o mesaj atarsa nasıl oldu bogazın dıyımmı peki
Sor bence. Ama madem bu kadar az ilgi gösteriyor çok da umutlanmayın derim. Seven erkek ilgisini eksik etmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o mesaj atarsa nasıl oldu bogazın dıyımmı peki
Yaşınız kaç ?
Böyle davranmanız yersiz. İçinizden geldiği gibi davranın. Siz karar vermişsiniz o günaydın mesajını atacaksınız. Soruya cevap gelse de gelmese de.. Sonra aramıyor diye üzüntülü mesajlar atacaksınız. Ardından sizle ilgilenmiyor diyecekler, savunmaya gececeksiniz onu. Çünkü siz bu olmaya çalıştığınız kişilikte biri değilsiniz. Olmak da zorunda değilsiniz. İçinizden geleni yapın. Bence öyle daha çekici durur. Ama ben olsam daha ilk bulusmada böyle yapan birine resti çekmiştim. Cenaze bile dinlemem dinlemedim de.. Çok süründü hala daha sürünüyor. Dediğim dediktir. Herkesin tarzı farklı.:)
Yaz gitsin içinden geliyorsa, nazını sonra yaparsın daha 1 hafta olmuş. "Seven erkek peşinden gelir" gibisinden şeyler söylenmiş 1 haftada ne sevgisi yahuEn fazla hoşlanıyor olabilir. Sen de hoşlanıyorsun, mesaj atmak istiyorsan at. Ben yazmıştım şahsen, sonra çıkmaya başladık, aylar sonra "ilk mesajı senin atman çok hoşuma gitmişti" demişti.
Sonradan ayrıldık o başka konu tabi
En tatlı zamanlar şimdi içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa sonradan çok ararsın dedikleri gibi :)
tamam attım zaten o da cevap attı napıyorsun dedı ama daha bırsey yapmıyacagım isteyen gelır oncekı ılskımde cok verıcı oldugum ıcın kaybettım
aynı hatayı yaomak ıstemıyorum ama kendımı tutamıyorum da![]()
İçinden geldiği gibi davran tabi ama fazla kaptırmamakta da fayda var. Ben de hep fedakarlık yapan taraf oldum erkeklere fedakarlık yapmaya gelmiyor. Ama pişman değilim yaşarken mutluydum çünkü önemli olan da bu. Her şeyin sonunu düşüneceksem işim var.![]()
İçinden geldiği gibi davran tabi ama fazla kaptırmamakta da fayda var. Ben de hep fedakarlık yapan taraf oldum erkeklere fedakarlık yapmaya gelmiyor. Ama pişman değilim yaşarken mutluydum çünkü önemli olan da bu. Her şeyin sonunu düşüneceksem işim var.![]()
Katiliyorum, sonunu dusunen kahraman olamaz :)
Kendin gibi davran bence , cok ustune dusme ama madem ilgilisin ilgi goster.
mesaj attım bı kere daha gec falan cevap verıyor cok mutsuzum hata yaptım farkındayım,ama istese o da isteklı olurdu zaten:44:
Bence de istese bu kadar ikilemde bırakmazdı seni.
Bana senden hoşlanmış da seni tanımaya çalışıyor gibi geldi.
Meşgul olduğu için geç cevap yazıyor olabilir.. Tavrı nasıl peki buluştuğunuzda veya mesajlarında?
Acele etme biraz, ben de tezcanliyimdir ama aceleci olmamak gerek derim. Daha birbirinizi yeni tanimaya baslamissiniz, cocuk niye seni surekli arasin ki? Tamam sen adama olup bitiyosun ama o senden hoslaniyor, o yuzden onun da bir seyler hissetmesi icin zaman gerekli.
Biraz rahatla, isleri oluruna birak :)