- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Ahahahaha. Yeliz Adeley bence deYeliz ?
Valla aklima geldi ama sag partiden mi soldan mi bilmiyorum ki. Konu sahibi sol goruslu ise sag partiden bir milletvekili olmasi lazim. Kafayi yedim bu gece
Baska yerde akp ye oy verdigini soylemis konu sahibi, ondan ben muhalefet partilerine baktim ama sonuc yok:)) bulmacanin ilk asamasinin cozumune sagladigim katkidan dolayi kendimi tebrik ediyor, bos vaktim varmis gibi burada takildigim icin kendimi kiniyorum:))
Hahah aynen bende:))) gece gece ekşınHmmm o zaman chp den bir milletvekili demek. Yarin bir bakarim ben de ayni sekilde bir diger konuda kadin arayacagim diye pert olmus beyni, burda iyice yamulttum
Ben sana dizi filmden tv den aşık olduklarımın listesini yapmaya kalksam 500 sayfa olur.
Kısacası aşk öyle bir şey değil, öyle birini film izler gibi izleyince aşık falan olmuyorsun.
O adamla hiç tanışmadan, etkileşime girmeden aşk maşk olmaz. Olsa olsa beğeni olur.
O beğeni de bir zaman sonra geçiyor. Çünkü beyin mükemmel bir organ, bakıyor ki gelen giden yok, siliveriyor bir güzel aklından.
Ki bazı adamları dışarıdan beğeniyorsun, harika görünüyor. Ama her şey ağzını açana kadar sürüyor.Yani bu adamı tanısanız belki de asla aşık olabileceğiniz biri olmadığını fark edeceksiniz.
O yüzden ben bırakın sanal bir şekilde birine ilgi duymayı, platonik aşka bile güvenmiyorum. Çünkü çoğu zaman aşk olmuyor o, önce beğeni oluyor sonra da saplantıya dönüşüyor. Ulaşamadıkça pis bir ruh haline giriyorlar.
Bu arada dayanamayacağım kim bu adam ya?
Yani ben de Kanada'nın başbakanını çok beğeniyorum.Ama aşığım dersem taş olurum taş!
Anladım kim olduğunu. Uzak dur, evli olmasa da uzak dur. Yakışıklı olmadığı halde ne hikmetse etkileniyor kadınlar ondan. Neyse o zat hakkinda çok şey derdim ama zamanında çok zarar gördüm susuyorum.
Etkilenme, elektrik falan derken aklıma biri geldi de, o da bu dönem mv değil bildiğim kadarıyla.Yoksa banko o derdim yani. :)
ben mi bulamadim bir tek kim oldugunu, bulmaca oldu gibi banaadini citlatin bari ozelden:)))
ben yanlış bı durum goremedım .gayet masumca bı hayranlık.isim alamayınca sankı adamı tacız edıo gıbı taşlamışlar bazı hatunlar.sankı karısından nasıl ayırırım dıe sordu kızcagız..ayrıca yasında ne var genclıgının baharında kız.hıc cocukca deıl.gayet dogal duygular.40 50 yasındakıler ,evlı kıvanc a aşık oluyolar.hayranlık,elınde olan bişi deıl sonucta.herkesın basınada gelmıştır mutlaka.zamanla gecer konu sahıbesı.gecene kadar da takıp etmende bı sakınca yok bence.senın gıbı kac tane sevenı vardır.kımler neler yasıo ama agzımız acılınca namus abıdesıyız..onun ıcın üzmesın kötu yorumlar senı..
Norveçli bir Bakan vardı. Miss gibi herifti be. Beni burdan duyuyorsa ona kokulu öpücükler gönderiyorum.
Böyle de cesaretli bir kadınım.
Yok yahu kesin bu sosyal medyada dikkat cekicem diye yıllarca kendini parçalayan , bir dönem dini mevzulara takan, bir dönem sosyalist , bir dönem de laik olan milletvekilidir. Genç epey. Kendisine çok özel antipatim var. Aman ben susuyorum ya ifşa olucam okur buraları da her delikten çıkar zaten.
Ben de ,başıma bir şey gelmesin diye adını vermek istemiyorum ama minnak bir ipucu olarak Muz Sesleri yazarının eski kocasına aşığım. Bana da psikolojik destek/ soğutma desteği verirseniz sevinirim.
İyi geceler.
Bizim vekillerin geneli tipsiz olur, gözlerini bi kontrol ettirsen geçer bence.
Bunu diyenin geçmişinde şu an milletvekili olan bi tipsiz eski sevgili var. Oradan biliyorum yani.
Ben eski üyeyim çok şahit oldum, yani gazetelere çıkmak, onedioya çıkmak pek yabancı şeyler değil. Bu konu da uzarsa ses getirir, o potansiyeli görüyorum.
Fakat konu sahibini çözebilmiş değilim. Madem adamın adını sır gibi saklayacaktın ne diye mv diye gözümüze soktun? Bizler kadınız, merak bizim doğamızda var. Bir şeyi gizli tutmak istersen hiç söylemeyeceksin, yarısını söylersen böyle olur. Mv demek yerine, oyuncu diyeydin, youtuber diyeydin ne bileyim ya komşum bile diyebilirdin. İmkansızlığı vurgulamak için illa makam mı şart? Bir tuhaflık var bu işte.
Konuyu okur okumaz aklıma bir isim geldi , buldum galiba diye düşünüyorum :) evli olmasa meclise git gibi bir fikir dahi verebilirdim. Ama evliymis , tanımıyorsun sonuçta gerçek hayatta. Bir süre takip etmesen geçer belki.
Birisi bana da ozelden citlatsa kim oldugunu, gercekten asiri merak ettim yoksa uyuyamam bu gece En azından sagci veya solcu bir partinin milletvekilimi onu yazsaydi biri. Ipucu verin ya catlayalim mi yani
Konu sahibi yetmemişti iyiki geldin
Bak yine meraklandırdılar.
Soğutma desteği istemiş hoş adam denir mi yaw:)
Nahoş de,kokoş de hatta nonoş de ama hoş deme
Konu sahibi gibi gizemli bir hale getirecektim, olmadı kahretsin. Bulunmasın diye o kadar da kapalı bir şekilde ima etmiştim. Hof.
Evet hoş. (Gözlerimde kalpler...)
Ozgur Mumcu'nun talibi cok:)) konu sahibinin asik oldugu kisi muhalefet partilerinden birinden ama ben kim oldugunu bulamadim:))) kimse de soylemiyor kim diye:))
Hsjsjsh.
Tamamen şekilci bir insan olduğumu hesaba katarsınız diye düşündüm. Bu durumda seçenek bire düşüyor.
-oha cidden iki kocası varmış şaşkınlığını gizleme çabaları-
Sitedeki tek talibi benim, lütfen. Çok diyerek sevgimi değersizleştirmeyin..........
Ben de yazarı yeni görme şerefine nail oldum. Alakasız ama kadınla acayip benziyoruz ya.
Özgür beyi daha önce bir haberde görmüştüm.Hoş evet...
Kızlar enerji bakanımız nasıl?
Neler neler yazmak istiyorum ama biraz tırstım ya. Tırstıttırdınız beni.
Ben buldum Eren E.... benceee ?? Chp milletvekili
Yeliz ?
Ya hangi milletvekili kadinlar kulubundeki bir kullanici bana asikmis diye dava acacak allahinizi severseniz. Kadin arayip taciz etse, surekli takip etse falan neyse. Kendi kendine sosyal medyadan takip ediyormus ne olacak? Ne korkmussunuz, adamlarin isleri gucleri yok da bunlari ciddiye alacaklar. Guldurdunuz.
Konu sahibi sag görüşlü mü sol goruslu mu? Bari asil oldugu milletvekilijin sag mi sol goruslu mu oldugunu yazsaymis. Çoğu chp yazmis. Chp den mi ki zit goruslu parti olarak???Ayy cildirciim.
Valla aklima geldi ama sag partiden mi soldan mi bilmiyorum ki. Konu sahibi sol goruslu ise sag partiden bir milletvekili olmasi lazim. Kafayi yedim bu gece
Ahahahaha. Yeliz Adeley bence de
Baska yerde akp ye oy verdigini soylemis konu sahibi, ondan ben muhalefet partilerine baktim ama sonuc yok:)) bulmacanin ilk asamasinin cozumune sagladigim katkidan dolayi kendimi tebrik ediyor, bos vaktim varmis gibi burada takildigim icin kendimi kiniyorum:))
Hmmm o zaman chp den bir milletvekili demek. Yarin bir bakarim ben de ayni sekilde bir diger konuda kadin arayacagim diye pert olmus beyni, burda iyice yamulttum
Hahah aynen bende:))) gece gece ekşın
Sağ kroşesine mi vuruldun, sol kroşesine mi
Sayın vekilimizinnnn
manisa milletvekili var adını unuttum cok cool bir vekil omu yoksa . adam karizma .soma davasını felan yakımdan izliyordu
Bende tery e asiktimşu boynulanınamı aklıma direk o geldi niyeyse.
ask degil bunun adı hayranlık hepimizde zman zman olmustur ünlü yada yarı ünlü gibilere . küçükkken redkit ve seker kız daki antony gibi cizgi karakterlerede asıktım
Devlet Bahçeli tahminine sesli güldüm asdgfjgkHerkese günaydın ve iyi pazarlar bana burda Devlet Bahçeli mi diye soran bile oldu :)) o yüzden tahminlerinize ses edemeyeceğim ama bir arkadaş niye milletvekili olduğunu söylüyorsun bu işte bir gariplik var demiş arkadaşım niye herşeyde bir gariplik arıyorsunuz imkansızlığın sebebini pekiştirmek için adamın makamınıda paylaştım sizlerle evet bunda bir sakıncada görmüyorum
Belalım. Diyince geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBu sevdalar boşuna lee bu sevdalar boşunabelalım belalım belalım amman tey tey tey teeey
Ya bu önyargılarınız niye? Kimseyle paylaşamadığım özel bir durumu burada tanımadığım kişilere dökmek istedim sadece. Geçici ve olmaması gerektiğini hemen hemen her yorumumda zaten yazdımKonu sahibi burada bayanların tahminlerde bulunması hoşuna mi gidiyor ? Aşık oldum diyorsun ki tv de gördüğün sosyal medyada gördüğün biri sonuçta. Milletvekili olmuş olmamış ne fark eder. Sıradan biri de olsa adamın eşi olabilir sevgilisi olabilir. Ben olsam duygusal boyutta bir şeyler hissetmemeye çalışırdım. Hadi etkilenme başladı diyelim kendi kendimle konuşup durdururdum. Adamla konuşsan da adam seninle tanıştıktan sonra hadi hemen aşk yasayalim ilerde olurda evleniriz mi diyecek sanki. Olabilir belki imkansız bir sey yok da. Olmaması muhtemel bir durum.
Ben de varim :)))Hsjsjsh.
Tamamen şekilci bir insan olduğumu hesaba katarsınız diye düşündüm. Bu durumda seçenek bire düşüyor.
-oha cidden iki kocası varmış şaşkınlığını gizleme çabaları-
Sitedeki tek talibi benim, lütfen. Çok diyerek sevgimi değersizleştirmeyin..........
Sizi şikayet ettimAkıl akıl gel popoma takıl.
Adamın kim olduğu, ne olduğu, evli olup olmadığı umurumda değil.
30 yaşına merdiven dayamış bir kadının yaşadığı hayranlığı aşk olarak nitelemesi benim dikkatimi çeken. Aşk öyle iki video izleyince oluşabilen bir duygu değil, bu kadar basite indirmeyin, ayak altına almayın duygularınızı. Hem de çokmuş, piiiyuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?