- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Gece gece fena güldüm acınacak halime alemsiniz :)))Özelden söyle bana. Aramızda kalacak. Ben de sana aşık olduğum tarikat liderinin ismini söylerim. Valla söylerim.
Özelden söyle bana. Aramızda kalacak. Ben de sana aşık olduğum tarikat liderinin ismini söylerim. Valla söylerim.
Ee o zaman mv olduğunu belirtmene gerek yoktu, "evli bir adama aşık oldum" diye açtığını düşün konuyu, kendin de kendine gereken cevabı verirsin... uzatacak bir şey yok. Aşk da değil bu, adamı gerçek hayatta görmemişsin tanımıyorsun, huyunu suyunu bilmiyorsun. Adam bekar da olsa değişen bişey yok. Duvara tablo mu alacaksın tipine bakıp? Adam hoş gelmiş sana tamam ama tanımadan hissettiklerin hayranlıktan öteye geçmez, evli olduğuna göre tanımayacaksın hiç bşr zaman. Bu böyle bir hayranlık olarak kalacak.Evli olduğunu biliyordum ama zikretmek istemedim burada sonradan söyledim
Delisin ya sen :))) hahahIsırıyor mu?
Delisin ya sen :))) hahah
Evliyse bence kendi kendinizi durdurun, bisürü bekar adam var aşık olmak isterseniz size yakışıcak olan böyle bi aşk bence..
Ee o zaman mv olduğunu belirtmene gerek yoktu, "evli bir adama aşık oldum" diye açtığını düşün konuyu, kendin de kendine gereken cevabı verirsin... uzatacak bir şey yok. Aşk da değil bu, adamı gerçek hayatta görmemişsin tanımıyorsun, huyunu suyunu bilmiyorsun. Adam bekar da olsa değişen bişey yok. Duvara tablo mu alacaksın tipine bakıp? Adam hoş gelmiş sana tamam ama tanımadan hissettiklerin hayranlıktan öteye geçmez, evli olduğuna göre tanımayacaksın hiç bşr zaman. Bu böyle bir hayranlık olarak kalacak.
Yakın zamanda burnu kırıldı mı?
Bu platonikler nedense ya patron, ya doktor, ya milletvekili. Duz adama asik olani gormedim.
Bulduk kızlaaaaaaaaar.
Valla ne tarz eylemlere giriştiğini bilemiyorumHahaha isiriyor muymus:)))
Haha kızım baştan bildik ses etmiyorsun korkundan peh. Bu yorumda eğlenme bak soğutuyorum seni o adamdan evli evliDelisin ya sen :))) hahah
Etkilenme, elektrik falan derken aklıma biri geldi de, o da bu dönem mv değil bildiğim kadarıyla.Anladım kim olduğunu. Uzak dur, evli olmasa da uzak dur. Yakışıklı olmadığı halde ne hikmetse etkileniyor kadınlar ondan. Neyse o zat hakkinda çok şey derdim ama zamanında çok zarar gördüm susuyorum.
Etkilenme, elektrik falan derken aklıma biri geldi de, o da bu dönem mv değil bildiğim kadarıyla.Yoksa banko o derdim yani. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?