asık oldum!!! ama nasıl davrancam bılmıyorum,tecrubelılerden yardım ıstıyorum

bu cocuk benım psıkolojımı bozcak,2 gun once yemege gıderız cuma demıstı

bugun gun ıcınde mesajlastıgımızda cok yogunum bugun dedı bende kolay gelsın falan dedım

ve saat kac oldu bana mesaj atmadı ve whatsapta onlıne 2 saattır

mesaj attı napıyorsun dıye dun aksam hastaymıs cok ondn bısı demedım hıcbır sorun yoktu sımdıde baktım benı engellemıs galıba gercekten psikolojı sı bozuk baska bır yorum yapamıyorum lutfen yardım etsın bırı bana:52:

insan hoslandıgını begendıgını aramaz mı kızlar??

arada konusuyoruz ama ben hep konusmak ıstıyorum neden boyle sızce yani istemio desem oyle de degıl

hanı benden istifade için desem nasıl bırı oldgumu bılıyor arkadaslarından ve cevresınden oyle bır kızı rahat bulur ama neden bu kadar

agırdan alıyor neden benı aramıyor mesaj atmıyor olabılır nolur bana akıl verın bana gore araması gerek hep :(:30:

erkeklerin normal tavrı ilk zamanlar nasıldır ?? yardım

arada konusuyoruz ama ben hep konusmak ıstıyorum neden boyle sızce yani istemio desem oyle de degıl

hanı benden istifade için desem nasıl bırı oldgumu bılıyor arkadaslarından ve cevresınden oyle bır kızı rahat bulur ama neden bu kadar

agırdan alıyor neden benı aramıyor mesaj atmıyor olabılır nolur bana akıl verın bana gore araması gerek hep :(

agırdan alıyor neden benı aramıyor mesaj atmıyor olabılır nolur bana akıl verın bana gore araması gerek hep :(:30:

Duygularından emin değildir belki de...
Bence kendini çok kaptırma.
Üzülme bu işin sonunda.

erkeklerin normal tavrı ilk zamanlar nasıldır ?? yardım

agırdan alıyor neden benı aramıyor mesaj atmıyor olabılır nolur bana akıl verın bana gore araması gerek hep :(

Biraz sabret ama kapılma =(

benımle mutlu oldugunu fakat uzun bır ılıskıden cıktıgını uzun sure ılıskı ıstemedıgını soyledı nasıl davransam ??????? :36:

benımle mutlu oldugunu fakat uzun bır ılıskıden cıktıgını uzun sure ılıskı ıstemedıgını soyledı nasıl davransam ??????? :36:

arama sorma ilgiyi kes..
seninle mutluymus bilmem neymis, kalbini kirmamak icin soylemis. Sana ilgi duymuyor ve belli ki eski iliskisinin etkisinden henuz cikamamis.
bak daha ilk haftadan fark etmissin sana ilgisinin yetersiz oldugunu. Bosuna zorlama birseyleri. Zorla guzellik olmaz

"Tamam o halde böyle olmasına ben de sevindim sanırım öncesinde söyleyemesem de.O zaman kendine iyi bak" filan deyin. Geri dönüp sorarsa sorar sormazsa da sallayın bence bu işin pek oluru yok gibi şu an. Sorarsa da "bir öyle bir böyle davranıyorsun o yüzden güven vermedin ben de bir yerde tıkanacağını hissediyordum" deyin bence.Bunları kendi cümlelerinizle söylersiniz tabi. Açık açık eleştirin ya bundan anlıyorlar galiba. Ben kimi terslesem ardımda kimi istesem gelmez :31: Azıcık eleştirmek lazım açık sözlü dobra olup tavır koyabilmek lazım sanırım

Son düzenleme:
Back
X