- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Haha kız buldum mu bari desene be bak oysa fena değil
Vallahi ödüm kopuyor birisi ismini yazacak diye sanırım evli arkadaşlar ama ben zaten imkansız diye en baştan söyledimYa neden cesaret edemiceksin koskoca milletvekili buraya ona aşığım yazdın diye seni bulacak hali yok ya.Valla uyku uyuyamam gece kime aşıksın söyle çabuk
hadiiiiiYa evet öyle yaşlı biri değil biriniz anlayacaksınız diye ödüm kopuyor
Geçer ya bana da olur aradaBelki çoğunuza saçma ve çocuksu geldi ama yemin ederim ki çok kötü bir hal aldı bu durum
evliyse sakın acık acık yazma tabi.Vallahi ödüm kopuyor birisi ismini yazacak diye sanırım evli arkadaşlar ama ben zaten imkansız diye en baştan söyledim
Benim dediğim evli bir çocuğu bile varmış arkadaşlar bakın belli ediyorum artık oysa diye arkadaş da hayır diyemediğine göre o :)Vallahi ödüm kopuyor birisi ismini yazacak diye sanırım evli arkadaşlar ama ben zaten imkansız diye en baştan söyledim
Tamam da bizde merak ediyoruz yani söylese kim olduğunu belki soğuturuz
bibişkom ben de anlamadım b**ynuk**lın çok yakışıklı bi adamdı bi ara fenomen oldular
o sanmış üyeler. ama kimse bilmiyo konu sahibinin gönlünün vekilini
çok heycanlı ya. "ayyy anneee bak bizim herif oturttu lafı kürsüdee. elma yen mii" ahhdjf
bence çekinmeye gerek yok. ben de kıvanç'a aşığım, onu zaman zaman başka bir manken afet arkadaşla aldatırımVallahi ödüm kopuyor birisi ismini yazacak diye sanırım evli arkadaşlar ama ben zaten imkansız diye en baştan söyledim
evliyse sakın acık acık yazma tabi.
ama mesela adı mehmetse ahmet yaz soyadını da çağrışımlı yazçatladık be
ayrıca evliyse kendine gel.
Benim dediğim evli bir çocuğu bile varmış arkadaşlar bakın belli ediyorum artık oysa diye arkadaş da hayır diyemediğine göre o :)
Bizim tahmin etmemizi mi bekleyeceksiniz
Sihirlikelimeler delisin :))bence çekinmeye gerek yok. ben de kıvanç'a aşığım, onu zaman zaman başka bir manken afet arkadaşla aldatırımkıvo son zamanlarda kilo aldı, bir de eskisi gibi ateşli öpüşemiyor diye vazgeçtim
Hekeşler söz versin adını açık açık yazmayalım foto paylaşmayalım o kişi diye bahsederizYazma sakın adını. Bir arkadaş vardı. Ünlü birinden hoşlanan. Sadece çerkezmiydi neydi o ipucunu verdi. Sonraki sayfaya hemen adamı bulup resmini koyduk. Yazma bence
Görüşünüz zitsa neyine aşık oldunuz?
Kiz catlicaz desene kim alalaaaa işi gucu yok adam kk den senimi takip etcek
her şey insanlar için. ama evliyse aman aşkım diye dolanmak yerine kanalı değiştir. ayıptır. ünlü ve ulaşılmaz da olsa evli biri, vebal alma.Sihirlikelimeler delisin :))
Bakın gerçekten hayranlık değil gece gündüz aklımda eşek kadar kızım biliyorum adamda evli zaten ama siz bana yardım edin atayım aklımdan
ben seni anlıyorum bacım. bunun tek yolu çivi çiviyi söker felsefesidir. başka bir ünlü bulacaksın, onu takip edeceksin. hem belki sen ulaşılmaz olana takıntı yapma eğilimindesindir bu aralar. ruhen ihtiyacın vardır ve geçer bir süre sonraSihirlikelimeler delisin :))
Bakın gerçekten hayranlık değil gece gündüz aklımda eşek kadar kızım biliyorum adamda evli zaten ama siz bana yardım edin atayım aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?