Aşık oldum hemde çok

Haha kız buldum mu bari desene be bak oysa fena değil

Ya neden cesaret edemiceksin koskoca milletvekili buraya ona aşığım yazdın diye seni bulacak hali yok ya.Valla uyku uyuyamam gece kime aşıksın söyle çabuk
Vallahi ödüm kopuyor birisi ismini yazacak diye sanırım evli arkadaşlar ama ben zaten imkansız diye en baştan söyledim

Vallahi ödüm kopuyor birisi ismini yazacak diye sanırım evli arkadaşlar ama ben zaten imkansız diye en baştan söyledim
evliyse sakın acık acık yazma tabi.

ama mesela adı mehmetse ahmet yaz soyadını da çağrışımlı yaz çatladık be

ayrıca evliyse kendine gel.

Tamam da bizde merak ediyoruz yani söylese kim olduğunu belki soğuturuz

yemin ediyorum şu halimde beni güldürdünüz ama evli olabilir arkadaşlar o yüZden açıkça yazamam

bence çekinmeye gerek yok. ben de kıvanç'a aşığım, onu zaman zaman başka bir manken afet arkadaşla aldatırım kıvo son zamanlarda kilo aldı, bir de eskisi gibi ateşli öpüşemiyor diye vazgeçtim

evliyse sakın acık acık yazma tabi.

ama mesela adı mehmetse ahmet yaz soyadını da çağrışımlı yaz çatladık be

ayrıca evliyse kendine gel.

Benim dediğim evli bir çocuğu bile varmış arkadaşlar bakın belli ediyorum artık oysa diye arkadaş da hayır diyemediğine göre o :)

Bizim tahmin etmemizi mi bekleyeceksiniz

bence çekinmeye gerek yok. ben de kıvanç'a aşığım, onu zaman zaman başka bir manken afet arkadaşla aldatırım kıvo son zamanlarda kilo aldı, bir de eskisi gibi ateşli öpüşemiyor diye vazgeçtim
Sihirlikelimeler delisin :))
Bakın gerçekten hayranlık değil gece gündüz aklımda eşek kadar kızım biliyorum adamda evli zaten ama siz bana yardım edin atayım aklımdan

Bakın gerçekten hayranlık değil gece gündüz aklımda eşek kadar kızım biliyorum adamda evli zaten ama siz bana yardım edin atayım aklımdan
her şey insanlar için. ama evliyse aman aşkım diye dolanmak yerine kanalı değiştir. ayıptır. ünlü ve ulaşılmaz da olsa evli biri, vebal alma.

ben seni anlıyorum bacım. bunun tek yolu çivi çiviyi söker felsefesidir. başka bir ünlü bulacaksın, onu takip edeceksin. hem belki sen ulaşılmaz olana takıntı yapma eğilimindesindir bu aralar. ruhen ihtiyacın vardır ve geçer bir süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…