Aşık oldum hemde çok

Evli olduğunu biliyordum ama zikretmek istemedim burada sonradan söyledim
Ee o zaman mv olduğunu belirtmene gerek yoktu, "evli bir adama aşık oldum" diye açtığını düşün konuyu, kendin de kendine gereken cevabı verirsin... uzatacak bir şey yok. Aşk da değil bu, adamı gerçek hayatta görmemişsin tanımıyorsun, huyunu suyunu bilmiyorsun. Adam bekar da olsa değişen bişey yok. Duvara tablo mu alacaksın tipine bakıp? Adam hoş gelmiş sana tamam ama tanımadan hissettiklerin hayranlıktan öteye geçmez, evli olduğuna göre tanımayacaksın hiç bşr zaman. Bu böyle bir hayranlık olarak kalacak.

Bu platonikler nedense ya patron, ya doktor, ya milletvekili. Duz adama asik olani gormedim.

Evliyse bence kendi kendinizi durdurun, bisürü bekar adam var aşık olmak isterseniz size yakışıcak olan böyle bi aşk bence..

Yakın zamanda burnu kırıldı mı?

Bu platonikler nedense ya patron, ya doktor, ya milletvekili. Duz adama asik olani gormedim.

Arkadaşlar bende farkındayım zaten herşeyin tek amacım içimdekileri paylaşmaktı burda kafa dağıtmak çabuk atlatmak için fikirler almak

Ben sana dizi filmden tv den aşık olduklarımın listesini yapmaya kalksam 500 sayfa olur.
Kısacası aşk öyle bir şey değil, öyle birini film izler gibi izleyince aşık falan olmuyorsun.
O adamla hiç tanışmadan, etkileşime girmeden aşk maşk olmaz. Olsa olsa beğeni olur.
O beğeni de bir zaman sonra geçiyor. Çünkü beyin mükemmel bir organ, bakıyor ki gelen giden yok, siliveriyor bir güzel aklından.
Ki bazı adamları dışarıdan beğeniyorsun, harika görünüyor. Ama her şey ağzını açana kadar sürüyor. Yani bu adamı tanısanız belki de asla aşık olabileceğiniz biri olmadığını fark edeceksiniz.
O yüzden ben bırakın sanal bir şekilde birine ilgi duymayı, platonik aşka bile güvenmiyorum. Çünkü çoğu zaman aşk olmuyor o, önce beğeni oluyor sonra da saplantıya dönüşüyor. Ulaşamadıkça pis bir ruh haline giriyorlar.
Bu arada dayanamayacağım kim bu adam ya?

Anladım kim olduğunu. Uzak dur, evli olmasa da uzak dur. Yakışıklı olmadığı halde ne hikmetse etkileniyor kadınlar ondan. Neyse o zat hakkinda çok şey derdim ama zamanında çok zarar gördüm susuyorum.

Anladım kim olduğunu. Uzak dur, evli olmasa da uzak dur. Yakışıklı olmadığı halde ne hikmetse etkileniyor kadınlar ondan. Neyse o zat hakkinda çok şey derdim ama zamanında çok zarar gördüm susuyorum.
Etkilenme, elektrik falan derken aklıma biri geldi de, o da bu dönem mv değil bildiğim kadarıyla. Yoksa banko o derdim yani. :)

ben yanlış bı durum goremedım .gayet masumca bı hayranlık.isim alamayınca sankı adamı tacız edıo gıbı taşlamışlar bazı hatunlar.sankı karısından nasıl ayırırım dıe sordu kızcagız..ayrıca yasında ne var genclıgının baharında kız.hıc cocukca deıl.gayet dogal duygular.40 50 yasındakıler ,evlı kıvanc a aşık oluyolar.hayranlık,elınde olan bişi deıl sonucta.herkesın basınada gelmıştır mutlaka.zamanla gecer konu sahıbesı.gecene kadar da takıp etmende bı sakınca yok bence.senın gıbı kac tane sevenı vardır.kımler neler yasıo ama agzımız acılınca namus abıdesıyız..onun ıcın üzmesın kötu yorumlar senı..

Etkilenme, elektrik falan derken aklıma biri geldi de, o da bu dönem mv değil bildiğim kadarıyla. Yoksa banko o derdim yani. :)

Yok yahu kesin bu sosyal medyada dikkat cekicem diye yıllarca kendini parçalayan , bir dönem dini mevzulara takan, bir dönem sosyalist , bir dönem de laik olan milletvekilidir. Genç epey. Kendisine çok özel antipatim var. Aman ben susuyorum ya ifşa olucam okur buraları da her delikten çıkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…