Aşık oldum doktoruma :(

Acaba o gün bekleme odasında doktora talip olup, sarışın doktor hanıma da kötücül bakışlar atan, evlenme çağında kaç aşık kız vardı? Meksika çıkmazı gibi

Sevgilisi olup olmadığını bilmeden bence cok fazla hayale kapılmayın. :)

Bir de bu doktora aşık olma sadece kadınlara mı özgü yoksa ilerde biride bana ciceklerle gelip "doktor hanım aşkınızdan ölüp bitiyorum" diyebilir mi? :KK70:
Bizim millet okumuş kadın sevmez, baksana sarışın kadın doktor hemen lafı yemiş, sana da hergün işini yaptığın için neler deniyordur, kimbilir kimlerin kısmetine mani olmakla suçlandın :D

Bir de bu doktora aşık olma sadece kadınlara mı özgü yoksa ilerde biride bana ciceklerle gelip "doktor hanım aşkınızdan ölüp bitiyorum" diyebilir mi? :KK70:

Diyen var cansu, sadece çiçek değil, polis telsizinden anos da geçiyor, arabana isimsiz çiçek bırakılması da. İlerde neler neler göreceksin. Sanırım bu durum mesleğin genelini kapsıyor :KK70:

Kızlar yardım lütfen :KK43: burada bana benzer açılan konuları çok inceledim ve üye olup konu açmaya karar verdim şimdi başlıyorum anlatmaya, bir ay önce diş ağrısı şikayetimden dolayı doktora gittim orda gördüğüm başka bir doktora aşık oldum. Dişimin çekilmesi gerekiyordu başka dişimi tedavi ettirdim neyse ikinci randevumu o aşık olduğum doktordan aldım şöyle güzelce bir stil yaptım elimde tuğla gil bir kitap iş dosyalarım klasik tarz fln. :KK70: pek ilgilendi benle diyemem ilaç verdi bana o ilaçlarda bitti yarın gideceğim üç buçuk hafta oldu ilaçların bitmesini bekledim sizce ne yapmalı objektif şekilde benle ilgilendi fln demiyorum normal davrandı birde dikkatimi çeken sarışın bir doktor var sürekli bir bahane ile onun yanına geliyor :/

Ben benzer bi konuda bi yorunda okumustum uyelerden birinin komsusu dis doktoruna adik olmus bu sebeple dislerini vs yaptirmis bir yil git gel en sonunda evlenmisler

Bence tugla gibi kitabi bos ver gidip gelnek icin tugla agirliginda cuzdanin olsa kafi

Yani sinucta agzinda 32 dis var dolgu kanal kaplama lazer beyazlatma dis tasi temizligi derken gidip gelmeye bi duru bahane

Bu arada asik oluyoruz falanda bi dusunsene ya sahsi muhterem evliyse yada kalbi doluysa binlarida aklinda bulundursaydin keske

Beyaz önlüğun her zaman cazibesi vardir hocam :KK52:

Önemli Not :yalniz hastane icinde kasap,berber vb yerlerde olmaz:KK53:

O değil ide doktorun görünümü merak ettim ben hep yaşlı doktorlara denk geldim bugüne dek

Kızlar yardım lütfen :KK43: burada bana benzer açılan konuları çok inceledim ve üye olup konu açmaya karar verdim şimdi başlıyorum anlatmaya, bir ay önce diş ağrısı şikayetimden dolayı doktora gittim orda gördüğüm başka bir doktora aşık oldum. Dişimin çekilmesi gerekiyordu başka dişimi tedavi ettirdim neyse ikinci randevumu o aşık olduğum doktordan aldım şöyle güzelce bir stil yaptım elimde tuğla gil bir kitap iş dosyalarım klasik tarz fln. :KK70: pek ilgilendi benle diyemem ilaç verdi bana o ilaçlarda bitti yarın gideceğim üç buçuk hafta oldu ilaçların bitmesini bekledim sizce ne yapmalı objektif şekilde benle ilgilendi fln demiyorum normal davrandı birde dikkatimi çeken sarışın bir doktor var sürekli bir bahane ile onun yanına geliyor :/
:skandal::skandal:

Çekilin ben dis doktoru asistaniyim (tabi nir zamanlar)

Şaka bir tarafa dis doktoru ve hasta arasinda ne yazik ki diger hasta doktor iliskisinden daha farkli bir yakinlik oluyot

Ve hele hele eger o doktor ozeldeyse uzulerek soyluyorum saglik sektoru birazda ticari sektore kaymaya basladigindan dolayi hastada hasta gibi degilde musteri gibi gorulurde gonlunu hos tutmaya calisilirsa olacak olan budur onune gecilmez maalesef

Soyle birsey soyleyeyim beraber calistigim doktor hastasiylayken dunyanin en sempatik insaniyken hasta ciktiktan sonra icinden bi canavar cikabiliyodu

Evli değil yeni mezun nerden mi biliyorum facebook sayesinde doktor genç ve gökhan türkemene benziyor siz deyin doktorlardan fırlamış ben deyim grey's anatomy sarışına gelince iki kez gittim ikisindede ay hiç hastam yok canım sıkılıyor bahanesi ile adamın yanında soluğu almasından anladım üstelik hastaları varken hemde kadınlar hisseder arkadaşça mı değil mi ama tespitime göre çocuk ona o gözle bakmıyor resimleri vardı hatta arkadaşıma gösterdim kız bunun ablası mı dedi gıybet kazanını çevirdik. belkide olabilir benim ev hanımı velim vardı kocası doktordu iki kelmesinden biri eşim şöyle böyle küçümseme adına yazmıyorum ki asla öyle biri değilim işin gırgırı bu kitap olayı çok büyütüldü yahu ben cin ali serisi okumuyorum sadece kitap okuyan birisiyim farklı bi tavsiye istedim çok büyütüldü bu kelime gırgırına yazdım o tuğlagiide espri konusunu yapmıştım hatta arkadaşa. :D

Ben benzer bi konuda bi yorunda okumustum uyelerden birinin komsusu dis doktoruna adik olmus bu sebeple dislerini vs yaptirmis bir yil git gel en sonunda evlenmisler

Bence tugla gibi kitabi bos ver gidip gelnek icin tugla agirliginda cuzdanin olsa kafi

Yani sinucta agzinda 32 dis var dolgu kanal kaplama lazer beyazlatma dis tasi temizligi derken gidip gelmeye bi duru bahane

Bu arada asik oluyoruz falanda bi dusunsene ya sahsi muhterem evliyse yada kalbi doluysa binlarida aklinda bulundursaydin keske
devlette zaten çok param yok yaz ayı girdi malum olmadı böbreklerimi satışa çıkartırım :D

:KK55: ucarak geldim:KK54:
Konu sahibi bir tanidik dis doktoruna gitti geldi 32 disini yaptirmadik sey kalmadi sonuc suan evliler:sus:
Senin doktorun sevgilisi varmi basi baglimi bunlar inemli eger bos taysa 32 disini elden gecirt:KK16:
Ayyy bende onu anlattiydimda o senin tanidikmiydi bende bi uye anlatmisti fiye hatirliyorum sence ilerler mi bana biraz umutsuz vaka gibi geldi

Eger ozelse bu ozeldeki doktirlarin cogu hasta (artik musferi) memnuniueti icin cok sıcak cok yakın davranabiliyorlar maalesef

Ama insallah mutlu son olur

tabi ki de etkiler de şöyle etkiler hani kız güzeldir ya da çocuk yakışıklıdır ilk tipinden etkileniriz. ama sanmıyorum bir erkeğin aa kalas gibi kitapla geziyor hmm klasik de giyinmiş ne hoş diyeceğini sanmam. enerji meselesi bu. siz karşınızdakinin ilk tipinden etkilenirsiniz ama başkası onu beğenmez mesela enerjileriniz uyuşur ve olur. :KK70: demek istediğim etkilenseydi etkilenirdi zaten yoksa etkilendi de benim mi haberim yok
Yanlış anlaşıldım sanırsam cin ali serisi okumuyorum normaldede vurgu yaptım ne varki zaten o çekim olmazsa bende yoluma bakarım ....

devlette zaten çok param yok yaz ayı girdi malum olmadı böbreklerimi satışa çıkartırım :KK70:
Aaa devletteyse daha ümitvar duruyo bence baska dis problemin yok mu sende memursan ayni yerde memleketle ilgili niseyler sor bahaneler uydur diş taşı temizligi vs yaptir

Senin sonundav Kerem&Aslinın Keremi gibi olmadinda:KK70:

Aaa devletteyse daha ümitvar duruyo bence baska dis problemin yok mu sende memursan ayni yerde memleketle ilgili niseyler sor bahaneler uydur diş taşı temizligi vs yaptir

Senin sonundav Kerem&Aslinın Keremi gibi olmadinda:KK70:
ya ortak noktamız var aslında bunun memleketi benim çocukluğumun geçtiği yer ben kardeşim orda doğduk . :)

Bu isin sonunu merakla belicem.
Biraz zor gibi adam hastasina etik olarak o gozle bakmaz.
Yinede kismet bu isler bakadabilir:deli:

Back
X