Aşık Olduğumu Onu Kaybettikten Sonra Anladım

Poliyance

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
100
2
118
Kocaeli
Kızlar öncelikle herkese merhaba.. Fikirlerinize çok ihtiyacım var.
2 yıl önce face de biriyle tanıştım.. Aslında uzaktan tanıdığımdı. Ama birbirimizi doğru düzgün tanımıyorduk.. Uzun ve güzel sohbetler sonrasında bana teklif etti. Tabi ki ben hem dalga geçip hemde redettim. Oda beni faceden sildi haklı olarak.. Ama sonra ben onunla konuşmayınca mutsuz olduğumu anladım.. Ve yaz aylarında bol bol düğünlerde karşılaştık.. Konuşurken olmayan herşey oluyordu.. Birbirimize uzun uzun bakışmalar falan.Ve ben duygularımdan artık iyice emindim.. Ona mesaj attım ve oda ekledi o gün ve ertesi gün konuştuk.. Ama o mesaj onun teyzesi ile ilgiliydi.. Yani kendi duygularımı yine deşifre etmedim.. Sonra yine beni sildi.. Ve artık birbirimizin nasıl kişiler olduğunu biliyor karşı evlerden birbirini gören iki insandık Ama birbirimizin varlığını umursamıyorduk.. Ama gözlerimize yine engel olamıyorduk. Ve beni sonkez yine ekledi.. Bu sefer konuşmalarımızı evlilik üzerineydi resmen birbirimizin evlilik hakkındaki düşüncelerini konuşuyorduk. Ama benim tersleme huyum sayesinde fazla birşey yapamıyordu. Duygusal bir noktaya değindiğinde ben konu değiştiriyordum. Ve o bu huylarıma dayanamadı yine sildi.. 2 hafta önce onu gördüm bu sefer daha yakın aynı evde aynı mutfaktaydık Ama bu sefer ne bir bakış ne de birbirimizin lafına laf katma vardır.. Ben onu tamamen kaybettim mi artık.Yoksa bu sefer de ben birşeyler yapmalıyım.. Nolur fikir verin. Herkese fikir veren ben kendim nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Sevdiğinden eminsin madem. Sen adım at. Ondan bir şeyler bekleme.
Sinir oluyorum hep erkeklerden bekleyenlere. Üstüne alınma ama sevdiğini anlamana rağmen konu niye değiştiriyorsun.
Konuşun yani ne olacak sanki. Konuş! Bir şeyler olabilir.

canim bence gurur yaparsa sen dahada coook kayip edersin bence sende biraz adim at.. madem eminsin neyi uzatiyorsunn...cokta tersleme basta zaten kizlar terslio sonra roller degisior -.- hehe : ) uzatmadan yaz ona dugularini gec kalmadan o baskana gitmeden..

Birde sevgilinden ayrildiktan sonra asik oldugunu anlamak var, o daha vahim bir durum...

Önceden uzaktan bikismissiniz simdi ayni mutfakta oldugunuz icin konusmamaniz normal yani utanmis falan olabilir bilemiyorum sen bide bu oglanla dalga falan gecmissin vazgecmiste olabilir yada sana tavirda yapiyor olabilir inadina yani.

pembiss;canim bence gurur yaparsa sen dahada coook kayip edersin bence sende biraz adim at.. madem eminsin neyi uzatiyorsunn...cokta tersleme basta zaten kizlar terslio sonra roller degisior -.- hehe : ) uzatmadan yaz ona dugularini gec kalmadan o baskana gitmeden..
Yeteri kadar ters davrandım keşke ilk günlere dönebilsem de hareketlerimi kontrol edebilsem. Belki de başkasına gitti

Çok çekiniyorum.. Nasıl başlayacağımı bilmiyorum.. Bilsem ilk adımı artık ondan beklemem. O yeterince adım attı çünkü

eminsin madem sen bi adım at...
bide tersleme huyundan vazgeçmezsen yürümez zaten..
ve daha çook şans kaçırırsın hayatta...

eminsin madem sen bi adım at...
bide tersleme huyundan vazgeçmezsen yürümez zaten..
ve daha çook şans kaçırırsın hayatta...
Melek gibi olacağım ama adım atmak için faceden eklemem gerekiyor. Niye ekledin derse yada kabul etmezse ben ne yaparım.. o zaman tamamen herşey bitmiş mi olacak..

Aşk için kendinden ödün vermeye, fedakarlık yapmaya değer. Sıra sizde bir adım atmalısınız...

bencede bu kadar hoşlanıyorsanız fazla uzatmayıp derhal bir şekilde konusmalısın ben bir keresinde uzaktan akrabam olan bir kişiden hoşlanıordum küçüklük aşkımdı büyüdük sonra o benim hem halamın eltisinin oğlu hemde teyzemin görümcesinin oğlu iki taraftan yani halamın oğlunun düğününde kına gecesinde elime isminin bas harfini yazmıstım ona gösterdi sonra tel numaramı aldı sonrada beraberliğimiz basladı cok sevdik birbirimizi fakat bir anda bitti cok kazanmaya calıstı beni fakat bir kere bitirmiştim sonra eski sevgilisiyle evlendi bir de kızları var ben herkesi evlendirdim artık bende mutlu bir yuva kurayım istiyorum sende geç olmadan anlat kendini baskasıyla evlenince cok üzülürsün

İnş sende mutlu bir yuva kurarsın canım=) Benim de tanıdık sayıldığı için çoğu ortamda karşılaşıyoruz ve zaten korkularımın çoğu da o yüzden.. Ama kararımdan vazgeçmezsem kpss sınavından sonra ekleyeceğim..

inş. canım sagol seni gayet iyi anlıyorum çünkü ben bunun bedelini ödedim ama biliyormusun dönüp baktıgımda pişman olmuyorum çünkü yaşanmış ne olursa olsun sonuçta demekki hayırlısı değilmiş bitti ben hala görüyorum bazı yerlerde tabi bir kaç sene arayla ama sen gende bu arada düşün taşın ailenin onaylayacagı biriyse duygularından da eminsen gönlünü al derim ama gende sen bilirsin tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…