Aşık oldum doktoruma :(

swarmı olaydı eyiydi ilişki durumu kapalı ya sanmıyorum ama yoksa o fettan sarışın bu kadar rahat davranamazdı :KK70: evli değil ama eminim bundan anne kuzusu annesi ile resmi profil. :p

Hadi yaa baya baya çözmüşsün he :halay:

Valla belli olmaz, sen komple yaptır diş bakımlarını, birkaç espri birşey... O fettan sarışından bıkmıştır bence :D

Aynen aynen :KK70: bazen o kadar alakasız kişilere bakıyorum ki yuh diyorum ya... En sevdiğim de açık olan profiller :KK70:
Hic sorma ya sevmediklerime bile bakiyorum

En son eski is yerimdeki bi arkadasin paylasimini yanlislikla begenmistim ondan oncede mudurun ayyy yer yarilsada dibine girsem diye dusunmustum

Acik profillere bende bayiliyorum ama yanlislikla begenme gibi felaketle sonuclanmazsa

Burda bazen okuyorum millet yaziyo kocam sunun profiline bunun profilene bakmis kocam olsa beni bosar Allah korusun

Profiline bakmafigim kimse yok herhalde

Şunu da yazayım ben kolay kolay kimseden etkilenmem bu kişiyi gördüğüm an elim ayağım kesildi öyle statü para pulda gözüm yok en son bir ay önce çok zengin ayaklı para gibi gezen bir talibim vardı itici geldi kabul etmedim vallahi yalanda değil doktor dedim diye direk etiketleme çabaları inşaat işçisi desem konu bu kadar büyümeyecekti sanırım 26 yaşındayım ve senelerdir tek kuruş almıyorum ailemden kendi kazandığın para ile geçiniyorum ne güzelde yargılıyorsunuz tanımadan etmeden özgüveni de yokmuş fln gereksiz özgüvenden kendini olmadığı halde bir halt sanmaktan iyi bence çağımızın vebası şımarıklığı özgüven sanmak bundan nasibini alanlar var aramızda neyse...

Bu arada yakin bi dis hekimi tanidigimiz soyle deyip dalga gecmisti valla aklinda olsun:
"Kendilerini begendirmek icin bi ton makyajla geliyolar islem esnasinda o rimeller akiyor makyaj darmaduman oluyo ne insanlar var yahu" seklinde.

Herhangi biseyi abartmamani tavsiye ederim

Şunu da yazayım ben kolay kolay kimseden etkilenmem bu kişiyi gördüğüm an elim ayağım kesildi öyle statü para pulda gözüm yok en son bir ay önce çok zengin ayaklı para gibi gezen bir talibim vardı itici geldi kabul etmedim vallahi yalanda değil doktor dedim diye direk etiketleme çabaları inşaat işçisi desem konu bu kadar büyümeyecekti sanırım 26 yaşındayım ve senelerdir tek kuruş almıyorum ailemden kendi kazandığın para ile geçiniyorum ne güzelde yargılıyorsunuz tanımadan etmeden özgüveni de yokmuş fln gereksiz özgüvenden kendini olmadığı halde bir halt sanmaktan iyi bence çağımızın vebası şımarıklığı özgüven sanmak bundan nasibini alanlar var aramızda neyse...
Bos ver ya kidi kendinden bilirmis isi

Bende bi ara bi konu acmistin chatte bi doktorla tanismistim falan herkes yazmisti doktor olmasaydi oyle umurubda olurmuydu falan yazmistilar ama ben onunla ilk konustugumda insaat amelesiyim demisti hatta doktirum dediginde bile inanmamistim

Evet yalam degil meslegin verdigi bi karizma var ama cok sukur kariyer fiye kisiligimizi satacak insanlarda degiliz

Bu arada yakin bi dis hekimi tanidigimiz soyle deyip dalga gecmisti valla aklinda olsun:
"Kendilerini begendirmek icin bi ton makyajla geliyolar islem esnasinda o rimeller akiyor makyaj darmaduman oluyo ne insanlar var yahu" seklinde.

aşırı makyajdan kaçınıyorum zaten doğal tonla ruj bile öyle . :) tanıdığın nasıl biriydi peki?

Bos ver ya kidi kendinden bilirmis isi

Bende bi ara bi konu acmistin chatte bi doktorla tanismistim falan herkes yazmisti doktor olmasaydi oyle umurubda olurmuydu falan yazmistilar ama ben onunla ilk konustugumda insaat amelesiyim demisti hatta doktirum dediginde bile inanmamistim

Evet yalam degil meslegin verdigi bi karizma var ama cok sukur kariyer fiye kisiligimizi satacak insanlarda degiliz
aynen arkadaşım para pul statü bunlar bir yere kadar etkilenmedikten sonra ayrıca benim eniştem doktor teyzem hastane müdürü istesem rahat giderim bulun bana derim öyle çok arasam.

aklıma çok takıldı ama ya ben saç makyaj elbise ayakkabı ayarlamıştım :/

ha bu arada bütün kamu benden sorulur eniştem doktor babam polis kardeşim mühendis ben öğretmen ne statü atlama merakım varmış yahu :KK70: kenar mahallede tek göz odada yaşıyoruz 4 kişi.

aklıma çok takıldı ama ya ben saç makyaj elbise ayakkabı ayarlamıştım :/
Makyaji abartma cidden basit dis temizliginde bile gozlerinin yasarmasindan rimelin fln dagiliyo, e akan sular varsa cenenden onlari siliyosun :)
Yani sik ve sade git bence. Herkesin tarzi farklidir tabi ama ben olsam oyle yapardim.

Makyaji abartma cidden basit dis temizliginde bile gozlerinin yasarmasindan rimelin fln dagiliyo, e akan sular varsa cenenden onlari siliyosun :)
Yani sik ve sade git bence. Herkesin tarzi farklidir tabi ama ben olsam oyle yapardim.
rimel ben sürüyorum ya kirpiklerimde uzun ben beyaz tenliyim makyaj yapmazsam hasta gibi duruyorum eyeliner fln sürmem ama sıcaklarda var bak şimdi napcam :(

bi elbise aldım diz hizasında açık geldi biraz üstüme kot ceket giyeceğim birde önü açık topuklu yazlık bir ayakkabı aldım :)

Adam yakisikli ve evli bi adam ama evli olmasina ragmen suslenip puslenip gidiyorlardi. Bu dis hekimlerinin sik karsilastiklari bisey olabilir :)
evli olsa umudu keserdim ben facede hatta profilinde ablasını karısı sandım ama araştırdım değilmiş ben yaşlarda zaten yeni atanmış :)

Valla dis kliniginde calistim ama oyle dediginiz turden seylerle hic karsiladmafim ama

Bigun iki kiz gelmosti biri yanima yakladip kulagima doktor yakisikli mi demisti ben şok ben vefat

Kolay kolay doktora giden bi yapim yoktur ama ciddi ciddi o kadar zaman hastanede stajim oldu bir kere bile bi doktora yan gozle baktigim olmadi

nasıl kızlardan etkileniyor acaba?

Back
X