aşık olmadan evlenmek doğru mu?

Ailenin kabul etmemesi mi aşık olmaman mı?
Hangi sorun daha büyük sence?
Birinden birini çözeydin iyiydi...:ssz:

sen 2013 yılında evlenmek isteyen arkadas değil misin?

görücülerin gelmşti bir arada acaba kadın bizi begenmedi mi diye hayıflanıyordun...

bana sanki sadece evlenme odaklı bakıyosun gibi geldi olaylara yani evlenelibilcek bir adam oldugu surece herkesi bu kalıplar içine sokabiliyorsun

oysa ki hayatını adayacagın adam ÖZEL olmalı

hiç tanımadıgın bir oyuncudan, yoldan gecen ya da sana nazik davranan birinden de o an için hoslanabilirsin belki

öğretmenini, arkadasını, aileni SEVEBİLİRSİN

ama evlenecegin adam baskadır... O'na AŞIK olmalısın... çünkü binlerce kişiyi sevebilrken sadece bir kişiye AŞIK olursun

Rest my case :9:

bana sorarsanız ailenizin onayı yoksa bence görüşmeyin aşk konusuna gelince aşık olmadanda evlenilebilr sonuçta aşk geçici bir duygu, önemli olan sevgi saygı benm fikrim böle

Kör kütük aşık olup saçma sapan bi evlilik yapacağıma ( üzülen taraf ben olacağıma ) ,
Aşık olmadan ama SEVEREK , Değer vererek, beni üzmeyeceğinden emin olarak, mantıklı davranarak evlilik yaparım daha iyi.

Bence aşk önemli eğer aşık olmadan evleniyorsan bu bir nevi mantık evliliğine girebilir diye düşünüyorum ben :51:

Sana kotu davransaydi, sIkI sIkI baglanip, bu adama asigim dermiydin?
Sevgilin sana iyi davraniyor, hersey iyi gidiyor diye mi boylesin?
Rahat batiyor bazi insanlara o yuzden sordum.
Belkide bu yuzden heyecanli degilsindir.
Dalga gectigimi sanma, gozledigim kadariyla, kadinlarin cogu (hepsi degil tabi) bad boy tarzi erkekleri seviyorda. :ssz:

Aşık olup da evlenenler bile çok sorunlar yaşıyor ki, hiçbirşey hissetmeden evlenmekten bahsediyorsunuz... Ben yaptım ve çok pişmanım. Yedi yıl geçti, bir de çocuğum var. Aşağı tükürsem sakal,yukarı tükürsem bıyık... Sakın yapmayın :45:

aşk herzaman doğru karar verdirmiyo belki ama aşık olmadığını düşündüğün bi insanla evlilik , üstelik ailen onaylamıyosa biraz zorlama olur, sonrası riskli olur baya...ama bu riske değer diyosan güveniyosan bazı şeylere belki de günümüzde aşk sanılanlardan daha kuvvetli bişeyler yakalamış olabilirsin....

zamana yay ve acele etme bence....

aşk yok ama sevgi var. anlaşabiliyoruz , uyuşabiliyoruz şimdilik. ama ailem onaylamıyor etnik kökeninden dolayı. böyle bir evlilik yapmam doğru mu?

aşk olmadan evlilik olur olmasına ama yürümez arkadaşım.. benim düşüncem bu tabiki..
ilerde aşık olacağın biri çıkarsa karşına??

Bence en dogru karar mantik evliligi asik oluyoruz gözlerimiz kör oluyo beynimiz duruyo karsindakini göklere cikariyorsun sevgi var anlasiyorsunda daha ne gerek ask zamanla olur zaten emek verdikce minnet sevgi hepsi aski yaratiyo

arkadaslar ben önceden aşıktım ama önceki heyecan kalmadı şimdi. onu anlatmaya calışıyorum. ama seviyorum

sürekli görüşüyosanız artık birbirinize alışmışsınızdır. sürekli kalp çarpmaz, o yeniyken olur bazende uzun süre görmediğinde ,seviyosan ve asıl onun seni sevdiğine inanıyosan hiç bir problem yok

hissediyorum tabi mutlu oluyorum onun yanında her zaman. bi ara çok soğumuştum gerçi ama ısındım yine

Etnik köken evlilik kararında etkili olmamalı kesinlikle... Yine de bilemem aile içi ilişkilerini.

Aşk olmadan evlilik? Zor ya. Olmasın bence öylesi :) Kendi adıma konuşuyorum tamamen. Ben sevgilimi durduk yere öpmek istemeyeceksem, ona her baktığımda içime sokasım gelmeyecekse, her yan yana gelişimizde midemde kelebekler uçuşmayacak, kalp atışlarım hızlanmayacaksa ne yapayım öyle evliliği :))

Aşk olmadan bir ömür geçirmek o kadar zor ki..Benim de yıllar önce uzun bir ilişkim vardı. dışarıdan herşey mükemmel görünüyordu ama aşık değildim.Erkek arkaaşım her sabah çiçekler ile karşılardı bir dediğimi iki etmezdi.Ailesi desen evlenmemiz için gün sayıyordu.

Ama birşeyler eksikti işte..SAygı sevgi tamam ama aşık değildim.Dediğin gibi herşey tamdı, eksik birşey yoktu aşk dışında. Ona haksızlık edip,bir ömür ona aşık olmayan bir kadınla geçirmesini istemedim.Hiç bir zaman "biz" olamayacaktık onunla. Hiç beklemediğim bir anda cesaretimi topladım ve ayrıldım. O kadar çok ağladı ve ağladımki..

Üstünden 4 yıl geçti.İyiki de bitmiş diyorum. Hem onun için hem kendim için. Şimdi aşık olduğum adamla birlikteyim, evlenmek üzereyim ve çok mutluuym.

İnşallah o da hak ettiği sevgiyi mutluluğu yakalamıştır diye dua ediyorum hep.

Back
X