmek isterim memlekette her güzel kız karı koca ayırırsa işimize var demektir