Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslaa evlenmiş olmak için evlenme aslaaaaaaaa....
öyle bir evlilik yapmaktansa hayatımın sonuna kadar bekar kalmayı tercih ederim
Teyzemde kavusamdi evli şimdi 3 cocuğu var. Ama hala gözleri doluyor anlattığında.benim sonumda böyle olacak galiba
off çok kötü ya işte bu durum .insanın sevdiğine kavuşamamsı kadar kötü birşey yok .hayattayken mezara girmek gibi birşey .
Ask oyle birsey ki kucucuk bir kivilcimi alevlendiren sey nedir biliyormusun?
IMKANSIZ OLMASI
Leyla ile Mecnun, asli ile kerem neden buyuk ask hikayeleri? kavusamadiklari icin...
Sen kendini bu kadar yipratma cunku karsilikli degil erkekler ne yapar eder annelerine kabullendirir istedikden sonra gelin adayini.
Senin ki seni cok takmiyormus baksana 3 haftada pes etmis oysaki sen 6 senedir onunla yatip kalkiyorsun hergun.
Hergun yeni bir umut belki ondan haber alirim belki bana geri doner, belki, belki.... Hic bir zaman belkilerin bitmiyecek ve bitmedigi icinde unutamiyacan.
Umudun her zaman olacak. Hatanin farkina vardigin zamanda cok gec olabilir ALLAH muhafaza kotu bir evlilikte yapabilirsin.
Icinden sok at onu eger onunda sana karsi yogun duygulari olsaydi ne olursa olsun askina sahip cik derdim.
Evlenmesini filan bekleme sen sadece ve sadece kendini kandiriyorsun aklinda bitir noktayi koy ve hayata geri don.
Bak cevrende ne kadar cok deyerli insanlar var gor onlari...
Hakkinda hayirlisi olsun cnm.
canım neden bu kadar umutsuzsun ? Daha 22 yaşındasın.Belki 2 sene sonra aşık olacaksın, belki 2 hafta sonra... Belki mantık evliliği yapmak isteyecek ve çok mutlu olacaksın( olmaz deme örnekleri var)Öncelikle şunu düşün sen gerçekten aşık mısın bu adama ? Aşk uzun yıllar süren bir şey değil çünkü. Sakın takıntı olmasın seninkisi . Elde edememenin vermiş olduğu bir saplantı.... Bir uzmandan destek al. Onu yaparım bunu ederim diye düşünme...Bir şey olmuyorsa zorlamayacaksın canım.Hayırlı değilmiş diye düşüneceksin. Hayatı akışına bırak ...
Ayneneşi cok iyi bir adam ona asık. Ama o şarkı söylesek bile hüzünlenip ağlar
![]()
off ya valla şimdi ben ağlıycam burda .demek unutammaış kaç sene geçmiş baksana çocuğa karışmış yazık ya üzüldüm içinde kalmış demek hep.
Zamanında asık olduğu adam teyzeme kalem hediye etmiş. Mektuplarını bana bununla yaz diye. Saklamış gösterdi bize. 25 sene oluyor. Ve evlendiği gün koyde meydan düğünü. Bu gelmiş çökmüş duvar dibine hüngür hüngür ağlamış. Ben 6 senedir saklıyorum ve hayatta atamam
![]()
iyide ailesi mi vermemiş sevdiğine teyzeni .
Ciddi mısın ya ?! Peki asık olduğun adam evlendimi?
aklından atamıyorsun çünkü çok gereksiz bir sebeple bitti
yeni birilerini elbet bulursun belki aşık olursun yada aşık olduğunu sanırsım
eskisiyle birleşseniz bile hep bir şeyler eksik kalacak
ailesi belkide sorun çıkartacak
senin anlaştığın, sevdiğin biriyle evlenmen daha mantıklı ama evde kaldım diyerek hemende gitme birine
bir aşkın acısını başkası unuttur belki diyebilirsin ama olmaz
aşk değil ama sevgi, uyum, saygı her zaman evlilikte olması gereken
bu arada bala nasihatı olurda biriyle evlenmeye kalkarsan eskileri anlatma![]()