Birde sevgilinden ayrildiktan sonra asik oldugunu anlamak var, o daha vahim bir durum...
Önceden uzaktan bikismissiniz simdi ayni mutfakta oldugunuz icin konusmamaniz normal yani utanmis falan olabilir bilemiyorum sen bide bu oglanla dalga falan gecmissin vazgecmiste olabilir yada sana tavirda yapiyor olabilir inadina yani.[/QUOTE Umarım tavır yapıyordur vazgeçmiş olmasında her tavrına katlanırım ben=)
Sevdiğinden eminsin madem. Sen adım at. Ondan bir şeyler bekleme.
Sinir oluyorum hep erkeklerden bekleyenlere. Üstüne alınma ama sevdiğini anlamana rağmen konu niye değiştiriyorsun.
Konuşun yani ne olacak sanki. Konuş! Bir şeyler olabilir.
Melek gibi olacağım ama adım atmak için faceden eklemem gerekiyor. Niye ekledin derse yada kabul etmezse ben ne yaparım.. o zaman tamamen herşey bitmiş mi olacak..eminsin madem sen bi adım at...
bide tersleme huyundan vazgeçmezsen yürümez zaten..
ve daha çook şans kaçırırsın hayatta...
bencede bu kadar hoşlanıyorsanız fazla uzatmayıp derhal bir şekilde konusmalısın ben bir keresinde uzaktan akrabam olan bir kişiden hoşlanıordum küçüklük aşkımdı büyüdük sonra o benim hem halamın eltisinin oğlu hemde teyzemin görümcesinin oğlu iki taraftan yani halamın oğlunun düğününde kına gecesinde elime isminin bas harfini yazmıstım ona gösterdi sonra tel numaramı aldı sonrada beraberliğimiz basladı cok sevdik birbirimizi fakat bir anda bitti cok kazanmaya calıstı beni fakat bir kere bitirmiştim sonra eski sevgilisiyle evlendi bir de kızları var ben herkesi evlendirdim artık bende mutlu bir yuva kurayım istiyorum sende geç olmadan anlat kendini baskasıyla evlenince cok üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?