Aşık olmadığı halde evlenen bayanlar varmı?

Ya yorumunuzdan gerçekten inanılmaz etkilendim.Özellikle üstte büyüttüğüm kısmı benim ilişkimde yaşadığım fakat nedenine anlam veremediğim tek düşüncemdir.
Bundan önce ki ilişkimde inanılmaz yoğun bir aşk duygusu vardı.
1 saat mesaj atmasa yada Askim yerine Tatlım kelimesini kullansa kendi kendimi yiyip bitirirdim acaba benden soğuyormu diye.
Ama bu ilişkimde çok daha rahatım.
Elbette çok seviyorum fakat önceki ilişkimde beslediğim beni diken üstünde oturtan o kaybetme duygusu çok az.
Şimdi nişan hazırlıkları yapıyoruz, elbetteki her kız gibi heyecanlıyım özenerek bazı şeyleri yapıyorum fakat önceki ilişkimde bu nişanın hayali bile beni mutluluktan havalara uçmama yeterde artardı bile.
Şimdi daha durağan yaşıyorum bunları ...
Yazınız bana yol gösterecek sanırım bi ders niteliğinde oldu, teşekkür ederim.

birebir aynı şeyleri yaşıyorum şuanda ve bende nişan hazırlıkları içindeyim:16:

[sıze=3]seni çok iyi anlıyorum.
Işte ortda aşk olmasa tek yalanını yakaladığında bitirirdin, ama aşıksın ve kaybetmekten korkuyorsun bu yüzden hatalarını görmezden geliyorsun.
Ama belli ki bu adam sana iyi gelmemiş.
Zor olacak ama kendini soğutmaya çalış, eski hayatına geri dön ki eminim sana hayranlık duyacaktır.
Kim kendine özen göstermeyen sosyal hayatı sıfır olan biri ile birlikte olmak ister ki.
En kısa zamanda eski sen olmalısın :46:[/sıze]

İnşallah :) Haziranı milat belirledim kendime. Silkelenmem lazımm :)

ben kendimden örnek vereym..

bn sizin gibi büyük bir aşk yaşadıktan sonra severek evlendm.. zaman sonra hiçbirşeyine katlanamamaya başladım..
çünkü o tutku yoktu.. aşk yoktu
bnce evlilikte aşk çok önemli..
karar sizin.. denemeden anlayamazsınız.. umarım huzurlu bir hayat yaşarsınız

Korkuyorum gerçekten işte tamda böyle olmasından korkuyorum :50:

birebir aynı şeyleri yaşıyorum şuanda ve bende nişan hazırlıkları içindeyim:16:

Aynı kafa karışıklıkları sende de varmı canım? :50:
Dün haklı olduğu bir nedenden dolayı tartıştık mesela.
Ama hiç alttan almak içimden gelmedi.
Sanki ben haklıymışım gibi üste çıkmaya çalıştım.
Tek mesaj dahi atmadan uyudum.
Sabah uyandım ve yaptığımın yanlış olduğunu anladım güzel bir mesaj yazdım.
Oda Bende seni seviyorum sorun yok yazmış sadece.
Bu sefer o soğuk :1:

Selam Hatunlar,
Yıllardır teyzemin bitmek bilmeyen sorunları var eşi ile.
Elbette ortada bir sevgi var ama aşık olarak evlenmedi eşine ve 15 yılı geçmesine rağmen halada aşık olamadı.
Sürekli bir anlaşmazlık bir tartışma mevcut evlerinde.
Bu şekilde evlenen bayanlar var mı?
Sevgi bir ilişkiyi yürütmeye yeter mi?
Yoksa mutlaka aşık olunması gerektiğini mi savunuyorsunuz?
Sanırım bende erkek arkadaşıma kocaman bir sevgi besliyorum fakat aşık değilim.
Mutlu olacağımızı düşünerek gelecek için planlar yapıyoruz fakat teyzemin bu durumu kafamı karıştırıyor.
Gelecekte benimde onun gibi olma düşüncesi endişelendiriyor beni.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler ...

Senin durumun içinse şunları söyleyebilirim.

Hayatındaki insan sana huzur veriyor mu ?
Gözün kapalı güvenebilir misin ?
Seni mutlu etmek için birşeyler yapıyor mu ?

Bunlar evet ise aşkı s.... salla gittsin :) Çünkü insanı mutlu eden şeyler bunlar. Huzur herşeyden önemli...

Korkuyorum gerçekten işte tamda böyle olmasından korkuyorum :50:

yaşayamadan anlayamazsınız..
bi şans verin bnce..
eğer yapamazsanız bitirirsiniz..
ilerde keşke ayrılmasaym demektense.. yaşayıp ögrenmek daha mantıklı ;)

hayatta herşey bzm için ;) yaşa gör . herkesin hikayesi aynı olmuyor

Senin durumun içinse şunları söyleyebilirim.

Hayatındaki insan sana huzur veriyor mu ?
Gözün kapalı güvenebilir misin ?
Seni mutlu etmek için birşeyler yapıyor mu ?

Bunlar evet ise aşkı s.... salla gittsin :) Çünkü insanı mutlu eden şeyler bunlar. Huzur herşeyden önemli...

İşte Gözüm Kapalı güvenemem kendisi Yunus Polisi biraz artist ve çapkın biriydi.
Huzur veriyor evet :16:
Beni mutlu etmek için öyle büyük şeyler yapmıyor.

Aynı kafa karışıklıkları sende de varmı canım? :50:
Dün haklı olduğu bir nedenden dolayı tartıştık mesela.
Ama hiç alttan almak içimden gelmedi.
Sanki ben haklıymışım gibi üste çıkmaya çalıştım.
Tek mesaj dahi atmadan uyudum.
Sabah uyandım ve yaptığımın yanlış olduğunu anladım güzel bir mesaj yazdım.
Oda Bende seni seviyorum sorun yok yazmış sadece.
Bu sefer o soğuk :1:

şuan için birdefa bile tartışmadık. yani okadar iyi anlayışlı bir insanki MaşAllah ufacık trip atacak bir sebep dahi vermedi şimdiye kadar bana...
ama aynı korku bendede yok değil. az önce bi yazı alıntıladın ya bende bundan korkuyorum demişsin işte tammmm olarak bende aynı şeyden korkuyorum... :26:
tabi çok olumsuz düşünmemeye çalışıyorum bir önceki yaşadığım aşk=facia dan sonra bu ilişki bana çokkkk iyi geliyor.. ama içimde biryerlerde işte o korku var malesef...

bak sen şimdiden bu hissi yaşamışsın bile az çok tartabilirsin aslında. sabah hatanı farkedip alttan alabilmişsin buda çok güzel. kısa zamandada hemen ısınıverir aranız. işte bu durgunluk ihtiyacımız olan şey bence

şuan için birdefa bile tartışmadık. yani okadar iyi anlayışlı bir insanki MaşAllah ufacık trip atacak bir sebep dahi vermedi şimdiye kadar bana...
ama aynı korku bendede yok değil. az önce bi yazı alıntıladın ya bende bundan korkuyorum demişsin işte tammmm olarak bende aynı şeyden korkuyorum... :26:
tabi çok olumsuz düşünmemeye çalışıyorum bir önceki yaşadığım aşk=facia dan sonra bu ilişki bana çokkkk iyi geliyor.. ama içimde biryerlerde işte o korku var malesef...

bak sen şimdiden bu hissi yaşamışsın bile az çok tartabilirsin aslında. sabah hatanı farkedip alttan alabilmişsin buda çok güzel. kısa zamandada hemen ısınıverir aranız. işte bu durgunluk ihtiyacımız olan şey bence

Bence iyi ki dün ki tartışmayı yaşadık yoksa on olan sevgimi ve kaybetme korkumu göremezdim.
Herşey 4/4 lük gidince insan anlayamıyor ne kadar sevdiğini.
Bizde ilkkez dün tartıştık :1:
Canım o benim ya.
Evet ileriye dönük korkularım çok var ama onu seviyorum.
Allahım eksikliğini göstermesin.
Ben aşık olmamanın verdiği rahatlıkla bazen şımarıklıklar yapabiliyorum ama hayatımda bunu silmem gerektiğini dün itibari ile anladım.
Umarım herşey ikimizinde korktuğu gibi olmaz.
Belkide allah nasip ederde yıllar sonra konuştuğumuzda korkmakla saçmaladığımızı evliliğimizin şahane gittiğini birbirimize anlatabiliriz :16:

Bence iyi ki dün ki tartışmayı yaşadık yoksa on olan sevgimi ve kaybetme korkumu göremezdim.
Herşey 4/4 lük gidince insan anlayamıyor ne kadar sevdiğini.
Bizde ilkkez dün tartıştık :1:
Canım o benim ya.
Evet ileriye dönük korkularım çok var ama onu seviyorum.
Allahım eksikliğini göstermesin.
Ben aşık olmamanın verdiği rahatlıkla bazen şımarıklıklar yapabiliyorum ama hayatımda bunu silmem gerektiğini dün itibari ile anladım.
Umarım herşey ikimizinde korktuğu gibi olmaz.
Belkide allah nasip ederde yıllar sonra konuştuğumuzda korkmakla saçmaladığımızı evliliğimizin şahane gittiğini birbirimize anlatabiliriz :16:

aynen canım sana katılıyorum tartışmak kendini ölçmen açısından çok iyi gelmiştir sana eminim.
bizde geçen kızlarla onu konuştuk bi konu olsada tartışsak birde öyle baksam falan diye güldük.. ama cidden lazım hem kendini hem karşındakini ölçmek için..
umarımmmmmmmmmmmmm olmaz inşALLAHHH... innnnşşşALLAHHHH dediğin gibi olur tatlımmm:)

gerçekten hep böyle huzurlu olsam daha ne isterim yaaa:16:

Dün oldu tamda bu dediğin kuzum :1:
Çocukluktan bi erkek arkadaşım aradı bende aramızda gizli saklı olmasını istemediğim için söyledim.
Buda epey bozuldu tartıştık falan inan ki gece gözüme uyku girmedi.
Hemen sabah güzel bi mesaj attım :16:

Yaa iste birseylerin aksini yasamadan insan farkedemiyor tam :) Bir insanin seni sevmesini seversin, hayatindaki yerini seversin, sana verdigi huzuru seversin, ona guvenebilmeyi seversin.. Seversin de seversin.. Diger erkeklerden farkli mi senin gozunde? Tamamdir. Ask asiri sevgidir, zamanla asik oldum diyen nice insan var... Sen de sevgilini tanidikca asik olursun insaallah boylesi daha guzel iyice taniyip gercek haline asik olmak.. ;)

Son düzenleme:
Yaa iste birseylerin aksini yasamadan insan farkedemiyor tam :) Bir insanin seni sevmesini seversin, hayatindaki yerini seversin, sana verdigi huzuru seversin, ona guvenebilmeyi seversin.. Seversin de seversin.. Diger erkeklerden farkli mi senin gozunde? Tamamdir. Ask asiri sevgidir, zamanla asik oldum diyen nice insan var... Sen de sevgilini tanidikca asik olursun insaallah boylesi daha guzel iyice taniyip gercek haline asik olmak.. ;)

Evet tatlım kesinlikle katılıyorum :16::16::16:

sanırım senin konuna en güzel örnek olacabileceklerden biriyimdir..
altı senelik birlikteliğim vardı şu anki eşimden önce başka biriyle.. anlatsam kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar aşıktım..dile kolay 6 yıl dürdü..aşka ömür biçenlere inat hergün daha çok sevdim hiç eksilmedi hep arttı..çokta sevildim ama.. sanırım ne o ne ben bir daha böyle sevemezdik... tutkuyu aşkı öfkeyi kıskançlığı en dibine kadar yaşadım.. yaşadım ama bunun dışında berbat bi ilişkimiz vardı.. sürekli ayrılıp barışmalar kavgalar hakaretler, bi ilişkide olmaması gereken ne varsa bizim ilişkimizde vardı..

ve sonunda bitti 3 yıla yakın oluyor.. şimdi 8 aylık evliyim.. o kör kütük yaşadığım aşkı yaşayamadım eşimle.. ama sırf mantıklada evlenmedim..sevdim çok seviyorum ama ( bunu en iyi sen anlarsın sanırım) o tutku yok.. ama şunu kesinlikle net bi şekilde söyleyebilirim ki hiç pişman olmadım eşimle evlendiğime.. Allahım pişmanda etmesin... eğer önceki birlikte olduğum kişiden ayrılmasaydım çoktan boşanmıştım.. yada mutsuzluğun en dibinde çırpınıyor olurdum... eşim eksikleriyle hatalarıyla benim için mükemmel bi eş..

aşk başka bişey.. yaşamayanların ne kadar sancılıda olsa yaşamalarını dilerim.. ama huzurda bambaşka bişey...aşkın olduğu yerde huzur yoksa aşkta anlamını yitiriyor...

birde örnek vereyim..eski birlikte olduğum insana evlenince venediğe gitmek istediğimi söylediğimde bana özenti derdi... eşime geçenlerde güney koreyi görmek istediğimi söyledim.. bi ara baktım ki internetten bilet araştırıyor.. bunun için para biriktiyor...aşık olduğum adamla sevdiğim adam arasında kocaman bi fark var.. ben sevdiğim adamla çok mutluyum.. :nazar:

:1::1: Canım benim nede güzel anlatmışsın öyle.
Gerçekten çok doğru.
Kaybetme korkum yok dedim ama ilkkez birbirimize küs bir şekilde uyuduk.
Sabah bi kalktım aman allahım mesaj attmamış şoka girdim.
Az önce hemen güzel bi mesaj yazdım uyansada içim rahat etse valla gece çok sıklıkla uyandım uyku girmedi gözüme.
Güzel düşüncelerin ve bu güzel yazın için çok teşekkür ederim.

Rica ederim canım..
Ya görürüm ben kaybetme korkusu duymayanları öyle :)
Ben aşık olduğum hödük gibi herifi kaybetmekten daha az korkarım be üzüyor beni yoruyor, hırpalıyor..
Mükemmel adam olsun. Tutulurum da çarpılırım da ona ben öylesini kaybetmek daha korkunç..
Sayıca öyle azlar ki..:ssz:

altı senelik birlikteliğim vardı şu anki eşimden önce başka biriyle.. anlatsam kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar aşıktım..dile kolay 6 yıl dürdü..aşka ömür biçenlere inat hergün daha çok sevdim hiç eksilmedi hep arttı..çokta sevildim ama.. sanırım ne o ne ben bir daha böyle sevemezdik... tutkuyu aşkı öfkeyi kıskançlığı en dibine kadar yaşadım.. yaşadım ama bunun dışında berbat bi ilişkimiz vardı.. sürekli ayrılıp barışmalar kavgalar hakaretler, bi ilişkide olmaması gereken ne varsa bizim ilişkimizde vardı..

ve sonunda bitti 3 yıla yakın oluyor.. şimdi 8 aylık evliyim.. o kör kütük yaşadığım aşkı yaşayamadım eşimle.. ama sırf mantıklada evlenmedim..sevdim çok seviyorum ama ( bunu en iyi sen anlarsın sanırım) o tutku yok.. ama şunu kesinlikle net bi şekilde söyleyebilirim ki hiç pişman olmadım eşimle evlendiğime.. Allahım pişmanda etmesin... eğer önceki birlikte olduğum kişiden ayrılmasaydım çoktan boşanmıştım.. yada mutsuzluğun en dibinde çırpınıyor olurdum... eşim eksikleriyle hatalarıyla benim için mükemmel bi eş..

aşk başka bişey.. yaşamayanların ne kadar sancılıda olsa yaşamalarını dilerim.. ama huzurda bambaşka bişey...aşkın olduğu yerde huzur yoksa aşkta anlamını yitiriyor...

birde örnek vereyim..eski birlikte olduğum insana evlenince venediğe gitmek istediğimi söylediğimde bana özenti derdi... eşime geçenlerde güney koreyi görmek istediğimi söyledim.. bi ara baktım ki internetten bilet araştırıyor.. bunun için para biriktiyor...aşık olduğum adamla sevdiğim adam arasında kocaman bi fark var.. ben sevdiğim adamla çok mutluyum.. :nazar:

İşte budur..
Daha güzel örneği olamaz sanırım..
Maşallahh size:nazar:

Son düzenleme:
Aşk ulaşılmadığında aşk olarak kalıyor insanın benliğinde...

şimdi bu zamanda bana göre aşk "evine bakan,aldatmayan,saygılı,sevecen"bir erkekte saklıdır..

Insan ister kalp çırpsın kan kaynasın...ama işte sonu iyi olmuyor ...:44:

Oy oyy yerim ya ne güzel rabbim nazalardan korusun.
Çok güzel bir örnek oldu gerçekten.
Senin adına çok mutlu oldum.
Dilerim bende senin kadar mutlu olabilirim.
Benim erkek arkadaşımın biraz inat huyu var.
Çok çok iyi bir sevgili diyemiyorum.
Ondan hediye falan filan istemiyorum fakat ufak şeylerle de mutlu edebilir diye düşünüyorum.
Mesela aşık olduğum adam benden sonra yatınca ben uyurken uzun uzun güzel mesajlar atardı.
Sabah bi hevesle uyanır telefonu aceleyle elime alırdım o mesajları hemen okuyabilmek için.
Ve o kadar çok mutlu olurdum ki okurken sevinçten gözlerim dolardı.
Ama şimdi ki sevgilimde böyle birşey yok.
Romantik değil.
Evet mutluyum onunla ama bu ufacık anlattığım mesajı atsa belkide çok daha mutlu olabilirim.
Tabi herkesin karakteri bir değil ama bir bayan bekliyor bence böyle şeyler ...

Aşk ulaşılmadığında aşk olarak kalıyor insanın benliğinde...

şimdi bu zamanda bana göre aşk "evine bakan,aldatmayan,saygılı,sevecen"bir erkekte saklıdır..

Insan ister kalp çırpsın kan kaynasın...ama işte sonu iyi olmuyor ...:44:

Haklısın canım.
Ama o kalpte atacak ya :21:

Back
X