- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalkmamı kız var tabi.
o zaman sansa kadık dua etcez bulmak ıcın![]()
[sıze=3]bende senin için ederim
Bence olanlarda başkalarına denk geliyor bize gelmez[/sıze]
tamam canım bende sana edıyorum allah gönlüne göre kocamannn aşk versinnn(acısızz amaaa)
[sıze=3]kuzum benim erkek arkadaşım birtanedir candır.
Ona aşık olmam için dua edersin artıkın[/sıze]
ya aslında biraz kendini ağırdan satsaaa..zor olcak yaa..hemen aşık olucaz
[sıze=3]ahaha kesinlikle
şimdi sevgilerini belli eden iyi adamalarla beraberiz ya rahat batıyor bize.[/sıze]
28 yasindayim, hayatta cok aptalliklar, hatalar yaptim. Ama en buyugu sevdigim ama asik olmadigim adami terketmekti..
O yaptigim hata tum hayatima sirayet etti. Aslinda onunla ne kadar mutlu oldugumu, ondan sonra beraber oldugum ve asik olarak nisanlandigim adamla yasadigim 1 senelik iliski boyunca hemen her gun anladim![]()
Ask muthis bi duygu, ama o kadar kisa suruyoki bittiginde inanamiyosun. Ve ask o kadar buyuk beklentilere sokuyoki, karsindakinin en ufak ilgisizligi, verdigi mutsuzluk senin hayatini zindana ceviriyo. Yani ozetle soyleyeyim, asik olunca her duyguyu kocaman yasiyosun ve bi sure sonra o kadar agir geliyorki..
Beni seven, sevdigim, huzur buldugum ama tutkuyu bulamadigim adami o kadar cok ariyorumki..
Selam Hatunlar,
Yıllardır teyzemin bitmek bilmeyen sorunları var eşi ile.
Elbette ortada bir sevgi var ama aşık olarak evlenmedi eşine ve 15 yılı geçmesine rağmen halada aşık olamadı.
Sürekli bir anlaşmazlık bir tartışma mevcut evlerinde.
Bu şekilde evlenen bayanlar var mı?
Sevgi bir ilişkiyi yürütmeye yeter mi?
Yoksa mutlaka aşık olunması gerektiğini mi savunuyorsunuz?
Sanırım bende erkek arkadaşıma kocaman bir sevgi besliyorum fakat aşık değilim.
Mutlu olacağımızı düşünerek gelecek için planlar yapıyoruz fakat teyzemin bu durumu kafamı karıştırıyor.
Gelecekte benimde onun gibi olma düşüncesi endişelendiriyor beni.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler ...
Bence bu biraz da sizin karakterinizle alakalı. Bana deli gibi aşık olan eski sevgilim beni zaman zaman inanılmaz daraltıyordu, sevgisiyle ilgisiyle boğuyordu adam resmen. Mükemmel sevgilinin karşılığı gibiydi, incelik, sürpriz, mesaj-arama hiçbir zaman eksik olmazdı. Aşırı kültürlü, entellektüel, tarz sahibi, yaratıcı ve yakışıklı bi tipti. Bense seviyordum ama sadece o kadar.
Şu anki sevgilime ise şu yazılanlardan bi kez daha anladım ki deli gibi aşığım. Evet tam bir delilik hali. 3 yılımızı bitirdik. Hala tek bir hareketi lafıyla dünyanın en mutlu insanı olup, en ufak bi ilgisizliğinde dünya başıma yıkılıyo gibi hissediyorum. Bilmiyorum evlendiğimizde bu şekilde mutlu olur muyum ama sanırım benim istediğim şey bu. Beni seven o eski sevgilimle evlenseydim bence daha mutsuz olurdum. Sevdiğim adam yanımda olsun, bu ruh hali yanında bonus olsun napiyim :)
Aynıııııı bennnnn
![]()
selam tatlııımsiz nişanlanmışsınız ne güzel, darısı bizim başımıza :)
Ben de çok benzer bir durum yaşadım yani nişanlıma aşığım ama bundan öncekini seviyordum daha sakin bir ilişkiydi çok severdi beni belki de o aşıktı neyse... ama ben asla pişman olmadım; o kişyle evlensem içimde kalacaktı. Bence sen de pişman olma, yorumunda haklısn yani daha büyük mutsuzluklar oluyor ama mutluluklar da daha büyük oluyor ve ben bunu bir şeye değişmem..
Bence aşk olmadan evlenmek büyük risk geliyor bana; tabi erkek arkadaşını ne kadar sevdiğini bilmiyorum ama bana sevgi asla yetmedi..
Önceleri aşk sandığım bir duygu vardı; heycan; ve bu heyecan duyduğum kişiyle 1,5 sene kadar ilişki yaşadım; 1 senenin sonlarına doğru aşk olmadığını anlayınca ayrılmak istedim bırakmamıştı çok seviyordu..devam ettik, ben de böyle senin gibi düşünüyordm ve onu kaybedersem bir daha beni kimse böyle sevemez diyordum..ama aşık değildim.. ve sounda gerçekten ayrıldık..
Aylar sonra şimdiki nişanlımla tanıştım, başta heyecan..hoşlantı... zamanla sevgi ve aşk. Aradığım tam olarak buymuş dedim. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi daha çok üzüldüm gerçekten ilişkiyi rayına ooturtana dek.. beklentim büyük, duygularım heyecanlarım çok büyüktü ama tam karşılanmıyordu.. oysa ki beni sevdiğini söyleyen uğraşan başta oydu; ben aşık olunca değişti işin boyutu tabi :) Ama aradan 2,5 yıl geçti ve biz şu an nişanlıyız ve ben hayatım için çok doğru bir karar verdiğimden eminm; ben hala ilk günkü kadar aşık, heyecanlı ve sevgi doluyum ona karşı; arada üzmüyor mu üzüyor, odunluk yok mu var ama aşık mıyım evet ve bu üzüntülerin yanında onun elimden tutuşunu, sahiplenişini, bir alnımdan öpüşünü ben hiç bir şeye değişemem...
Canım ne güzel ..
Şimdi ki nişanlın için demişsin ya İlk başlarda Heyecan ve Hoşlantı, daha sonra sevgi ve aşk diye ..
Belki de ben şuan onun sevgi evresindeyim zamanla aşka dönüşecek.
Bilemiyorum ..
Tek bildiğim birşey varki oda erkek arkadaşımı sonsuza dek hayatımda görmek isteyecek kadar çok sevdiğim ..
Umarım hepimiz çok mutlu oluruz![]()