Aşık olmadığı halde evlenen bayanlar varmı?

Canım özlemişim seni.
O zamanla aşk kavramı son zamanlarda benimde gündemimde :27:
Erkek arkadaşım beni kaybetmekten korkan biri.
Değer veriyor.
Tabi çok ince bir insan değil, bunu karaktere bağlıyorum ama seviyor yani hissediyorum.
Umarım herşey ikimiz için çok güzel olur :16:
Ben de senin hayatindaki guzel gelismelere sevindim canimm..
Bak kaybetme korkum yok tutkum yok heyecan yok diyorsun ya, bence sevgilin senin pesinden cok kostugu icin zamaninda sevgisinden eminsin ondan kaybetme korkun yok.. Bir iki tartismadan sonra bak nasil oluyor kaybetme korkusu tutkusu heyecani, bir anlik nasil korkuyor insan meger nasil da herseyim oluvermis diyorsun :)

mantık olarak doğru kişiyse biraz sevmek yeterli mutlu olmak için...
aşk fln zaten zamanla geçip gidiyo..
biraz sevgi, saygı ve bolca mantık yeter evliliği yürütmeye...
ben aşık olarak evlendim zor zamanlar geçirdim eşimin ailesi yüzünden ama düzeldi çok şükür...
şimdi aşıkmıyım bilmiyorum ama gayet iyi gidiyo evliliğimiz...

Son düzenleme:
Normal de aşık evlenen çoğunluk pişman ve ayrılıyor çevremde. .ama ben bu tezi curuttum sanırım, 19 yaşında ve aşık olarak evlendik:-) :-)herkez ayrılır dedi ama 14 sene oldu maşallah. .bin tane sorun yaşadık ve maddi sıkıntı halaa oluyor.cok guzel günler de yaşadık. .2 kızımız var şuanda. .ve halaa aşığım eşimde öyleki tutku var heyecan var eve koşarak geliyor seviyorum diyor:-):-)Allah sizede nasip etsin aşk sevgi saygı dolubir evlilik.

Ben teyzenin tek sorununun aşk eksikliği olduğunu sanmıyorum.
Aşk her şey değildir.
Karşında üzerine titreyen mükemmel bir adam olsun.
Seni her daim korusun, sevsin, sana huzur versin.
Emin ol ondan, yanında güvende hisset.
Aşk umrunda olmaz. Seni bu kadar şımartarak seven adama duyduğun hayranlık yeter..

Aşkın evliliğe ya da ilişkiye artısı şudur senin sabrını, tahammülünü arttırır.
Hatalara karşı affedici olursun.
Hatta maalesef enayi bile olursun şekerim:ssz:

Ama yukarıda saydığım mükemmel adam sana karşı öyle tahammül gerektirecek hatalar yapmaz.
Tahammüle, aşka gerek kalmaz zaten..

Huzurla yaşlanıp gidersin.
Affetmek zorunda olmadan, unutmak, hafızanı sildirmek gibi bir dert duymadan.

Aşk insanı aptallaştırıyor, kişiliğinden ödün veriyorsun.
Bir insanı tutku dolu sevmek karşındakinin poposunu kaldırıyor, uğraş dur bee..
Amannnnn tutkusu batsın..:17:

Aslinda bu sorunun cevabi kisiden kisiye degisir.Kisinin aska, sevgiye, hayata bakis acisina gore farklilik gosterir.Oyuzden Askin tanimi farklidir herkesce. Bir cogu inanmaz,bir cogu arar bulamaz, bircogu bulup kaybeder cok azi beraber bir hayat kurar:-) Bana gore Aski yani o garip duyguyu insan sadece bir tek kiside yasiyor yani aslinda seviyorum ama asik degilim cumlesi bunun sonucu.Cunku daha once birine yanmistir yuregin o yangini bildigin icin diger dokunuslari hissetmezsin.Bilmiyorum ask insanin karsisina bir kere cikar bu hayatta o kisiyi hayatinda tutabilmisssen ne mutlu.Sonrasimi sonrasi hep eksik..

Aşk her şey değildir.
Aşk umrunda olmaz. Seni bu kadar şımartarak seven adama duyduğun hayranlık yeter..

Ama yukarıda saydığım mükemmel adam sana karşı öyle tahammül gerektirecek hatalar yapmaz.

cok güzel ifade etmissiniz aynen durum budur....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aşk her şey değildir.

Telefondan begen tusu yok, cok begendim aciklamanizi...

Eşime çok aşıktım ama biz popomuzu kaldırp evlenene kadar aşk falan geçti kısaca evlendiğimde aşık degildim önceden aşık olduğum adamla evlendim. Karışık oldu sanki

Ben de senin hayatindaki guzel gelismelere sevindim canimm..
Bak kaybetme korkum yok tutkum yok heyecan yok diyorsun ya, bence sevgilin senin pesinden cok kostugu icin zamaninda sevgisinden eminsin ondan kaybetme korkun yok.. Bir iki tartismadan sonra bak nasil oluyor kaybetme korkusu tutkusu heyecani, bir anlik nasil korkuyor insan meger nasil da herseyim oluvermis diyorsun :)

Dün oldu tamda bu dediğin kuzum :1:
Çocukluktan bi erkek arkadaşım aradı bende aramızda gizli saklı olmasını istemediğim için söyledim.
Buda epey bozuldu tartıştık falan inan ki gece gözüme uyku girmedi.
Hemen sabah güzel bi mesaj attım :16:

Aşk her şey değildir.

:1::1: Canım benim nede güzel anlatmışsın öyle.
Gerçekten çok doğru.
Kaybetme korkum yok dedim ama ilkkez birbirimize küs bir şekilde uyuduk.
Sabah bi kalktım aman allahım mesaj attmamış şoka girdim.
Az önce hemen güzel bi mesaj yazdım uyansada içim rahat etse valla gece çok sıklıkla uyandım uyku girmedi gözüme.
Güzel düşüncelerin ve bu güzel yazın için çok teşekkür ederim.

mantık olarak doğru kişiyse biraz sevmek yeterli mutlu olmak için...
aşk fln zaten zamanla geçip gidiyo..
biraz sevgi, saygı ve bolca mantık yeter evliliği yürütmeye...
ben aşık olarak evlendim zor zamanlar geçirdim eşimin ailesi yüzünden ama düzeldi çok şükür...
şimdi aşıkmıyım bilmiyorum ama gayet iyi gidiyo evliliğimiz...

Maşallah allah utandırmasın canım.

Normal de aşık evlenen çoğunluk pişman ve ayrılıyor çevremde. .ama ben bu tezi curuttum sanırım, 19 yaşında ve aşık olarak evlendik:-) :-)herkez ayrılır dedi ama 14 sene oldu maşallah. .bin tane sorun yaşadık ve maddi sıkıntı halaa oluyor.cok guzel günler de yaşadık. .2 kızımız var şuanda. .ve halaa aşığım eşimde öyleki tutku var heyecan var eve koşarak geliyor seviyorum diyor:-):-)Allah sizede nasip etsin aşk sevgi saygı dolubir evlilik.

Ya inanın ki harikasınız ..
14 Yıl sonra bile aşkınızı tutkunuzu heyecanınızı koruyabilmişsiniz.
Alkışlıyorum valla maşallah :46::46::46:

Aşk hiç bir şeye yaramayan hatta aksine ömründen götüren birşey.

Bak ben aşığım ve nasıl biriyken ne hale geldim hem de 8 ay içinde...

Opera bale tiyatro her sene bol bol böyle etkinliklere giderdim.. Kendimden 5 yaş bile büyük birine tahammül edemezdim. İşten gelir 9-10 gibi uyuyabilirdim çok yorgunsam. Saçımda bir tane beyaz yoktu. Ertesi günün kıyafetlerini çantasını ayakkabısını bir gece önceden hazırlar sabah makyajımı yapar işe öyle giderdim.

Şimdiyi dinle:

Sosyal hayat sıfır. En yakın arkadaşımla 1 aydır görüşemiyorum (tabi bu onun vurdumduymazlığıyla da alakalı). Sevgilim eve gelip yatağına girmeden uyuyamıyorum. Hoş öyle yapsa bile beni uyutup sokağa çıkmadığı kesin değil.... Saçlarımda yoğuun beyazlaşma var. Sabah evden çıkmama 15 dk kala kalkıyorum elime ne bulursam üzerime giyiyorum....

Bu hale gelmekte tabiki de hayatındaki insanın sana verdiği güven huzur da etkili ama aşık olduğun zaman karşındaki muhteşem biri de olsa aşk adamı dayak yemişe çeviriyor.

Ben ve benim durumumdakileri Allah kurtarsın........

Aslinda bu sorunun cevabi kisiden kisiye degisir.Kisinin aska, sevgiye, hayata bakis acisina gore farklilik gosterir.Oyuzden Askin tanimi farklidir herkesce. Bir cogu inanmaz,bir cogu arar bulamaz, bircogu bulup kaybeder cok azi beraber bir hayat kurar:-) Bana gore Aski yani o garip duyguyu insan sadece bir tek kiside yasiyor yani aslinda seviyorum ama asik degilim cumlesi bunun sonucu.Cunku daha once birine yanmistir yuregin o yangini bildigin icin diger dokunuslari hissetmezsin.Bilmiyorum ask insanin karsisina bir kere cikar bu hayatta o kisiyi hayatinda tutabilmisssen ne mutlu.Sonrasimi sonrasi hep eksik..

Ah canım kesinlikle işin özü bu ..
Bende bilincindeyim bunun.
Bence kim ne derse desin aşk sadece 1 kişiye hissediliyor.
Bir insanın araba kullanışı dahi birinin hoşuna gider mi böyle mantıksızlık varmı ya aşık olunca o bile hoşuna gidiyor yaşadım biliyorum :1:
Ama onun beraberinde kötü duygularda içinde barındırıyor.
7/24 kaybetme korkusu ile yaşıyorsun.
Ve kaybettiğinde de dünyanın sonu geldi sanıyorsun.
Şuan ki ilişkimde eksik olan tek kavram Aşk ..
Ama olsun mutluyum ben onun yanında.
Aşık olduğum adam da olduğu gibi bulutların üzerinde uçmuyorum ama ben yer yüzünde mutluyum :16:

Aşk hiç bir şeye yaramayan hatta aksine ömründen götüren birşey.

Bak ben aşığım ve nasıl biriyken ne hale geldim hem de 8 ay içinde...

Opera bale tiyatro her sene bol bol böyle etkinliklere giderdim.. Kendimden 5 yaş bile büyük birine tahammül edemezdim. İşten gelir 9-10 gibi uyuyabilirdim çok yorgunsam. Saçımda bir tane beyaz yoktu. Ertesi günün kıyafetlerini çantasını ayakkabısını bir gece önceden hazırlar sabah makyajımı yapar işe öyle giderdim.

Şimdiyi dinle:

Sosyal hayat sıfır. En yakın arkadaşımla 1 aydır görüşemiyorum (tabi bu onun vurdumduymazlığıyla da alakalı). Sevgilim eve gelip yatağına girmeden uyuyamıyorum. Hoş öyle yapsa bile beni uyutup sokağa çıkmadığı kesin değil.... Saçlarımda yoğuun beyazlaşma var. Sabah evden çıkmama 15 dk kala kalkıyorum elime ne bulursam üzerime giyiyorum....

Bu hale gelmekte tabiki de hayatındaki insanın sana verdiği güven huzur da etkili ama aşık olduğun zaman karşındaki muhteşem biri de olsa aşk adamı dayak yemişe çeviriyor.

Ben ve benim durumumdakileri Allah kurtarsın........

Neden böyle bir insana dönüştünüz ki?
Erkek arkadaşınız vurdumduymaz birimi?
Belki onun tavırları sizi bezdirmiştir.
Siz uyuduktan sonra dışarı çıktığından dahi emin olamıyorsanız ortada büyük bir güven sorunu vardır.
Aşk böyle işte insanın gözünü kör ediyor ...
Allah kurtarsın :1:

Neden böyle bir insana dönüştünüz ki?
Erkek arkadaşınız vurdumduymaz birimi?
Belki onun tavırları sizi bezdirmiştir.
Siz uyuduktan sonra dışarı çıktığından dahi emin olamıyorsanız ortada büyük bir güven sorunu vardır.
Aşk böyle işte insanın gözünü kör ediyor ...
Allah kurtarsın :1:

Hiç ciddi ilişki yaşamamış rahat ve eğlenceli komik biri. Vurdumduymaz biraz. Beni seviyo sevmiyo değil ama bikaç kez yalan olayı yaşadık. Ondan beri ben bu hale geldim. Sürekli takipteyim araştırma içindeyim....

Yorgunumm.... :'( :18: :14:

28 yasindayim, hayatta cok aptalliklar, hatalar yaptim. Ama en buyugu sevdigim ama asik olmadigim adami terketmekti..

O yaptigim hata tum hayatima sirayet etti. Aslinda onunla ne kadar mutlu oldugumu, ondan sonra beraber oldugum ve asik olarak nisanlandigim adamla yasadigim 1 senelik iliski boyunca hemen her gun anladim:(

Ask muthis bi duygu, ama o kadar kisa suruyoki bittiginde inanamiyosun. Ve ask o kadar buyuk beklentilere sokuyoki, karsindakinin en ufak ilgisizligi, verdigi mutsuzluk senin hayatini zindana ceviriyo. Yani ozetle soyleyeyim, asik olunca her duyguyu kocaman yasiyosun ve bi sure sonra o kadar agir geliyorki..

Beni seven, sevdigim, huzur buldugum ama tutkuyu bulamadigim adami o kadar cok ariyorumki..

bu yazıya sonuna kadar katılıyorum sanırım....

ben senden biraz daha şanslıyım sanırım kuzum benim sıralamam senin tam tersin çünkü. şuannda yanında huzuru mutluluğu bulduğum insan iyiki çıkmış karşıma..

Selam Hatunlar,
Yıllardır teyzemin bitmek bilmeyen sorunları var eşi ile.
Elbette ortada bir sevgi var ama aşık olarak evlenmedi eşine ve 15 yılı geçmesine rağmen halada aşık olamadı.
Sürekli bir anlaşmazlık bir tartışma mevcut evlerinde.
Bu şekilde evlenen bayanlar var mı?
Sevgi bir ilişkiyi yürütmeye yeter mi?
Yoksa mutlaka aşık olunması gerektiğini mi savunuyorsunuz?
Sanırım bende erkek arkadaşıma kocaman bir sevgi besliyorum fakat aşık değilim.
Mutlu olacağımızı düşünerek gelecek için planlar yapıyoruz fakat teyzemin bu durumu kafamı karıştırıyor.
Gelecekte benimde onun gibi olma düşüncesi endişelendiriyor beni.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler ...

ben kendimden örnek vereym..

bn sizin gibi büyük bir aşk yaşadıktan sonra severek evlendm.. zaman sonra hiçbirşeyine katlanamamaya başladım..
çünkü o tutku yoktu.. aşk yoktu
bnce evlilikte aşk çok önemli..
karar sizin.. denemeden anlayamazsınız.. umarım huzurlu bir hayat yaşarsınız

hiç ciddi ilişki yaşamamış rahat ve eğlenceli komik biri. Vurdumduymaz biraz. Beni seviyo sevmiyo değil ama bikaç kez yalan olayı yaşadık. Ondan beri ben bu hale geldim. Sürekli takipteyim araştırma içindeyim....

Yorgunumm.... :'( :18: :14:

[sıze=3]seni çok iyi anlıyorum.
Işte ortda aşk olmasa tek yalanını yakaladığında bitirirdin, ama aşıksın ve kaybetmekten korkuyorsun bu yüzden hatalarını görmezden geliyorsun.
Ama belli ki bu adam sana iyi gelmemiş.
Zor olacak ama kendini soğutmaya çalış, eski hayatına geri dön ki eminim sana hayranlık duyacaktır.
Kim kendine özen göstermeyen sosyal hayatı sıfır olan biri ile birlikte olmak ister ki.
En kısa zamanda eski sen olmalısın :46:[/sıze]

Back
X