• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asik oldugumla degil, baskasiyla evlilik!

aslaa evlenmiş olmak için evlenme aslaaaaaaaa....
öyle bir evlilik yapmaktansa hayatımın sonuna kadar bekar kalmayı tercih ederim

aslaa evlenmiş olmak için evlenme aslaaaaaaaa....
öyle bir evlilik yapmaktansa hayatımın sonuna kadar bekar kalmayı tercih ederim

Evet Haklisin. O yanımda oturduğunda bana sarıldığında kalbimin atışları duyuldu resmen. Ben mantık evliliği yapacak bir insan değilim. Yapamam. Heleki aradaki farkı gördüm tekrar ve Sadeve sevdiğim ama asık olmadığım biri olamaz. :(

Cok üzücü ve çirkin birşey. Ha mesela ben nisanı attım vallah 10 gün ağladım oda nisanı atmam beni üzdü çünkü kim ister böyle bir şey yasamak. Hiç özlemedim. 1 sene oluyor. Hiç hiç hiç.

Ama o 6 sene oluyor. Ve bana 6 sene önce hediye etigi hersey duruyor güller vs

Aradaki farkı görmemiş olsam. Ona sarılmış olmasaydım bana sevdiğini dmeseydi ne bilim. Ama düşünemiyorum artık :(.

Ask oyle birsey ki kucucuk bir kivilcimi alevlendiren sey nedir biliyormusun?

IMKANSIZ OLMASI

Leyla ile Mecnun, asli ile kerem neden buyuk ask hikayeleri? kavusamadiklari icin...

Sen kendini bu kadar yipratma cunku karsilikli degil erkekler ne yapar eder annelerine kabullendirir istedikden sonra gelin adayini.

Senin ki seni cok takmiyormus baksana 3 haftada pes etmis oysaki sen 6 senedir onunla yatip kalkiyorsun hergun.

Hergun yeni bir umut belki ondan haber alirim belki bana geri doner, belki, belki.... Hic bir zaman belkilerin bitmiyecek ve bitmedigi icinde unutamiyacan.

Umudun her zaman olacak. Hatanin farkina vardigin zamanda cok gec olabilir ALLAH muhafaza kotu bir evlilikte yapabilirsin.

Icinden sok at onu eger onunda sana karsi yogun duygulari olsaydi ne olursa olsun askina sahip cik derdim.

Evlenmesini filan bekleme sen sadece ve sadece kendini kandiriyorsun aklinda bitir noktayi koy ve hayata geri don.

Bak cevrende ne kadar cok deyerli insanlar var gor onlari...

Hakkinda hayirlisi olsun cnm.

canım neden bu kadar umutsuzsun ? Daha 22 yaşındasın.Belki 2 sene sonra aşık olacaksın, belki 2 hafta sonra... Belki mantık evliliği yapmak isteyecek ve çok mutlu olacaksın( olmaz deme örnekleri var)Öncelikle şunu düşün sen gerçekten aşık mısın bu adama ? Aşk uzun yıllar süren bir şey değil çünkü. Sakın takıntı olmasın seninkisi . Elde edememenin vermiş olduğu bir saplantı.... Bir uzmandan destek al. Onu yaparım bunu ederim diye düşünme...Bir şey olmuyorsa zorlamayacaksın canım.Hayırlı değilmiş diye düşüneceksin. Hayatı akışına bırak ...

Ask oyle birsey ki kucucuk bir kivilcimi alevlendiren sey nedir biliyormusun?

IMKANSIZ OLMASI

Leyla ile Mecnun, asli ile kerem neden buyuk ask hikayeleri? kavusamadiklari icin...

Sen kendini bu kadar yipratma cunku karsilikli degil erkekler ne yapar eder annelerine kabullendirir istedikden sonra gelin adayini.

Senin ki seni cok takmiyormus baksana 3 haftada pes etmis oysaki sen 6 senedir onunla yatip kalkiyorsun hergun.

Hergun yeni bir umut belki ondan haber alirim belki bana geri doner, belki, belki.... Hic bir zaman belkilerin bitmiyecek ve bitmedigi icinde unutamiyacan.

Umudun her zaman olacak. Hatanin farkina vardigin zamanda cok gec olabilir ALLAH muhafaza kotu bir evlilikte yapabilirsin.

Icinden sok at onu eger onunda sana karsi yogun duygulari olsaydi ne olursa olsun askina sahip cik derdim.

Evlenmesini filan bekleme sen sadece ve sadece kendini kandiriyorsun aklinda bitir noktayi koy ve hayata geri don.

Bak cevrende ne kadar cok deyerli insanlar var gor onlari...

Hakkinda hayirlisi olsun cnm.

Okadar guzel yazmışsinki cok sagol. Keske söylendiği kadar kolay olsa. Ben istemezmiyim yeni tanışmalar olsun heyecanlar olsun ama düşününce bile kendimi onu aldatmış gibi hissediyorum :(

canım neden bu kadar umutsuzsun ? Daha 22 yaşındasın.Belki 2 sene sonra aşık olacaksın, belki 2 hafta sonra... Belki mantık evliliği yapmak isteyecek ve çok mutlu olacaksın( olmaz deme örnekleri var)Öncelikle şunu düşün sen gerçekten aşık mısın bu adama ? Aşk uzun yıllar süren bir şey değil çünkü. Sakın takıntı olmasın seninkisi . Elde edememenin vermiş olduğu bir saplantı.... Bir uzmandan destek al. Onu yaparım bunu ederim diye düşünme...Bir şey olmuyorsa zorlamayacaksın canım.Hayırlı değilmiş diye düşüneceksin. Hayatı akışına bırak ...

Aşığım maalesef. Aradaki farkı fazlasıyla gördüm hissssettim

off ya valla şimdi ben ağlıycam burda .demek unutammaış kaç sene geçmiş baksana çocuğa karışmış yazık ya üzüldüm içinde kalmış demek hep.

Zamanında asık olduğu adam teyzeme kalem hediye etmiş. Mektuplarını bana bununla yaz diye. Saklamış gösterdi bize. 25 sene oluyor :(. Ve evlendiği gün koyde meydan düğünü. Bu gelmiş çökmüş duvar dibine hüngür hüngür ağlamış. Ben 6 senedir saklıyorum ve hayatta atamam :(

Zamanında asık olduğu adam teyzeme kalem hediye etmiş. Mektuplarını bana bununla yaz diye. Saklamış gösterdi bize. 25 sene oluyor :(. Ve evlendiği gün koyde meydan düğünü. Bu gelmiş çökmüş duvar dibine hüngür hüngür ağlamış. Ben 6 senedir saklıyorum ve hayatta atamam :(

iyide ailesi mi vermemiş sevdiğine teyzeni .

Öyle zor ki gercekten. O savaşmadı beni haketmedi deyip geçemiyor insan. Nefes alırken bile kendini suçlu hissediyorsun. Gülsen bile sonra hemen dona kalıyorsun. Her sabah kalbinin çarpıntilariyla uyAniyorsun. Ona sevdiğimi bile diyemedim. Sanki söylediğim an kalbimde sakladığım yerden onu çıkarır gibi. Kimse almasın diye saklıyorsun sanki. O mutlu olsun da ben hergüm ağlasam da olur. Ki ben böyle değilim. Cok sertim ama bu ona geçmiyor maalesef. :(

iyide ailesi mi vermemiş sevdiğine teyzeni .

Yok amcası ölüm döşeğinde buna vasiyet etmiş. Kızıma sen evlen demiş. Teyzeme kaçmayı teklif etmiş ama annesine kıyamamış kaçmadı teyzem. Çünkü babası yani dedem de nenemi boşar diye düşünmüş. Daha 17 yasında iste oldu hersey. Şimdi keske kaçsaydım diyor. :(

Ciddi mısın ya ?! Peki asık olduğun adam evlendimi?

Yok evlenmedi cnm duyduguma göre bir oğlu var kendini ona adamış en azından oğlunun okulunu bitirene kadr hayatında kimse olmucakmış ama ne kadr doğru bilemem..

aklından atamıyorsun çünkü çok gereksiz bir sebeple bitti
yeni birilerini elbet bulursun belki aşık olursun yada aşık olduğunu sanırsım
eskisiyle birleşseniz bile hep bir şeyler eksik kalacak
ailesi belkide sorun çıkartacak
senin anlaştığın, sevdiğin biriyle evlenmen daha mantıklı ama evde kaldım diyerek hemende gitme birine
bir aşkın acısını başkası unuttur belki diyebilirsin ama olmaz
aşk değil ama sevgi, uyum, saygı her zaman evlilikte olması gereken
bu arada bala nasihatı olurda biriyle evlenmeye kalkarsan eskileri anlatma:27:

Bu konuda kimseyi dinleme bence,anneni bile. Çünkü ne yaşadığını bitek sen bilirsin,annen bilemez o senin için hayırlısını düşünür ama hayırlısı ne onu da bilemez. Bana sorarsan aşkının peşinden git derim,gerekirse onu yıllarca bekle. Şahsen ben sevmediğim bir adamla hayatımı geçirip,iğrene iğrene aynı yataktan kalkıp aynı sofrada soğuk yemekler yemektense sevdiğim erkeği bir ömür beklemeyi tercih ederim. Ha baktın o da evlendi artık yapıcakta bişey yok,ozaman sonsuza kadar yalnız olmak o adamsız olmaktan daha fena bişeydir. İşte o vakit git açıl dünyaya ara sevdiğin erkeği,kimbilir belki bulursun. Buna kesinlikle aşk diyemeyiz herkes böyle şeyler yaşar,sonra bi bakarsın bütün hislerin yok olmuş,hepsi bi hoşlantıymış. Ama hepsi bi hoşlantı çıkıcak olsa bile onun tadına varmak çok güzel bi duygu. Birine ulaştıktan sonra hevesi kaçan cinslerdensen(ki ben öyleyim) ve bunu biliyosan bile hevesini al derim. Çünkü bu dünyada aşktan güzel duygu yok,doya doya yaşa aşkını ama sakın sevmedğin biriyle evlenerek kendini ve evlendiğin kişiyi cezalandırma.

aklından atamıyorsun çünkü çok gereksiz bir sebeple bitti
yeni birilerini elbet bulursun belki aşık olursun yada aşık olduğunu sanırsım
eskisiyle birleşseniz bile hep bir şeyler eksik kalacak
ailesi belkide sorun çıkartacak
senin anlaştığın, sevdiğin biriyle evlenmen daha mantıklı ama evde kaldım diyerek hemende gitme birine
bir aşkın acısını başkası unuttur belki diyebilirsin ama olmaz
aşk değil ama sevgi, uyum, saygı her zaman evlilikte olması gereken
bu arada bala nasihatı olurda biriyle evlenmeye kalkarsan eskileri anlatma:27:

Askın yetmediğini biliyorum. Farkındayım ama kalp iste. Sabahları uyandığımda o olmicaksa yanımda ne yapım ben o evliliği :( deneseydik caba sarf etseydi yol alsaydik daha farkli olurdu hic degilse eve ve hayir yurumuyor diye bilirdim

yok abla anlatamam nasıl derim asık oldugum adamın hediyelei hala duruyor unutmadım onu diye. Kim kabul eder böyle birşeyi. ?!

Back
X