• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asik oldugumla degil, baskasiyla evlilik!

aklından atamıyorsun çünkü çok gereksiz bir sebeple bitti
yeni birilerini elbet bulursun belki aşık olursun yada aşık olduğunu sanırsım
eskisiyle birleşseniz bile hep bir şeyler eksik kalacak
ailesi belkide sorun çıkartacak
senin anlaştığın, sevdiğin biriyle evlenmen daha mantıklı ama evde kaldım diyerek hemende gitme birine
bir aşkın acısını başkası unuttur belki diyebilirsin ama olmaz
aşk değil ama sevgi, uyum, saygı her zaman evlilikte olması gereken
bu arada bala nasihatı olurda biriyle evlenmeye kalkarsan eskileri anlatma:27:

Askın yetmediğini biliyorum. Farkındayım ama kalp iste. Sabahları uyandığımda o olmicaksa yanımda ne yapım ben o evliliği :( deneseydik caba sarf etseydi yol alsaydik daha farkli olurdu hic degilse eve ve hayir yurumuyor diye bilirdim

yok abla anlatamam nasıl derim asık oldugum adamın hediyelei hala duruyor unutmadım onu diye. Kim kabul eder böyle birşeyi. ?!

Bu konuda kimseyi dinleme bence,anneni bile. Çünkü ne yaşadığını bitek sen bilirsin,annen bilemez o senin için hayırlısını düşünür ama hayırlısı ne onu da bilemez. Bana sorarsan aşkının peşinden git derim,gerekirse onu yıllarca bekle. Şahsen ben sevmediğim bir adamla hayatımı geçirip,iğrene iğrene aynı yataktan kalkıp aynı sofrada soğuk yemekler yemektense sevdiğim erkeği bir ömür beklemeyi tercih ederim. Ha baktın o da evlendi artık yapıcakta bişey yok,ozaman sonsuza kadar yalnız olmak o adamsız olmaktan daha fena bişeydir. İşte o vakit git açıl dünyaya ara sevdiğin erkeği,kimbilir belki bulursun. Buna kesinlikle aşk diyemeyiz herkes böyle şeyler yaşar,sonra bi bakarsın bütün hislerin yok olmuş,hepsi bi hoşlantıymış. Ama hepsi bi hoşlantı çıkıcak olsa bile onun tadına varmak çok güzel bi duygu. Birine ulaştıktan sonra hevesi kaçan cinslerdensen(ki ben öyleyim) ve bunu biliyosan bile hevesini al derim. Çünkü bu dünyada aşktan güzel duygu yok,doya doya yaşa aşkını ama sakın sevmedğin biriyle evlenerek kendini ve evlendiğin kişiyi cezalandırma.

Gözlerim doldu. :( sagol gercekten cok sagol

Bu konuda kimseyi dinleme bence,anneni bile. Çünkü ne yaşadığını bitek sen bilirsin,annen bilemez o senin için hayırlısını düşünür ama hayırlısı ne onu da bilemez. Bana sorarsan aşkının peşinden git derim,gerekirse onu yıllarca bekle. Şahsen ben sevmediğim bir adamla hayatımı geçirip,iğrene iğrene aynı yataktan kalkıp aynı sofrada soğuk yemekler yemektense sevdiğim erkeği bir ömür beklemeyi tercih ederim. Ha baktın o da evlendi artık yapıcakta bişey yok,ozaman sonsuza kadar yalnız olmak o adamsız olmaktan daha fena bişeydir. İşte o vakit git açıl dünyaya ara sevdiğin erkeği,kimbilir belki bulursun. Buna kesinlikle aşk diyemeyiz herkes böyle şeyler yaşar,sonra bi bakarsın bütün hislerin yok olmuş,hepsi bi hoşlantıymış. Ama hepsi bi hoşlantı çıkıcak olsa bile onun tadına varmak çok güzel bi duygu. Birine ulaştıktan sonra hevesi kaçan cinslerdensen(ki ben öyleyim) ve bunu biliyosan bile hevesini al derim. Çünkü bu dünyada aşktan güzel duygu yok,doya doya yaşa aşkını ama sakın sevmedğin biriyle evlenerek kendini ve evlendiğin kişiyi cezalandırma.

Mrh. arkadasım çok doğru, ve güzel yazmışsın ben sana katılıyorum ben bekliceğimm sevdigimi şimdi gelmedimi 70 yaşında gelicektir elbet gelicektir diye içimdeki hislerim bagırıyor.

Mrh. arkadasım çok doğru, ve güzel yazmışsın ben sana katılıyorum ben bekliceğimm sevdigimi şimdi gelmedimi 70 yaşında gelicektir elbet gelicektir diye içimdeki hislerim bagırıyor.

Benim ona olan duygularımı onun duyguları belirlemiyorki. Onun beni tercih etmemesi annesini seçmesi veya savaşmamasi birşey değiştirmez. Ask bu. Yine de aşığım. Öyleki suan yine ağlıyorum. :(

canım annesinin bi lafıyla seni bırakan evlenince annesinin lafıyla sana neler yapmaz ama benim felsefem senin sevdiğinle değil seni sevenle evlen daha mutlu olursun.

Umudum tükenmedik ce başka biri olamaz. Umudumun tükenmesi için evlenmesi gerek. Allah korusun evlensin istemiyorum :(Allahtan hep hayırlısını diliyorum. Eğer o olacaksa inşallah olur. Yol olmicaksa bile zamanı geldigi de inşallah bunu anlarım ve hayatıma devam ederim. Ama suan baskası olamaz !!

Yaram içerdeeeeeeeeee demekten başka bişi diyemiyorum. sen anla arkadaşım. ama benden sana tavsiye. Anlatmak isteyip anlatamadığım o kadar çok sey varki şimdi. dizildi boğazıma. ama sana şunu söyleyeyim. Pişman olursun sakın evlenme. bekleyeceksen bekkle ama evlenme. istersen evde kal, küflen evlenme. Sonradan pişman olmaktansa hiç evlenmemek en iyisi. annenin babanın zoruyla olacak şeyler değil bunlar. Benim ağzımdna burnumdan gelirmi evlendikten sonra bilmiyorum. ama çok korkuyorum.. Sen kendini düşün çünkü unutma ailen de kendisini düşünüyor. Hayatın konusunda bencil olmak zorundasın.. Hepsi bu..

canım annesinin bi lafıyla seni bırakan evlenince annesinin lafıyla sana neler yapmaz ama benim felsefem senin sevdiğinle değil seni sevenle evlen daha mutlu olursun.

Evet cok Haklisin. Herseyim farkındayım. Eski nişanlımdan cok çektim bu yüzden. Biliyorum zorlukları. Unutulmuyor o ayrı mesele iste. Ask

sen kendini yer bitirirken o gününü gün ediyor. Aklına bile gelmiyorsundur emin ol. İlk önce kendini düşün

Yaram içerdeeeeeeeeee demekten başka bişi diyemiyorum. sen anla arkadaşım. ama benden sana tavsiye. Anlatmak isteyip anlatamadığım o kadar çok sey varki şimdi. dizildi boğazıma. ama sana şunu söyleyeyim. Pişman olursun sakın evlenme. bekleyeceksen bekkle ama evlenme. istersen evde kal, küflen evlenme. Sonradan pişman olmaktansa hiç evlenmemek en iyisi. annenin babanın zoruyla olacak şeyler değil bunlar. Benim ağzımdna burnumdan gelirmi evlendikten sonra bilmiyorum. ama çok korkuyorum.. Sen kendini düşün çünkü unutma ailen de kendisini düşünüyor. Hayatın konusunda bencil olmak zorundasın.. Hepsi bu..

Yaşayan bilir yoksa nafile. Şimdi bana diyorlar ya. Gez tanis güzelsin falan hepsi boş. Ayrılali süslenmiyorum istek yok icimde. Kimse anlamıyor gibime geliyor. Kendime soruyorum hep soruları bazen aynanın önünde aglayip konuştuğumu fark ediyorum. Kendi kendime. Okadar şey yasadım unutuldu. Bunu unutmak neden bu kadar zor. Neden takıldım devam edemiyorum ?! Neden bitmiyor. Cok yıpranıyoruz...

Hadi ağlama yaren89 gül biraz.. Bana hep etrafımdakiler hep bardağın dolu tarafını görüyorsun bu yüzden mutlusun derler.. Benim gibi olmaya çalış. Şanslısın, çünkü herkes aşık olamıyor, ki aşk mükemmeeeeeeel bişey. şanslısın çünkü hala şansın var, belki o olmasa bile seni çok daha mutlu edebilecek biri çıkacak karşına. şanslısın çünkü evde kalmadın henz yaşın 23.. Ve en son şunu söylemek istiyorum sana.

Her şer'de bir hayır, her hayır'da bir şer var unutma...!

Hadi ağlama yaren89 gül biraz.. Bana hep etrafımdakiler hep bardağın dolu tarafını görüyorsun bu yüzden mutlusun derler.. Benim gibi olmaya çalış. Şanslısın, çünkü herkes aşık olamıyor, ki aşk mükemmeeeeeeel bişey. şanslısın çünkü hala şansın var, belki o olmasa bile seni çok daha mutlu edebilecek biri çıkacak karşına. şanslısın çünkü evde kalmadın henz yaşın 23.. Ve en son şunu söylemek istiyorum sana.

Her şer'de bir hayır, her hayır'da bir şer var unutma...!

Evet ılerde cocuklarıma bile anlatmak istiyorum. Cok guzel duygu asık olmak. Ayrı olsan bile onunla düşündüğün her an yüzünde tebessüm !!! İnşallah hayırlısı artık inşallah herkes için hayırlısı.

Evet cok Haklisin. Herseyim farkındayım. Eski nişanlımdan cok çektim bu yüzden. Biliyorum zorlukları. Unutulmuyor o ayrı mesele iste. Ask

Sen bu adam evlenmeden önce böyleyse evlendikten sonra şöyle olur diye karpuz seçer gibi adam seçersen mantığınla hareket etmiş olursun,kalbinle değil. Ayrıca o adam kelekte çıkar melekte çıkar o işler hiç belli olmaz. Adam senin yüzüne güler eder bi bakarsın canavardır aslında, öbürü kaba sabadır ama olduğu gibidir evlenmeden öncede öyledir,evlendikten sonrada oyüzden mantıkla falanla filanla olucak şeyler değil bunlar ,sana şunu söyliyim;
''Evlenmekten kaçmayın ,iyi bir eşe rastlarsanız mutlu olursunuz,kötü bir eşe denk gelirseniz deneyim kazanırsınız''(Sokrates)
Ve bir arkadas 'annesinin bi lafıyla seni bırakan evlenince annesinin lafıyla sana neler yapmaz' demiş (o arkadaş yanlış anlamasın eleştirmek için söylemiyorum), zaten annesinin lafıyla hareket emişse açık konuşıyım seni sevmiyodur, e sevmeyen insandanda evlendikten sonra bişey bekleyemezsin aynı senin yapıcağın tek taraflı evlilikler gibi olur ve son olarak şunu söylemek istiyorum ilerde acaba\keşke diyip kendini yiyip bitimektense onu yaşarsın mutlu olursun yada dersini alırsın (yasa ve gör)

Bu gidişle evde kalırım ama :) kimseyi istemiyorum hiiiiiiiiiiii çürüyecek miyim şimdi :)

Cok yıprandık biraz gülelim gercekten. Benim kararım kesin zaten. Kimse olamaz hayatimda

Benim gibi düşünen arkadaşların olduğunu bilmekte cok guzel delirdigimi sanmıştım. Herkese cok cok cok teşekkür Ler.

Belki zamanla değişir fikrim bilemem. Ama suan imkansız igreniyorum

Son düzenleme:
Benim ona olan duygularımı onun duyguları belirlemiyorki. Onun beni tercih etmemesi annesini seçmesi veya savaşmamasi birşey değiştirmez. Ask bu. Yine de aşığım. Öyleki suan yine ağlıyorum. :(

Bende ağlıyorum hemen hemen hergün offf

Bende ağlıyorum hemen hemen hergün offf

Keske ne doğru ne Yalnıs sece bilsek. Keske kavuşulsa. Bu kadar üzülüyoruz ya kim bilir belki de bizim için doğru olan budur bilemeyiz ki. Ağladığımızla kalıyoruz. Seneler sonra bile değişmicek bu.

Senin hayatına ondan sonra biri girdimi?!

Yasım 23 ama cocuk gibi resmini öpüyorum :(:43:
Ama gercekte hiç öpmedim bile. Sadece 6 sene önce 2 kere bir öpücük verdim başka hiç. Ahhhhhhh ahhhhh baskası olsun istemiyorum yaaaa

Son düzenleme:
evli ya işte unutmak için evlenmiş meğer. evli olduğunu biliyordum da mutlu falan sanıyordum ben.
yaren senin hayatına biri girdi mi. ikinizin de eski aşk hikayelerini merak ettim

Back
X