aslında çok basit birşey sormak istiyorum..öyle bir aşk yaşarız ki hiç bitmeyecekmiş gibidir. onsuz nefes alamayacağımızı düşünürüz. gözümüz başkasını görmez.. ama gün gelir karşı taraf ilişkiyi bitirir. sizin kadar sevmemiştir. uzun süre acı çekersiniz. böyle bir ayrılık yaşayıp atlatıp başkasıyla en az o kadar mutlu olanlar var mı ? ben çok sevdim ama olmadı ve şuan başkasıyla olmayı düşünemiyorum bile.. başka erkeklerin ilgisi canımı sıkıyor. tek düşündüğüm bu hayatı birlikte geçiremiyeceğimiz. başkasıyla olsam bile ömrümce onu unutamayacakmışım gibi... öyle mi olacak ??
ewet bende aşık oldum güzeelde gidiyordu 2 yıl sürdü beni aldattı evlenecektik hesapta ama asla affedemem aldatılmayı 2yıl acısını çektim onsuz yaşayamam yerine sevemem diyordum bi süre sevemedimde bir hafta 3 gün sürdü yeniler nefes alamıyorum boğuluyorum sanırdım kötü günlerdi ama asla geri dönmedim sonra başkasını sevdim unuturdu bütün acımı şimdi onunla evliyim iyikide bitmiş diyorum unuttum inan unutuluyor ezdirmeyin kendinizi taviz vermeyin inandıklarınızdan iyiki diyorsunuz sonundada