Aşık oldum hemde çok

Ben de ,başıma bir şey gelmesin diye adını vermek istemiyorum ama minnak bir ipucu olarak Muz Sesleri yazarının eski kocasına aşığım. Bana da psikolojik destek/ soğutma desteği verirseniz sevinirim.
İyi geceler.

Bizim vekillerin geneli tipsiz olur, gözlerini bi kontrol ettirsen geçer bence.

Bunu diyenin geçmişinde şu an milletvekili olan bi tipsiz eski sevgili var. Oradan biliyorum yani.

Ben eski üyeyim çok şahit oldum, yani gazetelere çıkmak, onedioya çıkmak pek yabancı şeyler değil. Bu konu da uzarsa ses getirir, o potansiyeli görüyorum.
Fakat konu sahibini çözebilmiş değilim. Madem adamın adını sır gibi saklayacaktın ne diye mv diye gözümüze soktun? Bizler kadınız, merak bizim doğamızda var. Bir şeyi gizli tutmak istersen hiç söylemeyeceksin, yarısını söylersen böyle olur. Mv demek yerine, oyuncu diyeydin, youtuber diyeydin ne bileyim ya komşum bile diyebilirdin. İmkansızlığı vurgulamak için illa makam mı şart? Bir tuhaflık var bu işte.

Konuyu okur okumaz aklıma bir isim geldi , buldum galiba diye düşünüyorum :) evli olmasa meclise git gibi bir fikir dahi verebilirdim. Ama evliymis , tanımıyorsun sonuçta gerçek hayatta. Bir süre takip etmesen geçer belki.

Birisi bana da ozelden citlatsa kim oldugunu, gercekten asiri merak ettim yoksa uyuyamam bu gece En azından sagci veya solcu bir partinin milletvekilimi onu yazsaydi biri. Ipucu verin ya catlayalim mi yani

Ozgur Mumcu'nun talibi cok:)) konu sahibinin asik oldugu kisi muhalefet partilerinden birinden ama ben kim oldugunu bulamadim:))) kimse de soylemiyor kim diye:))

Yazarın 2 eski kocası var yalnız. Merhaba ben düz mantık Kendi.

Hsjsjsh.
Tamamen şekilci bir insan olduğumu hesaba katarsınız diye düşündüm. Bu durumda seçenek bire düşüyor.
-oha cidden iki kocası varmış şaşkınlığını gizleme çabaları-

Ozgur Mumcu'nun talibi cok:))

Sitedeki tek talibi benim, lütfen. Çok diyerek sevgimi değersizleştirmeyin..........

Hsjsjsh.
Tamamen şekilci bir insan olduğumu hesaba katarsınız diye düşündüm. Bu durumda seçenek bire düşüyor.
-oha cidden iki kocası varmış şaşkınlığını gizleme çabaları-
Ben de yazarı yeni görme şerefine nail oldum. Alakasız ama kadınla acayip benziyoruz ya.
Özgür beyi daha önce bir haberde görmüştüm. Hoş evet...

Ben buldum Eren E.... benceee ?? Chp milletvekili

Ya hangi milletvekili kadinlar kulubundeki bir kullanici bana asikmis diye dava acacak allahinizi severseniz. Kadin arayip taciz etse, surekli takip etse falan neyse. Kendi kendine sosyal medyadan takip ediyormus ne olacak? Ne korkmussunuz, adamlarin isleri gucleri yok da bunlari ciddiye alacaklar. Guldurdunuz.

Konu sahibi sag görüşlü mü sol goruslu mu? Bari asil oldugu milletvekilijin sag mi sol goruslu mu oldugunu yazsaymis. Çoğu chp yazmis. Chp den mi ki zit goruslu parti olarak???Ayy cildirciim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…