Aşık oldum hemde çok

etkilenmissiniz belliki..olabilir ama fazla kaptirmanasiniz kendizi iyi olur bence.yani evli degilse, tanisma imkaniniz varsa,oda sizden etkilenirse ne ala..ama bence cok zor heleki gorusler bile ayri ooo cok zor o is..

E yaz bari kim de bilgilerimizi paylaşalım beyefendi ile ilgili...

Ya kesin duyduğunuz bir isim buradan yazmam hiç hoş olmaz ama gece gündüz aklımdan çıkmıyor hatta kendime inanamıyorum saçmalıyorsun diyorum ama yemin olsun çıkmıyor aklımdan

Ya neden 15 yaş hareketi olsun ki tanışsam bile ne diyeceğim kilitlenir kalırım karşısında kendime inanamıyorum twitterda falan instadan bildirimlerini falan açtım o derece yani her yazdığını okuyorum
28 yaşındaki olgun bi kadın tvde gördüğü birine aşık olmaz ya genelde o yüzden.Bi de kitlenirim diyosunuz niye kitlenesiniz yani.Toy görünüyorsunuz bu nedenle. 16 17 yaş hikayeleri bunlar ben de ilhan mansıza aşıktım mesela

Ona küçük referandumlar yap.
Kavga edip duruyorlar mecliste nesinden etkilendiniz acaba.

Belki adamın sevgilisi vardır

Meclisteki konuşmalarını falan izleyip duruyorum zaten YouTube'dan sevgilisi veya eşi var mı bilmiyorum ama zaten imkansız olduğunu biliyorum yani benim sizden isteğim onu aklımdan atabilmem için formuller

Benim bir tahminim var ama bilemedim o mu bakın çok yaşlı değil diyor

Bana ne deseniz haklısınız biliyorum çocukça ama İnan'ın hayranlık falan değil bende kendime inanamıyorum ki zaten saçmaladığını farkındayım ama elimden birşey gelmiyor tahmininiz kim

Survivoru aç o zaman maşallahı var hala

Meclisteki konuşmalarını falan izleyip duruyorum zaten YouTube'dan sevgilisi veya eşi var mı bilmiyorum ama zaten imkansız olduğunu biliyorum yani benim sizden isteğim onu aklımdan atabilmem için formuller
Hangi parti onu de bari.
ilk nasıl gördünüz? nesinden etkilendiniz? çok mu yakışıklı? biraz açın konuyu da biz sizi soğutalım adamdan...

mv ise kesin evlidir. adamlar kelli felli tipler
Bahçeli bekar.

şu boynulanınamı aklıma direk o geldi niyeyse.

ask degil bunun adı hayranlık hepimizde zman zman olmustur ünlü yada yarı ünlü gibilere . küçükkken redkit ve seker kız daki antony gibi cizgi karakterlerede asıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…