- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
İsminin baş harfi E soyadının da baş harfi E mi onu de bariBakan değil arkadaşlar Bahçeli diyen arkadaş sağol yani:))
arkadaşım uzatma be.Arkadaşlar onun ismini yazmaya buradan cesaret edemem İnan ama bence mutlaka ismini duydunuz
Ay açık zatenSurvivoru aç o zamanmaşallahı var hala
aklına neden boynukalın geldişu boynulanınamı aklıma direk o geldi niyeyse.
ask degil bunun adı hayranlık hepimizde zman zman olmustur ünlü yada yarı ünlü gibilere . küçükkken redkit ve seker kız daki antony gibi cizgi karakterlerede asıktım
Ne güzelde saçlar beyazlamış adam hep coolAy açık zatenValla öyle çok hoş adam
cunku sevmem vede sosyal medyayı sık kullanıyordu sanırımaklına neden boynukalın geldi
Survivoru aç o zamanmaşallahı var hala
Yok demez bu be zaten kendine güvenmiyor dediğim adam az karizma istese tanışır
şu boynulanınamı aklıma direk o geldi niyeyse.
ask degil bunun adı hayranlık hepimizde zman zman olmustur ünlü yada yarı ünlü gibilere . küçükkken redkit ve seker kız daki antony gibi cizgi karakterlerede asıktım
İsminin baş harfi E soyadının da baş harfi E mi onu de bari
arkadaşım uzatma be.
kısalt ya da ne biliym bi şekilde yaz.
hakaret etmiyosun korkma bişey olmaz. insani bi duygu bu.
bizi yemiyosan yaz yani.
Ay açık zatenValla öyle çok hoş adam
aklına neden boynukalın geldi
Kimden bahsediyorsunuz ben bilemedim hoş vekillerlede işim yok tanımıyorumdur :)aklına neden boynukalın geldi
cunku sevmem vede sosyal medyayı sık kullanıyordu sanırım
Zamanla geçer bu his, duygu sıkıntı etme.. Şuan yeni olduğu için yoğun duygular besliyorsun.
Ya neden cesaret edemiceksin koskoca milletvekili buraya ona aşığım yazdın diye seni bulacak hali yok ya.Valla uyku uyuyamam gece kime aşıksın söyle çabukArkadaşlar onun ismini yazmaya buradan cesaret edemem İnan ama bence mutlaka ismini duydunuz
Kimden bahsediyorsunuz ben bilemedim hoş vekillerlede işim yok tanımıyorumdur :)
yaş konusunda bir kopya verebilir misin? hani en azından senin yaşına yakın mı?
bibişkom ben de anlamadım b**ynuk**lın çok yakışıklı bi adamdı bi ara fenomen oldularKimden bahsediyorsunuz ben bilemedim hoş vekillerlede işim yok tanımıyorumdur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?