- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
etkilenmissiniz belliki..olabilir ama fazla kaptirmanasiniz kendizi iyi olur bence.yani evli degilse, tanisma imkaniniz varsa,oda sizden etkilenirse ne ala..ama bence cok zor heleki gorusler bile ayri ooo cok zor o is..
E yaz bari kim de bilgilerimizi paylaşalım beyefendi ile ilgili...
28 yaşındaki olgun bi kadın tvde gördüğü birine aşık olmaz ya genelde o yüzden.Bi de kitlenirim diyosunuz niye kitlenesiniz yani.Toy görünüyorsunuz bu nedenle. 16 17 yaş hikayeleri bunlar ben de ilhan mansıza aşıktım meselaYa neden 15 yaş hareketi olsun ki tanışsam bile ne diyeceğim kilitlenir kalırım karşısında kendime inanamıyorum twitterda falan instadan bildirimlerini falan açtım o derece yani her yazdığını okuyorum
Benim bir tahminim var ama bilemedim o mu bakın çok yaşlı değil diyorİsmini yazıcaksan belli olmayacak kısaltarak yaz google aramalarinda cıkmasın
Ona küçük referandumlar yap.
Kavga edip duruyorlar mecliste nesinden etkilendiniz acaba.
Belki adamın sevgilisi vardır
Sadece ismini yaz aradaki harfleride yazmadan omu bakalım söyler en azından :)Benim bir tahminim var ama bilemedim o mu bakın çok yaşlı değil diyor
28 yaşındaki olgun bi kadın tvde gördüğü birine aşık olmaz ya genelde o yüzden.Bi de kitlenirim diyosunuz niye kitlenesiniz yani.Toy görünüyorsunuz bu nedenle. 16 17 yaş hikayeleri bunlar ben de ilhan mansıza aşıktım mesela
Benim bir tahminim var ama bilemedim o mu bakın çok yaşlı değil diyor
Tanınan bir isim öyle ismi duyulmamış biri değilMerak ettim ya.. Kimmiş bu mv ? :)
Survivoru aç o zaman28 yaşındaki olgun bi kadın tvde gördüğü birine aşık olmaz ya genelde o yüzden.Bi de kitlenirim diyosunuz niye kitlenesiniz yani.Toy görünüyorsunuz bu nedenle. 16 17 yaş hikayeleri bunlar ben de ilhan mansıza aşıktım mesela
Yok demez bu be zaten kendine güvenmiyor dediğim adam az karizma istese tanışırSadece ismini yaz aradaki harfleride yazmadan omu bakalım söyler en azından :)
Hangi parti onu de bari.Meclisteki konuşmalarını falan izleyip duruyorum zaten YouTube'dan sevgilisi veya eşi var mı bilmiyorum ama zaten imkansız olduğunu biliyorum yani benim sizden isteğim onu aklımdan atabilmem için formuller
Bahçeli bekar.ilk nasıl gördünüz? nesinden etkilendiniz? çok mu yakışıklı? biraz açın konuyu da biz sizi soğutalım adamdan...
mv ise kesin evlidir. adamlar kelli felli tipler
Bakan olan bir milletvekili mi bari onu söyle :)Tanınan bir isim öyle ismi duyulmamış biri değil
Sadece ismini yaz aradaki harfleride yazmadan omu bakalım söyler en azından :)
bi ara onedio 'da çıkmışlardı ben de bayılmıştım aynı isim mi acabaeğer oysa evli
murat yıldırıma benzeyen mi
Hangi parti onu de bari.
Bahçeli bekar.
Bakan olan bir milletvekili mi bari onu söyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?