Aşık oldum hemde çok

Valla aklima geldi ama sag partiden mi soldan mi bilmiyorum ki. Konu sahibi sol goruslu ise sag partiden bir milletvekili olmasi lazim. Kafayi yedim bu gece

Baska yerde akp ye oy verdigini soylemis konu sahibi, ondan ben muhalefet partilerine baktim ama sonuc yok:)) bulmacanin ilk asamasinin cozumune sagladigim katkidan dolayi kendimi tebrik ediyor, bos vaktim varmis gibi burada takildigim icin kendimi kiniyorum:))

Hmmm o zaman chp den bir milletvekili demek. Yarin bir bakarim ben de ayni sekilde bir diger konuda kadin arayacagim diye pert olmus beyni, burda iyice yamulttum

manisa milletvekili var adını unuttum cok cool bir vekil omu yoksa . adam karizma .soma davasını felan yakımdan izliyordu

Yani ben de Kanada'nın başbakanını çok beğeniyorum. Ama aşığım dersem taş olurum taş!

Anladım kim olduğunu. Uzak dur, evli olmasa da uzak dur. Yakışıklı olmadığı halde ne hikmetse etkileniyor kadınlar ondan. Neyse o zat hakkinda çok şey derdim ama zamanında çok zarar gördüm susuyorum.

Etkilenme, elektrik falan derken aklıma biri geldi de, o da bu dönem mv değil bildiğim kadarıyla. Yoksa banko o derdim yani. :)

ben mi bulamadim bir tek kim oldugunu, bulmaca oldu gibi bana adini citlatin bari ozelden:)))

Norveçli bir Bakan vardı. Miss gibi herifti be. Beni burdan duyuyorsa ona kokulu öpücükler gönderiyorum.

Böyle de cesaretli bir kadınım.

Bizim vekillerin geneli tipsiz olur, gözlerini bi kontrol ettirsen geçer bence.

Bunu diyenin geçmişinde şu an milletvekili olan bi tipsiz eski sevgili var. Oradan biliyorum yani.

Birisi bana da ozelden citlatsa kim oldugunu, gercekten asiri merak ettim yoksa uyuyamam bu gece En azından sagci veya solcu bir partinin milletvekilimi onu yazsaydi biri. Ipucu verin ya catlayalim mi yani

Konu sahibi yetmemişti iyiki geldin

Bak yine meraklandırdılar.

Soğutma desteği istemiş hoş adam denir mi yaw:)
Nahoş de,kokoş de hatta nonoş de ama hoş deme

Konu sahibi gibi gizemli bir hale getirecektim, olmadı kahretsin. Bulunmasın diye o kadar da kapalı bir şekilde ima etmiştim. Hof.

Evet hoş. (Gözlerimde kalpler...)

Ozgur Mumcu'nun talibi cok:)) konu sahibinin asik oldugu kisi muhalefet partilerinden birinden ama ben kim oldugunu bulamadim:))) kimse de soylemiyor kim diye:))

Ben de yazarı yeni görme şerefine nail oldum. Alakasız ama kadınla acayip benziyoruz ya.
Özgür beyi daha önce bir haberde görmüştüm. Hoş evet...

Kızlar enerji bakanımız nasıl?

Neler neler yazmak istiyorum ama biraz tırstım ya. Tırstıttırdınız beni.

Ben buldum Eren E.... benceee ?? Chp milletvekili

Konu sahibi sag görüşlü mü sol goruslu mu? Bari asil oldugu milletvekilijin sag mi sol goruslu mu oldugunu yazsaymis. Çoğu chp yazmis. Chp den mi ki zit goruslu parti olarak???Ayy cildirciim.

Valla aklima geldi ama sag partiden mi soldan mi bilmiyorum ki. Konu sahibi sol goruslu ise sag partiden bir milletvekili olmasi lazim. Kafayi yedim bu gece

Ahahahaha. Yeliz Adeley bence de

Hmmm o zaman chp den bir milletvekili demek. Yarin bir bakarim ben de ayni sekilde bir diger konuda kadin arayacagim diye pert olmus beyni, burda iyice yamulttum

Hahah aynen bende:))) gece gece ekşın

Sağ kroşesine mi vuruldun, sol kroşesine mi
Sayın vekilimizinnnn

manisa milletvekili var adını unuttum cok cool bir vekil omu yoksa . adam karizma .soma davasını felan yakımdan izliyordu

Herkese günaydın ve iyi pazarlar bana burda Devlet Bahçeli mi diye soran bile oldu :)) o yüzden tahminlerinize ses edemeyeceğim ama bir arkadaş niye milletvekili olduğunu söylüyorsun bu işte bir gariplik var demiş arkadaşım niye herşeyde bir gariplik arıyorsunuz imkansızlığın sebebini pekiştirmek için adamın makamınıda paylaştım sizlerle evet bunda bir sakıncada görmüyorum

Bende tery e asiktim

Simdi dusununce psikolojim mi bozuktu acaba diyordum ama demek ki ben yalniz degilmisim

Bu arada bende belirli bir kurumda görev yapan biriyim sıkıntılı bir durum oluşması durumunda kariyerime kötü bir iz bırakabilecek durumlar bunlar o yüzden isim isteyen arkadaşlardan tekrar özür diliyorum ama çocuğu ile bir resmini gördüm az önce bir garip oldum sanırım dediğiniz gibi sosyal hesaplarında dolaşmamalıyım uyarı ve önerileriniz için sağolun

Devlet Bahçeli tahminine sesli güldüm asdgfjgk

Konu sahibi burada bayanların tahminlerde bulunması hoşuna mi gidiyor ? Aşık oldum diyorsun ki tv de gördüğün sosyal medyada gördüğün biri sonuçta. Milletvekili olmuş olmamış ne fark eder. Sıradan biri de olsa adamın eşi olabilir sevgilisi olabilir. Ben olsam duygusal boyutta bir şeyler hissetmemeye çalışırdım. Hadi etkilenme başladı diyelim kendi kendimle konuşup durdururdum. Adamla konuşsan da adam seninle tanıştıktan sonra hadi hemen aşk yasayalim ilerde olurda evleniriz mi diyecek sanki. Olabilir belki imkansız bir sey yok da. Olmaması muhtemel bir durum.

Ya bu önyargılarınız niye? Kimseyle paylaşamadığım özel bir durumu burada tanımadığım kişilere dökmek istedim sadece. Geçici ve olmaması gerektiğini hemen hemen her yorumumda zaten yazdım

Ben de varim :)))

Adamın kim olduğu, ne olduğu, evli olup olmadığı umurumda değil.

30 yaşına merdiven dayamış bir kadının yaşadığı hayranlığı aşk olarak nitelemesi benim dikkatimi çeken. Aşk öyle iki video izleyince oluşabilen bir duygu değil, bu kadar basite indirmeyin, ayak altına almayın duygularınızı. Hem de çokmuş, piiiyuu...

Akıl akıl gel popoma takıl.
Sizi şikayet ettim

Duygularım yaşım şuanki durumum kimseyi ilgilendirmez rica etsem konuma birdaha dahil olmayınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…