- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.119
- 498
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Ben eski üyeyim çok şahit oldum, yani gazetelere çıkmak, onedioya çıkmak pek yabancı şeyler değil. Bu konu da uzarsa ses getirir, o potansiyeli görüyorum.Yok yahu kesin bu sosyal medyada dikkat cekicem diye yıllarca kendini parçalayan , bir dönem dini mevzulara takan, bir dönem sosyalist , bir dönem de laik olan milletvekilidir. Genç epey. Kendisine çok özel antipatim var. Aman ben susuyorum ya ifşa olucam okur buraları da her delikten çıkar zaten.
Ben de ,başıma bir şey gelmesin diye adını vermek istemiyorum ama minnak bir ipucu olarak Muz Sesleri yazarının eski kocasına aşığım. Bana da psikolojik destek/ soğutma desteği verirseniz sevinirim.
İyi geceler.
Anladım kim olduğunu. Uzak dur, evli olmasa da uzak dur. Yakışıklı olmadığı halde ne hikmetse etkileniyor kadınlar ondan. Neyse o zat hakkinda çok şey derdim ama zamanında çok zarar gördüm susuyorum.
Soğutma desteği istemiş hoş adam denir mi yaw:)Özgür Mumcu?
Hoş adam.
Özgür Mumcu?
Hoş adam.
Yazarın 2 eski kocası var yalnız.Konu sahibi gibi gizemli bir hale getirecektim, olmadı kahretsin. Bulunmasın diye o kadar da kapalı bir şekilde ima etmiştim. Hof.
Evet hoş. (Gözlerimde kalpler...)
Yazarın 2 eski kocası var yalnız.Merhaba ben düz mantık Kendi.
Ozgur Mumcu'nun talibi cok:))
Ben de yazarı yeni görme şerefine nail oldum. Alakasız ama kadınla acayip benziyoruz ya.Hsjsjsh.
Tamamen şekilci bir insan olduğumu hesaba katarsınız diye düşündüm. Bu durumda seçenek bire düşüyor.
-oha cidden iki kocası varmış şaşkınlığını gizleme çabaları-
Kızlar enerji bakanımız nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?