Aşık oldum , korkuyorum.

Random Access

Be Cool ;)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
1.336
3.087
133
31
Selam millet , nasılsınız ?

Ben de değişen bi'şey yok , bi sigarayı söndürüp yakmaya devam yani.

Yeni birisiyle tanıştım. Dürüst olmak gerekirse ilk görüşte hoşlandım bu kişiden .
Arkadaşlarımla dışarıda olduğum bir akşam tanıştık.

Daha önce evlenip ayrılmış kendisi , bir kızı varmış. Korktum neden bilmiyorum.
Birkaç kez sonra yeniden görüşmek istedi , mazeretler uydurdum savuşturdum.

Sonra bi kere görüştüm , kadınlar ve iş hayatı bakımından şanslı birisi imiş kendisi(arkadaşlarımdan öğrendim) Bu yüzden korktum. Sevgili olalım dedi reddettim ödlekliğimden .

Aklımda kaldı öyle , bir şeyler hissediyorum .
Umarım zamanla geçer bu şey

Şehrin playboyunu mu buldunda korktun canım. Hemen sevgili olma yoluna girilmez ama belkide tanımaya calışabilirdin. Ama çok çapkın biriyse boşver dertsiz başına dert açmadığın iyi olmuş. Zamanla geçer merak etme :)

Bence böyle sevgili olunmaz ya. Biraz arkadaş gibi takılsaydınız, bir iki "date" e çıksaydınız, huyunu suyunu öğrenirdiniz. Böyle gözü kapalı dart atmaya benziyor. Ne çıkarsa bahtına.

Bence böyle sevgili olunmaz ya. Biraz arkadaş gibi takılsaydınız, bir iki "date" e çıksaydınız, huyunu suyunu öğrenirdiniz. Böyle gözü kapalı dart atmaya benziyor. Ne çıkarsa bahtına.

Aynen biraz da bu yüzden korktum ama içimde de bi yaşanmamışlık kaldı işte.

Aynen biraz da bu yüzden korktum ama içimde de bi yaşanmamışlık kaldı işte.

Boşverin, sevgiliyken birini tanımaya çalışmak, huyunu suyunu öğrenmek en sıkıntılısı oluyor. Böyle durumlarda "Ben direkt sevgili olmaktansa önce biraz birbirimizi tanımaktan yanayım" derseniz oradan bile ilk izleniminizi edinirsiniz.

Tanımak istiyorsan kendin tanımalısın, elin ne dediğine bakma.

Aşk duygusunu hissedebiliyorsan acısı bile güzeldir. Hissedebilmek önemli şey.

'Hissedememek'ten korkmalı...

Acısını önceleri çok çekmiş olunca insan tırsıyo, çok tırsıyo

Bi de diyorum ya pata küte hemen sevgili olalım yaptı bana .

Öyle olunca açıkçası ben de "Bunun amacı nedir ya?" moduna girdim, haliyle ..

Pataküteyse boşver, bi tanıma süreci olsun. Acelesi ne, insan işkillenebilir .

Cok begendiysen tanis konus ama mesafeli dur. Baktin iyi birisi gorusursun.

Zamanında kitabın birinde en iyi koca zamparalardan olur diye bir söz okumuştum .
Ama sevgililik kısmı çok yanlış . Bu adam senin için uslanmaz gibi ...
Çünkü baksana felsefesi hızlı başla hızlı yaşa hızla bitir .

Ask degildir o . bi anlik hoslanti iste. Eger ki yinede tanismak falan istersen cok cok iyi arastir evlenmis bosanmis adami.
Ekleme: uyku sersemligiyle bi yeri okumamisim. Soyle yazmissin 'is hayati ve kadin yonunden sansli' boylelikle neden bosandigida cikti ortaya. Uzak dur derimm ..

Sevgili olmak Nedir bilemedim ki ben bu zaten teklif mi edilir. ..spontan gelişir ama hop hadi biz olduk deyip hangi aşamaya geçilir? Korkun bence de....güvenmeyin de...Bana sevgili olalım mi diyen birinden kacardim herhalde. ..duygu işleri bunlar hadi olalım ile olmaz. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…