aşık olmadan evlenen var mı?

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
kafamda böyle bir soru var. herkese sorası geliyor çevremden sorduklarımın çoğu aşık olmadan beğenerek severek evlenmiş. kimiside mantık+ beğeni (sevgi varda değil yokda değil) ile evlenmiş. hala evliliklerinde aşkı hissetmeselerde mutlular. evlilik aşk değil saygı+sevgi anlayış hoşgörü diyorlar. benim yakın bir arkadaşım ise nişanlısına delice aşıktı ailesini bile silmişti onun için ama tam evlilik arifesinde ayrıldılar. kız yıkıldı sonra ailesinin beğendiği bir akrabasıyla tanıştı çocuk ahlaklı işi gücü yerinde beyefendi biriymiş. kız onunla evlendi huyu iyi ahlaklı elbette sevgide var ama aşık değilim demişti. sizde durumlar olaylar nasıl hanımlar?

sanırım bu olay yarı yaıya var evliliklerde, ama burda kolay kolay itiraf etmezler aşk evliliği yapmadıklarını gibime geliyor :26:

biz burda kimseyi tanımıyoruzki yazsalar daha iyi olur. yaşanılan gerçek hayat hikayelerini öğrenebiliriz.

Aşksız evlilik nasıl bilmiyorum ama aşk evliliği farklı bence. Herkesin bunu yaşayacak kadar şanslı olmasını dilerim.. Yine de aşk evliliği olup da sürekli sıkıntı huzursuzluk da olmasın tabi.

Son düzenleme:
Ben aşk evliliğinden yanayım Rabbimde nasip etti çok şükür her gece aşık olduğun adamla aynı yatakta sarılarak uyumak bambaşka bir duygu diye düşünüyorum canım. Saygı çok önemli tabii aşığım diye de kendimi ezdirmem

Ben aşk evliliğinden yanayım. İnsandan insana değişebilir tabi bu olay. Şahsen ben nişanlıyım askerden gelince de düğünümüz olacak sırılsıklam aşığım. Onunda aşkına inanıyorum. Eğer aşk karşılıklıysa evlilik yürür bence.. Ama aşk falan yoksa ve mantık konuşuyorsa orasını bilemeyeceğim..

elbette bizim gönlümüzde aşk evliliğinden yana ama aşk+mantık olmalı. aşk kısmı olmayıpta bunun yerine beğeni veya sevgi konursa evlilik nasıl olur sizce?

elbette bizim gönlümüzde aşk evliliğinden yana ama aşk+mantık olmalı. aşk kısmı olmayıpta bunun yerine beğeni veya sevgi konursa evlilik nasıl olur sizce?

Bence evlilik mantık ve sevgiyle de yürür, ama beğeniye gelince yürümez ya insanlar hep aynı kalmıyor bakış açıları her zaman değişebiliyor sonuçta beğeni ve mantık olursa pek sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…