• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşik oldummmmmm

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Arkadaslar kuzenimin okudugu sehire gezmeye geldim . Dun yilbasi partisindeydik calistigi cafede . Bi arkadasiyla tanistirdi . Cocuk cok agir basli duruyodu . Biraz sohbet muhabbet derken samimiyeti ilerlettik ve biranda arkam donukken beni bilegimden tutup oynamaya goturdu biraz oynadik fln . Sonra birileri carpti bana beni omuzlarimdan tutup kendine cekti gece boyunca goz gozeydik kuzenimin sevgilisinin arkadasi bu cocuk sevgilisi uyarmis senin sevdgin var ne istiyon kizdan diye sonra kendini geri cekti . Evlere dagildiktan sonra kuzenimi aradilar israr etmis gezelim diye . Disari ciktik gezmeye biraz dolandik grup halinde cok etkilendim atamiyorum aklimdan asik oldum galiba . Dun bana memnun oldum tanistigima bidaha gorusemeyiz galiba dedi arabadan inip ve bidaha gormedim napcam ben kizlar????

Canim valla sevgilisii varmis cocugun.... sevgilisi olupda sizinle dimcik dimcik dans edip gozgoze gelmesi bile bence yanlis ( guvensizlik sebebidir, o sevgilinin yerinde sen olsaydin demek baska bir gece de baska bir kizla dimcikndimcik yapip gozgoze gelicekdi) BOSVER BU COCUGU YILIN ILK GUNU erkek dusunerek gecermi yaaa... daha guvenilir birine asik olursun bir gun

Eski sevgilisi hala aklindaymis yani uzun sure sevgili olmuslar
Canim valla sevgilisii varmis cocugun.... sevgilisi olupda sizinle dimcik dimcik dans edip gozgoze gelmesi bile bence yanlis ( guvensizlik sebebidir, o sevgilinin yerinde sen olsaydin demek baska bir gece de baska bir kizla dimcikndimcik yapip gozgoze gelicekdi) BOSVER BU COCUGU YILIN ILK GUNU erkek dusunerek gecermi yaaa... daha guvenilir birine asik olursun bir gun

Çocuk kendini geri çekmiş ve bidaha görüşemeyiz galiba demiş zaten ne demek napcam? Eğer sevdiği varsa zaten sana yanaşmaz, o kişiyi unuttuysa ve senden gerçekten hoşlandıysa kuzeninin sevgilisi vasıtasıyla ulaşmaya çalışır. Bence beklemelisin.

nasıl olsa bir daha görmezsin... sevdiğiolan adamdan uzak durulur. sonra bak buralard çok görüyoruz. adamlar evleniyorlar 1 sene geçmeden o sevdiceklerine mesaj atıyorlar çok mutsuzum seni çok özledim diye. hiç gerek yok boşver...

Dimcik dimcik :D

Sevgilisi varmış işte uzak durman gerektiğinin farkında mısın?
Onu bırakıp sana gelen seni de birgün bırakıp başkasına gider.
Neyine güveneceksin bu adamın?

Sevgilisi varken senle olduysa senle olursada baskasiyla olur :)

Ya senın sevgiline birisi AŞIK OLSA.
Dünyada milyon tane erkek var ama bizim bayanlarımız nerde sevgilisi olan nerde evli erkek var onlara sevdalanıyor.

Sevgili varmış adam çapkın buyuk ıhtımalle yüz vermeeee !!

Sadece dimcik dimcik olsa neyse fıkı fıkıya kadar gider bu iş.

Ağır başlı adam=dimcik dimcik ? Yok pek uyumlu gelmedi bana.. :KK14:
Sen yol yakınken vazgeç. Adam zaten açık açık umutlanma demiş. Sevgilisi olan adam gibi adam öyle elin kızlarına poz kesmez.. Bugün sana yarın başkasına..

Arkadaslar kuzenimin okudugu sehire gezmeye geldim . Dun yilbasi partisindeydik calistigi cafede . Bi arkadasiyla tanistirdi . Cocuk cok agir basli duruyodu . Biraz sohbet muhabbet derken samimiyeti ilerlettik ve biranda arkam donukken beni bilegimden tutup oynamaya goturdu biraz oynadik fln . Sonra birileri carpti bana beni omuzlarimdan tutup kendine cekti gece boyunca goz gozeydik kuzenimin sevgilisinin arkadasi bu cocuk sevgilisi uyarmis senin sevdgin var ne istiyon kizdan diye sonra kendini geri cekti . Evlere dagildiktan sonra kuzenimi aradilar israr etmis gezelim diye . Disari ciktik gezmeye biraz dolandik grup halinde cok etkilendim atamiyorum aklimdan asik oldum galiba . Dun bana memnun oldum tanistigima bidaha gorusemeyiz galiba dedi arabadan inip ve bidaha gormedim napcam ben kizlar????
çocuğun sevgilisi varmış farkında mısın? İkinizin de yaptığı hoş değil yarın seninle olursa da başkasına gider böyle yapar

Sevgilisi varmış çocuğun zaten tipik çapkın belli kendine yılbaşı gecesi macera aramış bence çok fazla anlam yüklemeyin. Siz aldatılmak ister miydiniz? zaten şehrinize döneceksiniz. Sevgilisini aldatan bir insandan ne hayır bekliyorsunuz ki. Bir akşam alt tarafı bir beraber oynadınız diye bu ne kapılmak çok anlamsız.

Ortak noktanız var bence

İkiniz de midesizsiniz.
O sevgilisi olduğu halde sana böyle davranıyor sen de bildiğin halde halen onu düşünüyorsan aslında yakışırsınız baya!

Back
X