- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
- Konu Sahibi teacherellaa
Acaba o gün bekleme odasında doktora talip olup, sarışın doktor hanıma da kötücül bakışlar atan, evlenme çağında kaç aşık kız vardı? Meksika çıkmazı gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim millet okumuş kadın sevmez, baksana sarışın kadın doktor hemen lafı yemiş, sana da hergün işini yaptığın için neler deniyordur, kimbilir kimlerin kısmetine mani olmakla suçlandınSevgilisi olup olmadığını bilmeden bence cok fazla hayale kapılmayın. :)
Bir de bu doktora aşık olma sadece kadınlara mı özgü yoksa ilerde biride bana ciceklerle gelip "doktor hanım aşkınızdan ölüp bitiyorum" diyebilir mi?![]()
Sevgilisi olup olmadığını bilmeden bence cok fazla hayale kapılmayın. :)
Bir de bu doktora aşık olma sadece kadınlara mı özgü yoksa ilerde biride bana ciceklerle gelip "doktor hanım aşkınızdan ölüp bitiyorum" diyebilir mi?![]()
Kızlar yardım lütfenburada bana benzer açılan konuları çok inceledim ve üye olup konu açmaya karar verdim şimdi başlıyorum anlatmaya, bir ay önce diş ağrısı şikayetimden dolayı doktora gittim orda gördüğüm başka bir doktora aşık oldum. Dişimin çekilmesi gerekiyordu başka dişimi tedavi ettirdim neyse ikinci randevumu o aşık olduğum doktordan aldım şöyle güzelce bir stil yaptım elimde tuğla gil bir kitap iş dosyalarım klasik tarz fln.
pek ilgilendi benle diyemem ilaç verdi bana o ilaçlarda bitti yarın gideceğim üç buçuk hafta oldu ilaçların bitmesini bekledim sizce ne yapmalı objektif şekilde benle ilgilendi fln demiyorum normal davrandı birde dikkatimi çeken sarışın bir doktor var sürekli bir bahane ile onun yanına geliyor :/
Beyaz önlüğun her zaman cazibesi vardir hocamSevgilisi olup olmadığını bilmeden bence cok fazla hayale kapılmayın. :)
Kızlar yardım lütfenburada bana benzer açılan konuları çok inceledim ve üye olup konu açmaya karar verdim şimdi başlıyorum anlatmaya, bir ay önce diş ağrısı şikayetimden dolayı doktora gittim orda gördüğüm başka bir doktora aşık oldum. Dişimin çekilmesi gerekiyordu başka dişimi tedavi ettirdim neyse ikinci randevumu o aşık olduğum doktordan aldım şöyle güzelce bir stil yaptım elimde tuğla gil bir kitap iş dosyalarım klasik tarz fln.
pek ilgilendi benle diyemem ilaç verdi bana o ilaçlarda bitti yarın gideceğim üç buçuk hafta oldu ilaçların bitmesini bekledim sizce ne yapmalı objektif şekilde benle ilgilendi fln demiyorum normal davrandı birde dikkatimi çeken sarışın bir doktor var sürekli bir bahane ile onun yanına geliyor :/
ipeqbojuqu kos kiz tam senlik konu var lmnt nin konudu gibi arkasi yarınli
devlette zaten çok param yok yaz ayı girdi malum olmadı böbreklerimi satışa çıkartırımBen benzer bi konuda bi yorunda okumustum uyelerden birinin komsusu dis doktoruna adik olmus bu sebeple dislerini vs yaptirmis bir yil git gel en sonunda evlenmisler
Bence tugla gibi kitabi bos ver gidip gelnek icin tugla agirliginda cuzdanin olsa kafi
Yani sinucta agzinda 32 dis var dolgu kanal kaplama lazer beyazlatma dis tasi temizligi derken gidip gelmeye bi duru bahane
Bu arada asik oluyoruz falanda bi dusunsene ya sahsi muhterem evliyse yada kalbi doluysa binlarida aklinda bulundursaydin keske
Ayyy bende onu anlattiydimda o senin tanidikmiydi bende bi uye anlatmisti fiye hatirliyorum sence ilerler mi bana biraz umutsuz vaka gibi geldiucarak geldim
Konu sahibi bir tanidik dis doktoruna gitti geldi 32 disini yaptirmadik sey kalmadi sonuc suan evliler
Senin doktorun sevgilisi varmi basi baglimi bunlar inemli eger bos taysa 32 disini elden gecirt![]()
Yanlış anlaşıldım sanırsam cin ali serisi okumuyorum normaldede vurgu yaptım ne varki zaten o çekim olmazsa bende yoluma bakarım ....tabi ki de etkiler de şöyle etkiler hani kız güzeldir ya da çocuk yakışıklıdır ilk tipinden etkileniriz. ama sanmıyorum bir erkeğin aa kalas gibi kitapla geziyor hmm klasik de giyinmiş ne hoş diyeceğini sanmam. enerji meselesi bu. siz karşınızdakinin ilk tipinden etkilenirsiniz ama başkası onu beğenmez mesela enerjileriniz uyuşur ve olur.demek istediğim etkilenseydi etkilenirdi zaten yoksa etkilendi de benim mi haberim yok
Aaa devletteyse daha ümitvar duruyo bence baska dis problemin yok mu sende memursan ayni yerde memleketle ilgili niseyler sor bahaneler uydur diş taşı temizligi vs yaptirdevlette zaten çok param yok yaz ayı girdi malum olmadı böbreklerimi satışa çıkartırım![]()
ya ortak noktamız var aslında bunun memleketi benim çocukluğumun geçtiği yer ben kardeşim orda doğduk . :)Aaa devletteyse daha ümitvar duruyo bence baska dis problemin yok mu sende memursan ayni yerde memleketle ilgili niseyler sor bahaneler uydur diş taşı temizligi vs yaptir
Senin sonundav Kerem&Aslinın Keremi gibi olmadinda![]()
inşallah kuzum ya az özgüven olsa sorun yok muhabbet fln açsam utanmasam .Bu isin sonunu merakla belicem.
Biraz zor gibi adam hastasina etik olarak o gozle bakmaz.
Yinede kismet bu isler bakadabilir![]()
Karizmayla ilgili bu iş birazdaVay arkadas bir gun de biri otobus soforune, bim kasiyerine, halk ekmekciye falan asik olsun hep doktor hep doktor![]()