• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum, yeniden evleniyorum:)

Merhaba canım,
Öncelikle unutma, her şey insanlar için... Üzülme diyemem, üzüleceksin elbette ama unutma ki hepsi geçecek ve bunlar Allah'ın bir sınavı olarak arkada kalacak.
Dilerim her şey benimkinden de güzel olur senin için.

Ben şimdiki eşimden önce kimseyle görüşmedim, çünkü artık neyi istemediğimi bildiğim için çok çok ince eledim... Daha önceki konularımda da bahsetmiştim zaten, boşandığımı iş yerimdeki kimse bilmiyordu o sebeple de hep temkinliydim.
Ancak eşim öyle sıcakkanlı ve öyle el üstünde olarak yanaştı ki bana...
Elbette onu da öncesinde epey ölçüp tarttım, aynı iş yerinde çalışmamıza rağmen, aylarca bana yakınlaşmaya çalıştı ama birinden de duymadım ki bu çocuk senle ilgileniyormuş, yazışmışsınız, konuşuyormuşsunuz, yüzyüze buluşacak mısınız gibi... Çaktırmadan arkadaşları onun hakkında konuşurken dinledim, herkes çok karakterli, kimse hakkında konuşmaz, doğrularından vazgeçmez felan diyordu, ağzı sıkı diyordu...
O sebeple görüşmeyi kabul ettim ve ilk iş dışı yüzyüze sevgili olma niyetli görüşmemizde kendi yaşadıklarımı anlattım, sonuçta ikimizde çocuk değiliz ve benim bu şekilde bir geçmişim var, eğer sen ileride bunu kabul edemem ya da aileme ağır gelir diyorsan bak ben zaten çok incindim hayatta, başlamadan ayrılalım, sırrımı sırrın bilir saklarsan sevinirim demiştim.
Bir anlık sessizlik oldu, bana şevkatle baktı ve sadece çok canın acıdı mı demişti...
O an dedim canım olacak bu adam... Böyle pırlanta gibi bir kalp...
Sonra da olaylar gelişti zaten, 8 ay sonrasında nişanlandık.
Mesela eşimin ailesine de çok şey borçluyum, öncelikle o şekilde pırlanta gibi bir insan yetiştirdikleri için maşallah. Sonrasında çok olgun insanlarmış, 1,5 sene oldu biz evleneli, asla saygıyı elden bırakmadılar ve 1 kez olsun ne bana ne de aileme bırak ne oldu diye sormayı, ima edecek tek kelimeleri olmadı herhangi bir şeyi...
Allah razı olsun hepsinden...

Demem o ki, ince ele sık doku, herkese kalbini açma ama elbette doğru insanı bulacaksın.
Biz zaten hayatta çok incinmiş çok zarar görmüş kızlarız, bundan sonra yaramıza tuz basacak değil yaramızı elleriyle kapatacak adamlar gerekliydi.
Çok şükür ben onu buldum ve hep dualarımda olacaksın bundan sonra, inşallah bizim gibi olan herkesin karşısına benim eşim gibi karakterli düzgün adamlar ve onları yetiştiren pırlanta aileler çıkar ( bir kez daha eşime ve ailesine maşallah subhanallah diyorum, Allah kendi nazarımdan bile korusun sakınsın)...

Amin canım maşallah subhanallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Back
X