aşık olmadığın insanla evlenmek..

toroncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
25
0
36
Bolu
kızlar merhaba. başınıza geldimi bilmiyorum ama çok fena bi durum bu.ben bir evlenme teklifi aldım.sevineyimmi üzüliyimmi bilmiyorum.ee nesi var bunun sevinsene diyeceksiniz. ama söyle bir durum var anlatayım.biz ççok iyi anlaşıyoruz.hayatımda bu kadar düzgün bi insan tanımamıştım.yani uzun süredir tanıyorum onu.gerçekten gözümde mükemmel biri.güvenilir saygılı vs..ailesinide az çok biliyorum iyi insanlar.ya tam evlenmek isteyebileceğim biri.sorun şu ki ben ona aşık değilim ne kadar istesemde bişi hissedemedim.çok istiyorum ama olmuyo.şimdi siz biraz vakit geçirin bşiler yapın beraber belki olur diceksiniz. olmuyo işte. acaba mantık evliliğimi yapmalıyım.yani evlendikten sonra aşık olma ihtimalim yüzde kaçtır yardım edin lütfen

Canım bence bu uzun bir süre düşünmen gereken bir şey ve ancak buna kendin karar verebilirsin.Şahsen bana soracak olursan ben mantık evliliğine kesinlikle karsıyım çünkü aşık olmadıgın biriyle uzun bir yola girmek.. ne bileyim senin için çok kötü olabilir.Sevmediğin bir şey hissetmediğin bir adamla ne kadar mutlu olabilirsin ki ?Ama aynı zamanda da seni mutlu edebilecek birine benziyor senin anlattığın kişilik olarak.Bence ondan düşünmek için uzun bir süre iste ve buna kendin karar ver.Ama evlenince illa ki severim diye bir düşünce de geçmesin aklından.Çünkü evlilik bir oyun değil sonuçta,ihtimaller üzerine kuramazsın.

mantik evliligi dedigini herkes yapamaz..ben önceleri mantik evliligi yaparim diyordum..cünkü asik olacak biri cikmadi karsima hep eksikti birseyler, hep kusur cikiyordu olmuyor bitiyordu. o yüzden beni cok seven durumu iyi biriyle evlenirim derdim ..ama askim cikti karsima deli gibi asik oldum..2 yillik evliyiz VE GÖRDÜMKI EVLILIK ASK OLMADAN ANCAK CEHENNEM OLUR...EVLILIK ÖYLE BIRSEYKI EGER ASIK OLMADIGIN SEVMEDIGIN BIRIYLE EVLIYSEN O EV SANA BATAR HERSEY BATAR KOCANA DOKUNMAK ISTEMESSIN MIDEN BULANIR. BIRCOK SEY TAHMIN EDERSIN ...EVLILIGI AYAKTA TUTAN ASKTIR..YOKSA HERSEY GÖZÜNE BATAR..

Evlilikte bazı hatalar aşkla sevgiyle görmezden gelinebiliyor peki mantık evliliğinde nasıl olur? İnsan karşısındakine hoşgörüsünü nasıl gösterir acaba? İyi düşünmek lazım. Ama eğer kalp azcık da olsa carpmıyorsa o evlilik yaş.

evet kızlar haklısınız ama karakter olarak bakarsam ya bu kadar mükemmelini bulamam gibi geliyor.üstelik beni çok seviyo.yıllardır bekledi beni hiç vazgeçmedi

hayır bi yakınlaşma olmadı hiç o olduğu için mi yoksa ben istemediğim için mi bilmiyorum

evet kızlar haklısınız ama karakter olarak bakarsam ya bu kadar mükemmelini bulamam gibi geliyor.üstelik beni çok seviyo.yıllardır bekledi beni hiç vazgeçmedi

Seni elde edince yani evlenince 100km hızla değiştiğini göreceksin :) Eee sende de aşk olmayacak onun bu değişmiş hallerine nasıl katlanacaksın D: Hangi mantık kabul eder bunu

sevdiginle degil seni sevenle evlen derler ya, bence dogruluk payi var.. ama yinede hicbisey hissetmiyorsan zor olur gibime geliyo, cünkü sevdigin insanin kusurunu, hatasini görmezden gelebiliyosun ama sevmeyince hersey gözüne batar insanin. belki bi süre sevgili yada nisanli olarak vakit gecirseniz sende biseyler hissetmeye baslarsin. ama yinede karar senin. umarim en dogru karari verirsin ve pisman olmazsin

Seni elde edince yani evlenince 100km hızla değiştiğini göreceksin :) Eee sende de aşk olmayacak onun bu değişmiş hallerine nasıl katlanacaksın D: Hangi mantık kabul eder bunu

onu tanıyorum değişecek bi insan olmadığından eminim.tek sorun benim hislerim

Bir söz var : kimsenin içine girmeden ( aynı evde aynı hayatı ) yaşamadan rengını bilemezsin diye...
Bugun gözünüze çok iyi gelen mukemmel gelen adam yarın oburgun sıze sahıp olunca değişebilir, siz yanılmış olabilrsinz..

Bazen aşk ve sevgi bile kurtaramıyor evlılıkleri ..
Kaldıkı mantık evliliği ..
Duygularıyla hareket eden insanlar asla mantık evlılıgını yurutemezler ..
Duygusuz herseyı mantıgıyla yasayan bırıysenız evet belkı yasayabılırsınız ..

sorunlara karşı sevmediğin bir insana katlanamazsın gibime geliyo sevdiğin kişi ne yaparsa yapsın tolore edebiliyor insan ama iyi bir insan diye evlendiğin kişiye aynı tepkileri veremezsin gibi geliyo.tabi işin bir diğer tarafıda var.ne kadar seversen sev evlilik farklı bir durum deli gibi seviyor olsan da irili ufaklı problemler birikip aşılması zor sorunlara dönüşebiliyor.yani sevsende sevmesen de mutluluk biraz da şans işi zor bir karar bu...hakkında hayırlısı...

o sana aşık mı peki?? önemli bir kriterdir bu..iki insanın birbirine aşık olmaları çok güzeldir ama birinin bile aşık olması o ilişkiyi ayakta tutar, çokda sağlam tutar emin ol..anlattığın gibiyse yani iyi bir insan olduğundan eminsen, GÜVENİYORSAN(ki güven aşkdan da değerlidir evliliklerde) ve sende başka bir insana aşık değilsen değerlendir derim..yanlız bu konuda o kadar çok şey önemli ki:
1.) yaşın:30 yaşını geçmemişsen evlilik için acele etme
2.) ruhun:ruhun başka kişilerde takılı kalmışsa asla evlenme
3.)o kişiyle vakit geçir..arkadaşın bir tanesi cinsel yakınlaşmadan bahsetmiş..bence bunun için acele etme..aşk budur aslında zaten yani cinsel çekim, sadece tensel uyumu yakaladığın için evlenme biriyle..sosyal ortamlara gir,ailenle görüştür...flört dönemin uzzzzzzzzuuuun olsun..

ben de aşık olmadan evlendim..hala da değilim, asla da olmadım..ama aşk nedir bilirim..içimde asla deli gibi bir heyecan olmadı eşime karşı..ama benim için o kadar değerliydi ki her zaman..ve hep öyle kalacak..bahsettin tanımları kullandım hep onun için, güvenilir, temiz,dürüst, çalışkan,saygılı,sevmeyi bilen, insan sevgiyle dolu, iyi bir aile geçmişi..eli yüzü düzgün...ve bana deli gibi aşıktı..beni bu denli sevmese evlenirmiydim? hayır asla..işte bu noktada 4.kural ne istediğini bil..aşık olmak istiyorsan yapma böyle bir şey..yok aşk mühim değil diyorsan ve o insanın karakterinden eminsen seni seviyorsa evlen geç...inan bana mutlu olursun..ben 5 yıldır evliyim..ve çok mutluyum...

babamın bir lafı var derki; kadın tek taraflı sevdimi evlilik yürümez ama erkek sevdimi kadın o erkeği ister istemez sever. çünkü kadınlar olarak malesef ilgiye ve sevgiye aç açık insanlarız. bu kadar iyi anlattığın biriyle mutlu olma ihtimalin çok yüksek. ama bi arkadaşın dediği gibi insanın rengi öyle kaç senede geçse istemediği zaman belli olmaz. sürprizlere açığım mantığımla gidicecm dersen sonuçlarına da iyi yada kötü katlanacam deyip gitmelisin. ben şahsen aşk olmazsa bir insanla yapamam ama bazıları mantık kullanarak evleniyo. keşke bende yapabilseydim
umarım doğru karar verirsinde mutlu olursun..

bizim aramızdaki durumda aynen böyle işte.mutlu bir örnek görmek sevindirdi beni.bi kenara atmadan değerlendireceğim.henüz 25 yaşındayım biraz daha beklesem denesem bilmiyorum olur belki.ama hani diyosun ya bi tarafın çok sevmesi kurtarıyor hep.onu yormaktada korkuyorum işte.

insallah canım çok sağol.evet zaten gördüğüm ilgi ve sevgi beni dahada cezbediyo.eğer ilerde aşık olduğum insandan bunları tam anlamıyla göremezsem yada ona tam güvenemezsem ve bu kadar iyi bi insan olmazsa kendime çok kızarım.geçmişte onu reddetmeseydim diye çok kızarım

25???? çok gençsin daha...yoluna devam et birazcık..evlilik bir ömüüürr sürecek zaten...biraz daha bak keyfine bence...bu yaşta aşkı beklemek daha güzel ....dediğimin arkasındayım::: flört dönemini uzat...daha gençsin unutma...kendini evlenen arkadaşlarınla kıyaslama...emin ol gençsin evlenmek için....insanların ailenin baskılarına yenik düşme ve hayatın tadını çıkar..25 yaş hayatın en güzel dönemi...mantıkla şunla bunla çarçur etme...mutluluklar dilerim...

sen ona karşı güzel duygular besliyorsun en azından fırsat verebilirsin sonuçta insanlar görücü usülü evlenip çok mutlu olmuşlar ama herkes yapamaz.şahsen ben aslaa yapamazdım.ama dediğim gibi deli gibi sevsende bazı şeyler çok büyük bir hızla bitebilir.çok zor ama sende bunu yapabilecek bir ışık var nedense öyle hissettim.bunu düşünmen bile bir adımdır bence.

bir oran veremeyiz % şu kadar aşık olursun diye ama aşık olmadan evlenip, yıllarca sürdürenler var
Ama ben aşk tan yanayım, aşk olmadan evlilik olmaz. Aşksız cinselliğin tadı bile çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…