Aşık oldum doktoruma :(

bende çene bozukluğu var..
doktora gittim
o zamanda bekardim tabi.. evlenme arifesindeydim..
yakışıklı doktor geldi çenemle oynayip durdu bende yeter aa dedim dedi ki yüzün çok güzel diyo bide utanmaz herif..
bende yüzüğümü gösterdim. nişanliyim dedim..:D
adam ondan sora hiç orali olmadi:D
ben tedavi için gittim aşık olmak için degil..
sen aşık olmaya gitmişsin bacim:D
aradan 3 sene geçti.. evliyim şu anda..

Sadece hoşlanmışsınız. Biraz görmeseniz unutursunuz belki. Ama yaz günü biraz heyecan yaşamak istiyorum diyorsanız o ayrı. O zaman ben de birkaç öneride bulunayım. :KK45:
Çalışma saatleri içerisinde pek konuşma yapamazsınız. Süreler zaten kısıtlı olur. Dişinizi yapıp bırakır. Çıkış saatlerine yakın gelmeye çalışın. Dişimin ağrısını durduramıyorum gibi. Ama yalanınız da ortaya çıkabilir garantisi yok. Nöbet tuttukları zamanlar oluyor. Saat 5 ten sonra birkaç dişçi kalıyorlar. Acil hastalara bakmak için. Etrafta da pek kimsecikler olmuyor. O arada diş bahanesi ile gidip daha uzun konuşma fırsatı yakalayabilirsiniz. Sizin bu çabanızdan adam çok net anlar ama bunu söyleyeyim. :KK48: Anladığı halde bir şey yapmıyorsa bırakın. Başka yaz aşkı bulun kendinize. :KK45:
Yalnız hastayken doktor dişçi gözüm görmez benim. Doktoru ne ara gözünüz gördü?:KK48:

Telefondan girdiğim için sağlıklı cvp yazamadım 26 yaşındayım evet ve tuğlagil işin espirisi ben zaten seviyorum kitapları seçim için edebiyatçi arkadaşımdan yardım aldım oda var ama :KK70: şaka değil hayatın içinden bir olay ve bunun statü ile ilgisi yok olsa onca okulda çalıştım bir öğretmen fln bulurdum çok rahat... ve ben çok çekingen bir insanım konu açtım ama dışardan bakan çok havalı fln der özgüven hiç yok benim açık açık bir belirti görmediğimi yazmamın sebebi abartı olmaması yönünde çünkü her hareketi ciddiye alıp ay ilaç verdi oda bana boş değil diyecek yaşta değilim kısacası talibim adama nasıl etkilerim evli değil ayrıca facede buldum istek yada msj atmadım abazan gibi ben yaşlarda oda tahmini....
Buarada bence cok dogal bende kocamı metroda tavlamıstım
Becerı ısı bu :KK11::skandal:

Kızlar yardım lütfen :KK43: burada bana benzer açılan konuları çok inceledim ve üye olup konu açmaya karar verdim şimdi başlıyorum anlatmaya, bir ay önce diş ağrısı şikayetimden dolayı doktora gittim orda gördüğüm başka bir doktora aşık oldum. Dişimin çekilmesi gerekiyordu başka dişimi tedavi ettirdim neyse ikinci randevumu o aşık olduğum doktordan aldım şöyle güzelce bir stil yaptım elimde tuğla gil bir kitap iş dosyalarım klasik tarz fln. :KK70: pek ilgilendi benle diyemem ilaç verdi bana o ilaçlarda bitti yarın gideceğim üç buçuk hafta oldu ilaçların bitmesini bekledim sizce ne yapmalı objektif şekilde benle ilgilendi fln demiyorum normal davrandı birde dikkatimi çeken sarışın bir doktor var sürekli bir bahane ile onun yanına geliyor :/
Güzel heyecanlar bunlar neden olmasın.Ne eksiğin var.İlla ki herkes bir yerlerde birileriyle kaşılaşıp :KK200:
İnsanlar bazı şeyleri çok fazla ciddiye alıp eleştirisel yorumlar yapabiliyor.Hoşlanacağımız insanları önceden küremizde veya rüyamızda görmüyoruz.Ya da kalbimiz hoşlanacağımız insanı içinbekar evli diye uyarı sinyali göstermiyor.Sanki herkes bekarları algılayıp hoşlanıyor.Nikah kıymak istiyorum demedin hoşlandım dedin.Tabiki evliyse geri duracaksın.

Bi git gel bakalım.Çok üstüne düşme.Ama muhabbet kur.Olursa güxel olur,olmazsa güzel heyecan kalır.Belki tanıdıkça istemeyeceksin bu da bir seçenek.

Ben facebooktan eklerdim kabul ederse benimdir etmezse hiç benim olmamıştır:KK53: müvekkilerin isteklerini tanımadığım Meslektaşları bile kabul etmem ama hoşlanacağım biri eklese kabul ederdim hem yüz yüze konuşurken cesur olamıyoruz

Şaka bir yana ben bi şekilde hoşlantımı belli ederdim sanırım

İlk ve son defa yazıyorum kendimi anlatmaya çalışmayacağım tamam ilk gittiğim gün iş çıkışı gittiğim için klasiktim elimde dosyalarım ve kitabım vardı yani olmadığım gibi gözükmeye çalışmadım olanı gösterdim adama tamam, yüzüme bile bakmadı değil sadece yoğun ilgi göstermedi, statü denkliğine gelince adam ingiliz prensi değil kaldı ki o bile halktan biriyle evlendi. :KK70: kimsenin statüsü parasına ihtiyacım yok kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum şükür siz çok zengin çocuk fakir oğlan dizisi izlediniz galiba ha ben şansımı denerim olmazsa olmaz kapısında yatacak halim yok baştada yazdığım gibi doktor takıntım olsa eniştem doktor söylerdim zahmete girmezdim bunları söylememdeki amaç kendimi birine yamamaya ihtiyacım olmadığıdır benim hissettiğim aşk belki beğeni kısaca size ne ulan demek istiyorum fesatnaz tiplere... :)

O kitaplar gerçekten sizin kitaplarınız olsaydı gerçekten ilgilendiğiniz okulunuzla ilgili şeyler olsaydı ve tamamen tesadüf şekilde elinizde olsaydı tamam siz kendiniz dediniz stil olmak onunla aynı kültürdeyim havası yaratmak için arkadaştan da gülle gibi kitaplar aldım diye sırf onun gözüne girmek için başkalarından kitap almışsınız alakasız yani bu nedir?

Kimse sana o adam İngiliz kraliyet ailesinden sana bakmaz demedi, tam tersine dedim ki sen o kitaplar ı kapıp gidip onun dengi gibi davranmaya çalışmışsın ama o liseli birine de aşık olabilir dedim sonuçta onu etkilemek için onca kitabı aldığınızı söylediniz yoksa dişçiye randevunuz varken o kadar ağır kitapların sizde ne işi var kandırmayalım kimseyi.

Ayrıca bak gibi de neredeyse kapısında yatacaksını tanımadığınız adamın bugün edebiyat kitapları almışsınz arkadaşınızdan yarında diş doktorluğu kitapları bulun bari işe yarar gözüne girersiniz. Kendi sözlerini hiç dememiş gibi yapmanız çok ilginç ama maalesef sana bu adamdan ekmek yok. Üzgünüm.. Tedavin bitince ne yapacaksın dişlerini yerinden mi sökeceksin :KK45:bence facebookta ekle kendini tanıt cevabını al önüne bak.

Disciye gitmekten nefret ediyorum. Keske bende bi disciye asik olsaydim, o zaman boyle nefret etmezdim heralde dis tedavilerinden. :KK70:
Onca zaman agzin kocaman acik bekliyorsun adamin onunde. Agzinda sorunlu disler. Ne kadar suslenirsen suslen, ne yaparsan yap, etkilenmez. Birde ne kadar itici bi durum ya, o kadar yakin mesafede calisiyor ki disciler, (mecburen tabi) adamla agiz agizasin resmen, hatta adamin verdigi nefes geliyo suratina, neyseki disci olduklari icin nefesleri kotu kokmuyo ama, yinede bi baskasinin verdigi nefesi sen aliyorsun resmen. Cok itici, igrenc geliyo bana.

Madem öyle gözün kara olsun asıl dr belli et hoşlandığını oda etkilenirse nazlanmaz zaten....
Ne yap mesela gözlerinin içine bak o dişlerinle uğraşırken kışkırtıcı bir parfüm sık gitmeden oruç oruç verdiğim akıla bakma sen ya:KK23::KK23::KK23:

O kitaplar gerçekten sizin kitaplarınız olsaydı gerçekten ilgilendiğiniz okulunuzla ilgili şeyler olsaydı ve tamamen tesadüf şekilde elinizde olsaydı tamam siz kendiniz dediniz stil olmak onunla aynı kültürdeyim havası yaratmak için arkadaştan da gülle gibi kitaplar aldım diye sırf onun gözüne girmek için başkalarından kitap almışsınız alakasız yani bu nedir?

Kimse sana o adam İngiliz kraliyet ailesinden sana bakmaz demedi, tam tersine dedim ki sen o kitaplar ı kapıp gidip onun dengi gibi davranmaya çalışmışsın ama o liseli birine de aşık olabilir dedim sonuçta onu etkilemek için onca kitabı aldığınızı söylediniz yoksa dişçiye randevunuz varken o kadar ağır kitapların sizde ne işi var kandırmayalım kimseyi.

Ayrıca bak gibi de neredeyse kapısında yatacaksını tanımadığınız adamın bugün edebiyat kitapları almışsınz arkadaşınızdan yarında diş doktorluğu kitapları bulun bari işe yarar gözüne girersiniz. Kendi sözlerini hiç dememiş gibi yapmanız çok ilginç ama maalesef sana bu adamdan ekmek yok. Üzgünüm.. Tedavin bitince ne yapacaksın dişlerini yerinden mi sökeceksin :KK45:bence facebookta ekle kendini tanıt cevabını al önüne bak.
Yav hehe tabi.

Arkadaslar taktikler icin tesekkurler ama bende is yok sanirim platonik kalicam boyle :(

Ben olsam, doktorlardan falan uzak dururdum ya. Egerki hastasiysam tabi. Bugun bana karsi birsey hisseden adam, yarin baska hastasina kapilir, bu boyle gider. Risk resmen :KK70:

Ben olsam, doktorlardan falan uzak dururdum ya. Egerki hastasiysam tabi. Bugun bana karsi birsey hisseden adam, yarin baska hastasina kapilir, bu boyle gider. Risk resmen :KK70:
o risk her zaman var ki hayatta icim eriyor o baktikca platoniklikten olup gidecegim disimide cektirdim :( hem ben onu seviyorum diye oda beni sevmek zorunda degil ki. :/

Back
X