asık oldum!!! ama nasıl davrancam bılmıyorum,tecrubelılerden yardım ıstıyorum

Zor kızı "oyna" nedir yahu. Oynamayın, kendiniz olun. Böyle toplumun dayattığı rollere girmek bence adamı kandırmaktan başka bir şey değil. İçinizden geliyor ise atın mesaj, geliyor gibi duruyor zaten, en kötü ne olabilir ki. Hoşlanmamışsa da hoşlanmamıştır dünyanın sonu değil, ona göre davranırsınız. İlla erkekleri peşimizden koşturma isteği, illa erkek gelsin tribi nedir ben de onu anlamıyorum.

Yaz gitsin içinden geliyorsa, nazını sonra yaparsın daha 1 hafta olmuş. "Seven erkek peşinden gelir" gibisinden şeyler söylenmiş 1 haftada ne sevgisi yahu :9: En fazla hoşlanıyor olabilir. Sen de hoşlanıyorsun, mesaj atmak istiyorsan at. Ben yazmıştım şahsen, sonra çıkmaya başladık, aylar sonra "ilk mesajı senin atman çok hoşuma gitmişti" demişti. :31: Sonradan ayrıldık o başka konu tabi :9: En tatlı zamanlar şimdi içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa sonradan çok ararsın dedikleri gibi :)

Son düzenleme:
Yaşınız kaç ?
Böyle davranmanız yersiz. İçinizden geldiği gibi davranın. Siz karar vermişsiniz o günaydın mesajını atacaksınız. Soruya cevap gelse de gelmese de.. Sonra aramıyor diye üzüntülü mesajlar atacaksınız. Ardından sizle ilgilenmiyor diyecekler, savunmaya gececeksiniz onu. Çünkü siz bu olmaya çalıştığınız kişilikte biri değilsiniz. Olmak da zorunda değilsiniz. İçinizden geleni yapın. Bence öyle daha çekici durur. Ama ben olsam daha ilk bulusmada böyle yapan birine resti çekmiştim. Cenaze bile dinlemem dinlemedim de.. Çok süründü hala daha sürünüyor. Dediğim dediktir. Herkesin tarzı farklı.:)

ben 23 yasındayım o 27 mesaj attım cevapta attı ama ben daha bırsey yapmam

Yaz gitsin içinden geliyorsa, nazını sonra yaparsın daha 1 hafta olmuş. "Seven erkek peşinden gelir" gibisinden şeyler söylenmiş 1 haftada ne sevgisi yahu :9: En fazla hoşlanıyor olabilir. Sen de hoşlanıyorsun, mesaj atmak istiyorsan at. Ben yazmıştım şahsen, sonra çıkmaya başladık, aylar sonra "ilk mesajı senin atman çok hoşuma gitmişti" demişti. :31: Sonradan ayrıldık o başka konu tabi :9: En tatlı zamanlar şimdi içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa sonradan çok ararsın dedikleri gibi :)

tamam attım zaten o da cevap attı napıyorsun dedı ama daha bırsey yapmıyacagım isteyen gelır oncekı ılskımde cok verıcı oldugum ıcın kaybettım

aynı hatayı yaomak ıstemıyorum ama kendımı tutamıyorum da :(

tamam attım zaten o da cevap attı napıyorsun dedı ama daha bırsey yapmıyacagım isteyen gelır oncekı ılskımde cok verıcı oldugum ıcın kaybettım

aynı hatayı yaomak ıstemıyorum ama kendımı tutamıyorum da :(

İçinden geldiği gibi davran tabi ama fazla kaptırmamakta da fayda var. Ben de hep fedakarlık yapan taraf oldum erkeklere fedakarlık yapmaya gelmiyor. Ama pişman değilim yaşarken mutluydum çünkü önemli olan da bu. Her şeyin sonunu düşüneceksem işim var. :ssz:

İçinden geldiği gibi davran tabi ama fazla kaptırmamakta da fayda var. Ben de hep fedakarlık yapan taraf oldum erkeklere fedakarlık yapmaya gelmiyor. Ama pişman değilim yaşarken mutluydum çünkü önemli olan da bu. Her şeyin sonunu düşüneceksem işim var. :ssz:

ilk gunden elını tuttum bı de :(

Katiliyorum, sonunu dusunen kahraman olamaz :)

Kendin gibi davran bence , cok ustune dusme ama madem ilgilisin ilgi goster.

mesaj attım bı kere daha gec falan cevap verıyor cok mutsuzum hata yaptım farkındayım,ama istese o da isteklı olurdu zaten:44:

mesaj attım bı kere daha gec falan cevap verıyor cok mutsuzum hata yaptım farkındayım,ama istese o da isteklı olurdu zaten:44:

Bence de istese bu kadar ikilemde bırakmazdı seni.
Bana senden hoşlanmış da seni tanımaya çalışıyor gibi geldi.
Meşgul olduğu için geç cevap yazıyor olabilir.. Tavrı nasıl peki buluştuğunuzda veya mesajlarında?

Bence de istese bu kadar ikilemde bırakmazdı seni.
Bana senden hoşlanmış da seni tanımaya çalışıyor gibi geldi.
Meşgul olduğu için geç cevap yazıyor olabilir.. Tavrı nasıl peki buluştuğunuzda veya mesajlarında?

tamam işteyken meşgul olabilir ama aksam cok gec cevap verdı hıcbırsey yapmıyorum evde oturuyorum demıstı napıyorsun dedıgımde de

pazar gunu bulustuk basbasa ılk kez bı yerlerden bahsedınce beraber gideriz dedi heryere,elim usudugunde de elini ısıtıcam artık usumıyeceksın hıcbırzaman dedı

pazartesı gunu o mesaj attı mesaj atmıyorsun dıye

salı sabah ben mesahj attım,tamam işteyken gec cevap versın ama aksam napıyorsun dedım evdeyım hıcbırsey yapmıyorum dedıgı halde gec cevap verdı

ve bugun de hıcbırsey yapmamıs :( :(

işteyken meşgul olabilir ama aksam cok gec cevap verdı hıcbırsey yapmıyorum evde oturuyorum demıstı napıyorsun dedıgımde de

pazar gunu bulustuk basbasa ılk kez bı yerlerden bahsedınce beraber gideriz dedi heryere,elim usudugunde de elini ısıtıcam artık usumıyeceksın hıcbırzaman dedı

pazartesı gunu o mesaj attı mesaj atmıyorsun dıye

salı sabah ben mesahj attım,tamam işteyken gec cevap versın ama aksam napıyorsun dedım evdeyım hıcbırsey yapmıyorum dedıgı halde gec cevap verdı

ve bugun de hıcbırsey yapmamıs :( :(

ne yapsammmm

Acele etme biraz, ben de tezcanliyimdir ama aceleci olmamak gerek derim. Daha birbirinizi yeni tanimaya baslamissiniz, cocuk niye seni surekli arasin ki? Tamam sen adama olup bitiyosun ama o senden hoslaniyor, o yuzden onun da bir seyler hissetmesi icin zaman gerekli.

Biraz rahatla, isleri oluruna birak :)

Acele etme biraz, ben de tezcanliyimdir ama aceleci olmamak gerek derim. Daha birbirinizi yeni tanimaya baslamissiniz, cocuk niye seni surekli arasin ki? Tamam sen adama olup bitiyosun ama o senden hoslaniyor, o yuzden onun da bir seyler hissetmesi icin zaman gerekli.

Biraz rahatla, isleri oluruna birak :)

ama dusunsenıze ısteklı olsa neden gec cevap versın hem sabah hem aksam mesaj atarak sıktım mı acaba

Bak güzelim benim tavsiyeme kulak ver, ve yazdıklarımı dikkatli oku. Görmüş geçirmişliğim var biraz, istersen uygularsin istersen uygulamazsın.
bu çocuk şu sıralar sana ilgi duymuyor. İlgi duyan adamın nasıl davranması gerektiğini sen de biliyorsun, meşgul olmadığı halde geç yazıyor ki ilgilenen bir erkek meşgul olsa bile her mesajına kısa sürede dönmeye çalışır ve ekstradan sana mesajlar atar.
Sinemadaki o gününüzden sonra birşeyler değişmiş belli ki. Elele tutuştuğun için kendini suçlama. Anormal mi değil mi diye sorarsan, kişiden kişiye göre değişir :) ama yanlış bi davranış bile olsa abartılcak birşey yok. İlk buluşmada el tutmaya kalkıştığı için asıl o suçlanmalı o zaman :D
Sen birkaç kez çabalamışsın ilgisini çekmek için ama artık sıra onda.
1. hiç mesaj atma o mesaj atana kadar bekle
2. o mesaj attığında en az 1 saat bekle
3. yazdığın yanıt, onun mesajından daha uzun olmasın
4. Sonraki günler de önce onun mesaj atmasını bekle. eNiye hal hatır sormuyorsun derse, meşgul olduğundan ya da onun meşgul olabileceği bahanelerini üret.
5.bu süreçlerde pat diye yanıt yazma ama en az 2 dakika geçmesini bekle. ve lafların- yine onunkilerden kısa tut.
6. bir görüşme daha teklif ederse, falanca gün uygun değilim de. Tamam deyip konuyu kapatırsa hala ilgisiz demektir. Ama "şu gün uygun değilsen, o zaman falanca gün buluşsak olmaz mı?" derse...
işte o zaman bu iş tamamdır.

Bence haddinden fazla acelecisin. ben arkadaşların bi kısmına katılmıyorum açıkçası gelenekçi kalıyo olabilirim ama maalesef kaçan kovalanıyo erkekler için bu durum böyle. yaşlarınız yeternce iyi bence ona biraz zaman ver oldukça tecrübe ettiğim bir konudur böyle durumlarda erkekler sıkboğaz ederler. he tabiki yol senin seçim senin bunlara sadece benim fikirlerim

Back
X