kızlar merhaba. başınıza geldimi bilmiyorum ama çok fena bi durum bu.ben bir evlenme teklifi aldım.sevineyimmi üzüliyimmi bilmiyorum.ee nesi var bunun sevinsene diyeceksiniz.ama söyle bir durum var anlatayım.biz ççok iyi anlaşıyoruz.hayatımda bu kadar düzgün bi insan tanımamıştım.yani uzun süredir tanıyorum onu.gerçekten gözümde mükemmel biri.güvenilir saygılı vs..ailesinide az çok biliyorum iyi insanlar.ya tam evlenmek isteyebileceğim biri.sorun şu ki ben ona aşık değilim ne kadar istesemde bişi hissedemedim.çok istiyorum ama olmuyo.şimdi siz biraz vakit geçirin bşiler yapın beraber belki olur diceksiniz. olmuyo işte. acaba mantık evliliğimi yapmalıyım.yani evlendikten sonra aşık olma ihtimalim yüzde kaçtır yardım edin lütfen
evet kızlar haklısınız ama karakter olarak bakarsam ya bu kadar mükemmelini bulamam gibi geliyor.üstelik beni çok seviyo.yıllardır bekledi beni hiç vazgeçmedi
Seni elde edince yani evlenince 100km hızla değiştiğini göreceksin :) Eee sende de aşk olmayacak onun bu değişmiş hallerine nasıl katlanacaksın D: Hangi mantık kabul eder bunu
o sana aşık mı peki?? önemli bir kriterdir bu..iki insanın birbirine aşık olmaları çok güzeldir ama birinin bile aşık olması o ilişkiyi ayakta tutar, çokda sağlam tutar emin ol..anlattığın gibiyse yani iyi bir insan olduğundan eminsen, GÜVENİYORSAN(ki güven aşkdan da değerlidir evliliklerde) ve sende başka bir insana aşık değilsen değerlendir derim..yanlız bu konuda o kadar çok şey önemli ki:
1.) yaşın:30 yaşını geçmemişsen evlilik için acele etme
2.) ruhun:ruhun başka kişilerde takılı kalmışsa asla evlenme
3.)o kişiyle vakit geçir..arkadaşın bir tanesi cinsel yakınlaşmadan bahsetmiş..bence bunun için acele etme..aşk budur aslında zaten yani cinsel çekim, sadece tensel uyumu yakaladığın için evlenme biriyle..sosyal ortamlara gir,ailenle görüştür...flört dönemin uzzzzzzzzuuuun olsun..
ben de aşık olmadan evlendim..hala da değilim, asla da olmadım..ama aşk nedir bilirim..içimde asla deli gibi bir heyecan olmadı eşime karşı..ama benim için o kadar değerliydi ki her zaman..ve hep öyle kalacak..bahsettin tanımları kullandım hep onun için, güvenilir, temiz,dürüst, çalışkan,saygılı,sevmeyi bilen, insan sevgiyle dolu, iyi bir aile geçmişi..eli yüzü düzgün...ve bana deli gibi aşıktı..beni bu denli sevmese evlenirmiydim? hayır asla..işte bu noktada 4.kural ne istediğini bil..aşık olmak istiyorsan yapma böyle bir şey..yok aşk mühim değil diyorsan ve o insanın karakterinden eminsen seni seviyorsa evlen geç...inan bana mutlu olursun..ben 5 yıldır evliyim..ve çok mutluyum...
babamın bir lafı var derki; kadın tek taraflı sevdimi evlilik yürümez ama erkek sevdimi kadın o erkeği ister istemez sever. çünkü kadınlar olarak malesef ilgiye ve sevgiye aç açık insanlarız. bu kadar iyi anlattığın biriyle mutlu olma ihtimalin çok yüksek. ama bi arkadaşın dediği gibi insanın rengi öyle kaç senede geçse istemediği zaman belli olmaz. sürprizlere açığım mantığımla gidicecm dersen sonuçlarına da iyi yada kötü katlanacam deyip gitmelisin. ben şahsen aşk olmazsa bir insanla yapamam ama bazıları mantık kullanarak evleniyo. keşke bende yapabilseydim
umarım doğru karar verirsinde mutlu olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?